Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Mając tak świetną generację, to już musieli zrobić fleszbeka z PS3. Nie wiem, bycze pyzdy w tym korpo pracują czy co?

• Odpowiedzi 24,5 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

no chyba że łby z sony powiedzą że nie będzie działał z ps4 

Przecież już powiedzieli, że nie będzie działał xd

Opublikowano

Jedynie to mam nadzieję, że gierki z ps4 jeszcze bardziej potanieja na storze, tak jak to było w przypadku gier z PS3, gdy wychodziło ps4, ale ps5 ma te wsteczną i może nie być aż tak kolorowo. 

Oby, oby. 

Opublikowano
  • Autor

Ceny gier mocna przesada, nawet dla gracza z zachodu, a co dopiero dla nas. Klienci zagłosują portfelami i albo ceny wrócą do tego co znamy z tej generacji, ale... i nie.

Opublikowano
1 minutę temu, Ludwes napisał:

Jedynie to mam nadzieję, że gierki z ps4 jeszcze bardziej potanieja na storze, tak jak to było w przypadku gier z PS3, gdy wychodziło ps4, ale ps5 ma te wsteczną i może nie być aż tak kolorowo. 

Oby, oby. 

Chłopie, szybko zejdź na ziemię - będą nas doic na grach z PS4 przez wsteczna. SONY 2006 powróciło.

Opublikowano

Te japońce przy nieparzystych numerkach robią się jakieś dziwnie chciwe :nosacz:

Opublikowano
Teraz, XM. napisał:

Chłopie, szybko zejdź na ziemię - będą nas doic na grach z PS4 przez wsteczna. SONY 2006 powróciło.

no właśnie tak coś czuję :(

Opublikowano
Teraz, Ludwes napisał:

Oby, oby. 

I obawiam się, że ta wsteczna zahamuje właśnie spadek cen na storze. 

Opublikowano

To jest śmiech z tymi cenami. Nie mogę tego ogarnąć XD jutro w pracy, popcorn i wycieczki po tweeterach xd

Opublikowano
10 minutes ago, 20inchDT said:

Acti podnioslo o 10 euro, $ony o 20.

TLOU2 i GOT kupowalem po 69 w pudle, cyfrowka kosztowala tyle samo. Chyba GOT byl w sumie po 65 bo jakas promocja w MM byla w dzien premiery. Takze podwyzka jest o 10.

Opublikowano

Netto ty udajesz glupiego czy taki jestes? Masz grafike, ze gry na ps5 za 80 euro, a mi gadasz o grach z ps4.

Opublikowano

W sumie najbardziej skisnę, jak wsteczna kompatybilność to będzie to PS Plus Collection xdddddddddd

Opublikowano

ku.rwa, no jeszcze jakby ten Xbox miał eksy jak z 360, to by było zaorane, ehh

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Nie no kosmos gierka drozsza niz kórva z roksy i pewnie na krócej starcza.

Opublikowano

ciekaw jestem czy cena tego nowego lepszego plusa też nie ulegnie zwiększeniu, bo widząc obecne trendy Sonty to :kaz:

Jak dla mnie fajne wrażenie zrobił Demon oraz Harry Potter ale skoro te gry będą dostępne na innych platformach to nie widzę sensu przesiadania się na nową generację, a przynajmniej nie na tą od Sony....

Opublikowano
Teraz, 20inchDT napisał:

Netto ty udajesz glupiego czy taki jestes? Masz grafike, ze gry na ps5 za 80 euro, a mi gadasz o grach z ps4.

no ale jemu chodzi tylko o to, że podwyżka nie o 20 dolarów czy tam euro, tylko o trochę mniej, bo już na ps4 gry były drozsze niż 60 euro

Opublikowano
1 minute ago, 20inchDT said:

No ps4 masz za 69 a ps5 beda za 79. To pisze ze podwyzka jest o 10.

Opublikowano
2 minuty temu, Rozi napisał:

W sumie najbardziej skisnę, jak wsteczna kompatybilność to będzie to PS Plus Collection xdddddddddd

Skisne to mało xD

Opublikowano
5 minut temu, XM. napisał:

Nie no kosmos gierka drozsza niz kórva z roksy i pewnie na krócej starcza.

dobra, prychłem xd

Opublikowano

A piedolić. Wchodzi all acces xbox.

Opublikowano
21 minut temu, Il Brutto napisał:

No ps4 masz za 69 a ps5 beda za 79. To pisze ze podwyzka jest o 10.

A to przepraszam bardzo. Myslalem, ze przeplaciles w jakims media expert, a standardowa cena wciaz byla 60.

Opublikowano
4 minuty temu, XM. napisał:

ehh te pazerne $ony Poland, 50 ziko więcej niż Series X :dynia: