Figuś 21 250 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 I to by było na tyle z ciekawszych rzeczy 2 1 Cytuj
schabek 5 345 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 Konsola wyglada wykur wiscie i powtarzam to od prezentacji z czerwcu. No ale to kropla w morzu 1 1 Cytuj
Aleks 515 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 Te obecne działania Sony mogą sugerować, że coś jest nie tak i nie dziwią mnie głosy o jakiejś wpadce na premierę. Z drugiej strony, preordery rozeszły się błyskawicznie, mają mase oddanych fanów, startują z pozycji 'lidera' - po co mają się wysilać? Cytuj
Ma_niek 870 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 Ciekawe ile z tych preorderów zostanie zrealizowane Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 Ten czarny plastik jest niematowy? xD Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 28 minut temu, schabek napisał: W NIEDZIELE MEGA POKAZ PS5 GIERKI SPRZET ITP ITD I W OGOLE ZAYEBISCIE BEDZIE Ale kto tak mówił? Kto? Nakręciliście się sami no coś innego, a teraz wielki zawód. Cytuj
Observer 10 518 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 Ja tam sie na nic nie nakręcałem, a i tak się zawiodłem. Nigdy nowa generacja nie zapowiadała się tak słabo, a kilka już ich przeżyłem. Cytuj
second 3 707 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 To co, kto oddaje preordera? Jak coś to priv Cytuj
MYSZa7 8 959 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 15 minut temu, Rozi napisał: Ale kto tak mówił? Kto? Nakręciliście się sami no coś innego, a teraz wielki zawód. No kto?! No nie wiem, ludzie są głodni szczegółów to upatrują w każdej takiej prezentacji czegoś więcej, a tu lipa. Na dodatek nic co by nie wychodziło bezpośrednio od samego Sony. Ta konsola i jej działanie to dalej jedna wielka tajemnica, a został miesiąc do premiery. Cytuj
Paolo de Vesir 9 218 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 17 minut temu, Rozi napisał: Ale kto tak mówił? Kto? no listerine w CW, ale to wiesz CW Swoją drogą konsola jest podobno BARDZO cicha i świetnie schłodzona. Jak dla mnie bomba. Kultura pracy to rzecz istotna. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 Będzie się dało na pewno grać w gry. Cytuj
izon 1 005 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 Teraz, MYSZa7 napisał: No kto?! No nie wiem, ludzie są głodni szczegółów to upatrują w każdej takiej prezentacji czegoś więcej, a tu lipa. Na dodatek nic co by nie wychodziło bezpośrednio od samego Sony. Ta konsola i jej działanie to dalej jedna wielka tajemnica, a został miesiąc do premiery. Obawiam się, ze tajemnicy to tu żadnej nie ma. Sony pokazało co miało, tj. niedogamajcego grata, ktory nie ciągnie 4K i 60 fps w starych gierkach, z nie licząc jednego remaku (pipi)owym linę upem gier na start.. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 high res, ale brak zdjęcia tyłu i boku https://imgur.com/gallery/VEE5clz Cytuj
XM. 11 023 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 Teraz, Paolo de Vesir napisał: no listerine w CW, ale to wiesz CW Swoją drogą konsola jest podobno BARDZO cicha i świetnie schłodzona. Jak dla mnie bomba. Kultura pracy to rzecz istotna. Fajnie, ale na przykładzie czego te opinie? Astro boy z grafika z ps3? Tak naprawde zobaczyny jak to naprawde wyglada jak wyjdzie jakis kosior graficzny jak gow2/horizon2 I czy wtedy nie odleci konsola. Cytuj
Komar 8 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 29 minut temu, Figuś napisał: I to by było na tyle z ciekawszych rzeczy Podstawka jest także wymagana by postawić konsolę poziomo? Grubo.... Jeszcze ten Piano Black. To jest jakaś padaka designerska, zwłaszcza z punktu widzenia usability i... kosztów. Sony wpakowało się w dodatkowe i niepotrzebne koszty wybierając taki projekt. Nie zdziwiłbym się gdyby PS5 było droższe w produkcji niż XsX i teraz celowo dostarczą niewielką liczbę konsol, by ograniczyć straty i wypuścić więcej next year jak ceny komponentów spadną. 1 Cytuj
MYSZa7 8 959 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 (edytowane) 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał: no listerine w CW, ale to wiesz CW Swoją drogą konsola jest podobno BARDZO cicha i świetnie schłodzona. Jak dla mnie bomba. Kultura pracy to rzecz istotna. Chociaż tyle, bo jakby jeszcze przy takich rozmiarach chodziła jak odrzutowiec to już w ogóle byłaby beka. Edytowane 4 października 2020 przez MYSZa7 Cytuj
WisnieR 2 767 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 To nie jest przypadkiem folia ochronna nałożona na matowym czarnym? Wygląda jak folia bo nie na rantach typowe ślady od folii i zarysowania....Niech to będzie folia...Proszę.... Cytuj
aph 155 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 Konsola pracuje bardzo cicho, w Astro gra zaczyna się 3.8 sekundy po wcisnieciu start. Cytuj
Elitesse 382 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 1 godzinę temu, Wesker napisał: Za chwile polecą bomby Mokre kapiszony Prezentacja robiona pod rynek azjatycki więc może tam ktoś będzie z tego zadowolony... Póki co nie widzę nic co by mnie skłoniło do szybkiego przejścia na PS5. Cytuj
Faka 4 047 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 Gra, która ponoć waży 2 gb czy co tam, grafika z rodem ps3, to i konsola chodzi cicho. Najlepiej to by było trochę odczekać na bardziej wymagające gry, które mają tam milion wodotrysków, wtedy można pogadać o kulturze, czy faktycznie podołał temat. Cytuj
aph 155 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 Akurat przy Godfallu sprawdzali hałas. 1 Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 Jakimiś miernikami czy na ucho? Możesz zapodać filmik? 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 218 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 W sumie to ja poczekam co DF powie jak już dostanie w ręce coś natywnie pisanego pod PS5. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Square,
avatary adventowe, lista aktualizowana dziennie aż do 24.12
Rekomendacja dodana przez Square
8 reakcji
Pokaż odpowiedź