Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

no chyba że łby z sony powiedzą że nie będzie działał z ps4 

Przecież już powiedzieli, że nie będzie działał xd

Opublikowano

Jedynie to mam nadzieję, że gierki z ps4 jeszcze bardziej potanieja na storze, tak jak to było w przypadku gier z PS3, gdy wychodziło ps4, ale ps5 ma te wsteczną i może nie być aż tak kolorowo. 

Oby, oby. 

Opublikowano
1 minutę temu, Ludwes napisał:

Jedynie to mam nadzieję, że gierki z ps4 jeszcze bardziej potanieja na storze, tak jak to było w przypadku gier z PS3, gdy wychodziło ps4, ale ps5 ma te wsteczną i może nie być aż tak kolorowo. 

Oby, oby. 

Chłopie, szybko zejdź na ziemię - będą nas doic na grach z PS4 przez wsteczna. SONY 2006 powróciło.

Opublikowano
Teraz, Ludwes napisał:

Oby, oby. 

I obawiam się, że ta wsteczna zahamuje właśnie spadek cen na storze. 

Opublikowano
10 minutes ago, 20inchDT said:

Acti podnioslo o 10 euro, $ony o 20.

TLOU2 i GOT kupowalem po 69 w pudle, cyfrowka kosztowala tyle samo. Chyba GOT byl w sumie po 65 bo jakas promocja w MM byla w dzien premiery. Takze podwyzka jest o 10.

Opublikowano

W sumie najbardziej skisnę, jak wsteczna kompatybilność to będzie to PS Plus Collection xdddddddddd

Opublikowano

ciekaw jestem czy cena tego nowego lepszego plusa też nie ulegnie zwiększeniu, bo widząc obecne trendy Sonty to :kaz:

Jak dla mnie fajne wrażenie zrobił Demon oraz Harry Potter ale skoro te gry będą dostępne na innych platformach to nie widzę sensu przesiadania się na nową generację, a przynajmniej nie na tą od Sony....

Opublikowano
Teraz, 20inchDT napisał:

Netto ty udajesz glupiego czy taki jestes? Masz grafike, ze gry na ps5 za 80 euro, a mi gadasz o grach z ps4.

no ale jemu chodzi tylko o to, że podwyżka nie o 20 dolarów czy tam euro, tylko o trochę mniej, bo już na ps4 gry były drozsze niż 60 euro

Opublikowano
1 minute ago, 20inchDT said:

Netto ty udajesz glupiego czy taki jestes? Masz grafike, ze gry na ps5 za 80 euro, a mi gadasz o grach z ps4.

No ps4 masz za 69 a ps5 beda za 79. To pisze ze podwyzka jest o 10.

Opublikowano
21 minut temu, Il Brutto napisał:

No ps4 masz za 69 a ps5 beda za 79. To pisze ze podwyzka jest o 10.

A to przepraszam bardzo. Myslalem, ze przeplaciles w jakims media expert, a standardowa cena wciaz byla 60.

Opublikowano
4 minuty temu, XM. napisał:

ehh te pazerne $ony Poland, 50 ziko więcej niż Series X :dynia: