Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 24,5 tys.
  • Wyświetleń 1,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

Zesrałem się, czekałem na taką grę od Zakonu Feniksa, masakra :banderas:

Opublikowano

Całkiem niezły ten pokaz, aż musieli go zyebać jakimś CoDem - k#rwa, kogo obchodzi ten szajs?

Opublikowano

Nie będzie Pottera, to przed wszystkimi książkami, ale mam nadzieję, że nawiązania i postaci w młodości będą. 

Opublikowano

Nie no. Bylo na forumku zeby nic nie oczekiwać. A fajanalik bardzo na propsie. :fsg:

Mi się mega podobal.

Hogwart takze spoko, ale to nie ex.

A pająk? Trza 4k zobaczyć jak człowiek.

Opublikowano
3 minuty temu, Rozi napisał:

Nie będzie Pottera, to przed wszystkimi książkami, ale mam nadzieję, że nawiązania i postaci w młodości będą. 

Wiem wiem, chodzilo mi ze osadzone w tym swiecie

Jest resident :banderas:  cudowny pokaz

Opublikowano
4 minuty temu, Figuś napisał:

To RC doganiające samolot XD

Są auta RC co maja 100km w 3 sekundy. Maksymalna ponad 160. Samolot na pasie startowym ma mniej więcej 170-300. Zależy od maszyny i warunków. Także ten....

Opublikowano

ten resident niezle go.wno, szkoda, że tak niewiele pokazali gameplayu 

a reszta - a idź Pan w chuy, ten Spiderman jaka to jest upośledzona gra xd

Opublikowano
1 minutę temu, iluck85 napisał:

Są auta RC co maja 100km w 3 sekundy. Maksymalna ponad 160. Samolot na pasie startowym ma mniej więcej 170-300. Zależy od maszyny i warunków. Także ten....

W czasach zimnej wojny też były?

Opublikowano

KIła ten pokaz, z ciekawych gier jak Harry Potter czy Resident nie pokazali w ogóle gameplayu..

Opublikowano
1 minutę temu, Figuś napisał:

W czasach zimnej wojny też były?

Byś się zdziwił co miały tajne służby wtedy. I to przed zimną wojną. 

Opublikowano
Teraz, izon napisał:

KIła ten pokaz, z ciekawych gier jak Harry Potter czy Resident nie pokazali w ogóle gameplayu..

w dodatku to multiplatformy.

Opublikowano

Jakbym wiedział, że Morales wychodzi na PS4 to może bym je jeszcze chwile potrzymał:D

Opublikowano

Capcom i ich specjal duper edycje :pawel: