Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, schabek napisał:

No a tak w ogole to potwierdzili juz ze ten ps plus collection to bedzie normalnie w plusie bez dodatkowych oplat? Czy szykuje sie dymanko graczy part 2?

Tak bez dodatkowych kosztów

1 minutę temu, WisnieR napisał:

Jak to w końcu jest z tą wsteczną? Będzie można grać w gry z PS4 kupione na Store czy włożyć po prostu płytę z PS4 i uruchomić grę na PE5 oczywiście jeżeli będzie akurat ta gra wspierana? Czy może PS Collection według Sony to jest właśnie "wsteczna"?

99% gier z ps4 będzie działać

• Odpowiedzi 24,5 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

Sony Poland aż będzie zdziwione, czego tak pełno tych gierek w masowych marketach XD

Opublikowano

Dzieci będą głodne chodzić, ale tatuśkowie na gierki się nie obrażą.

Opublikowano

No sory ale mieliście 7 lat żeby odkładać pieniążki na gry

Opublikowano

Dobra ale Destruction All Stars za 350pln. No nie wiem kto to kupi.

Mialem brać sackboya tez, ale wezmę DS + pająk. I i tak aż mi trochę wstyd, że biorę. 

Jeszcze nadzieja że to marketowe ceny.

Opublikowano

Ha!:rofl: Patrząc co się odpierdala cieszę się, że mam Switcha. Ogram co zaległe i akurat kupię wersję pro za te kilka lat:pawel:

Opublikowano

Ło kur.wa z tym 349 za demons souls to tak na powaznie.

Zmieniam zdanie, chu.jowa konfa. Gdzie moge kupic xboxa?

Opublikowano

Teraz na pchlim "nówki" latają po 180/190 zł, niedługo  będą latać po +/- 300 :dynia:

Poebało  ich do reszty.

Edytowane przez milupl

Opublikowano
9 minut temu, kanabis napisał:

Gdzie moge kupic xboxa?

Dave coś miał mieć 606051807680266240.png?v=1

Opublikowano

Przeciez taka gre za 350 to na raty trzeba

Opublikowano
43 minuty temu, Basior napisał:

Dobra ale Destruction All Stars za 350pln. No nie wiem kto to kupi.

Mialem brać sackboya tez, ale wezmę DS + pająk. I i tak aż mi trochę wstyd, że biorę. 

Jeszcze nadzieja że to marketowe ceny.

W takich cenach jakbym to kupił to nie mógłbym na siebie patrzeć w lustrze. Bez urazy. 

Opublikowano

Takie guwno to powinno być w f2p, a nie jakieś płatne samochodziki bijące po kutangach kaza.

Opublikowano

Wszystko zalezy jak będzie cenowo wyglądał rynek wtórny. Jeśli nowa 349zl, za 2 tyg dostępna na OLX za 310 zl, a potem po miesiącu grania pogoniona za 290zl to mi to pasi. Finansowo wyjdę tak samo jak obecnie na uplynnianiu gierek.

No ale zaboli w portfel kolekcjonerów.

Opublikowano

Raczej klasycznie wszystko zależy od samej gry. Taki dlc Spiderman to poleci na łeb na szyję już miesiąc po premierze pewnie, a Demon's Souls może trzymać cenę.

Opublikowano

Pewnie pierwsze 3 miesiące będę tylko Cyberpunka przechodził, a dopiero potem kupię prawowitego e k s k l u z i v a (jeśli takowy wyjdzie xd).

Ktos wcześniej wspominal o jakims odpowiedniku gamepassa za 10USD. To for real? Nigdy nie korzystalem z abonamentow na gry, ale jeśli to miałby być taki konsolowy Netflix z samymi budżetówkami, to wolę kupic jedną dobrą grę co kwartał.

Edytowane przez _Red_

Opublikowano

Na razie jedyna namiastka GP to ten Plus Collection, czyli kilka gierek w ramach abonamentu. Co będzie potem to nie wiadomo.

Opublikowano

Ten Plus Collection to i tak gry które prawie wszystkie już były w plusie, jak ktoś miał PS4 długo to raczej to wszystko co chciał ograł. Ja dla siebie nic tam nie widze :/

Dla nowych graczy którzy nie mieli PS4 to spoko oferta akurat

NO ale i tak SŁABO imo

Opublikowano

Taka sama sytuacja jak dla nowych graczy jest ten gamepass microsoftu, tylko tutaj nie ma co porównywać z biedacką wersją ps pluc collection - za pół roku się okaże jakie tam gry będą. Tak mnie ten plus collection nie rusza (ograłem wszystko, co tam jest), to konsola nie ma nic zaoferowania póki co, taki gamepass już ma dla Mnie znaczenie, bo się ogra gry, które nie miałeś okazji w tej generacji.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Jest plus tak drogich gier...

Będę brał tylko to co chce ograć tu i teraz a nie kiedyś! :) Koniec kupki wstydu! :D

Opublikowano

Oczywiste, że nie będą wrzucać nowości, które na siebie zarabiają dobrą kapustę i są w prajmie sprzedażowym.

Opublikowano

No może nowych nie będą wrzucać, ale jakieś inne starsze gierki, co Microsoft serwuje, co jakiś czas, na nówki to bym i się nie opłaciło. W ogóle płacić 360 zł grę to dalej mi do głowy nie trybi.

comment_GOvO3lhXoNZeefNyzfdctyvkaudZ82mL

360 zł.