Gość lpcl Opublikowano 5 października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 października 2020 9 godzin temu, walek napisał: Ja żadnej z tych gier nie biorę, a PS5 mam już zaklepane na 19 listopada. Demon's Soul to nie moja para kaloszy, SpiderMan to tylko wersja kinowa, a Allstars? Co to k(& jest? Pierwszy tytuł jaki odpale to Bf4. Licze na betonowe 60fps (mam ps4 Pro i tnie) i jeszcze lepszy performance. Potem w kolejce jest The last of US 2- 60 fps w tej grze to będzie petarda. Następnie postaram sie ukończyć Wiedzmian 3 na ps5, z jeszcze lepszą oprawą i plynnością gry. A powiedziane zostało kiedy taki patch będzie i w sumie najważniejsze czy darmowy czy znowu 20 ojro? Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 299 Opublikowano 5 października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 października 2020 Ludzie napaleni na Demon Soulsy PS5, pozamawiali na premiere a potem się przekonają się jak ta gra brutalnie traktuje gracza i pojawi się wylew ofert na olx i allegro. Wówczas sie okaże za ile będzie można wyrwać używkę na PS5. ja odkupie za 200 golda Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 063 Opublikowano 5 października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 października 2020 Mnie zas zastanawia kiedy Bluepoint dostanie jakis autorski projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 5 października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 października 2020 13 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Mnie zas zastanawia kiedy Bluepoint dostanie jakis autorski projekt. Ja sie zastanawiam, kiedy Sony ich wykupi bo poza dwoma wyjątkami, od początku zalożenia studia pracują w sumie tylko z PlayStation. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 300 Opublikowano 5 października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 października 2020 Niech robią co robią. Może niedługo zrobią remaster MGS4:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 063 Opublikowano 5 października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 października 2020 Tak jak by się nad tym zastanowić to może właśnie BluePoint dostanie zlecenie na remake Silent Hilla. Chociaż to wiadomo, dywagacja. Na razie gra oficjalnie nie istnieje, ale gdyby jednak plotki były prawdziwe... Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 300 Opublikowano 5 października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 października 2020 Inna sprawa ze Silent Hill raczej nie potrzebuje Remake. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 410 Opublikowano 5 października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 października 2020 Silent Hill potrzebuje czegokolwiek Jak można było zarżnąć tak wspaniałą serię, tylko chińczyki wiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 492 Opublikowano 5 października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 października 2020 (edytowane) Od Homecoming to raczej stał się generyczny straszak dla hamburgerowców bez tożsamości. Myślą, że wystarczy wstawić płacz dziecka, mgłę, pielęgniarki bez twarzy i koniecznie piramidogłowego a reszta zagra. Edytowane 5 października 2020 przez Dr.Czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 5 października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 października 2020 Ogólnie remake Silent Hill z taką gęstą mgłą, klimatem i z chorymi potworami, zmiennymi otoczeniami zrobiło by niezłe wrażenie, przy takiej technologii graficznej. Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 5 października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 października 2020 31 minut temu, ListuniO napisał: Niech robią co robią. Może niedługo zrobią remaster MGS4:) Po co najgorszego MGS remasterować? Remake 3 z mechanikami z V to jeszcze rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 300 Opublikowano 5 października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 października 2020 Chętnie bym zagrał w nowego SH. Remake jedynki czy dwójki to ostatnia rzecz jaka bym chciał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 063 Opublikowano 5 października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 października 2020 2 minuty temu, Dr.Czekolada napisał: Od Homecoming to raczej stał się generyczny straszak dla hamburgerowców bez tożsamości. no kolego, bo się nie polubimy Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 147 Opublikowano 5 października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 października 2020 A ja to bym chciał nowych IP 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 300 Opublikowano 5 października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 października 2020 (edytowane) 3 minuty temu, qraq_pk napisał: Po co najgorszego MGS remasterować? Remake 3 z mechanikami z V to jeszcze rozumiem. To tez. Ale czwórkę dobrze wspominam chociaż jest jedna ze słabszych Co do Silent Hill po homecoming to SH Downpour tez niezły . Edytowane 5 października 2020 przez ListuniO Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 063 Opublikowano 5 października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 października 2020 1 minutę temu, ListuniO napisał: Chętnie bym zagrał w nowego SH. Remake jedynki czy dwójki to ostatnia rzecz jaka bym chciał. Tylko, żeby był to nowy Silent to potrzeba do tego ludzi którzy wiedzą co w trawie piszczy. IMO reboot serii jest bardzo potrzebny, a jedynka to jednak taki punkt zaczepienia. Z resztą, gra powstałą w 99. Po 21 latach to byłoby świeże doświadczenie, bez niczego na rynku co mogłoby być temu podobne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 300 Opublikowano 5 października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 października 2020 (edytowane) 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Tylko, żeby był to nowy Silent to potrzeba do tego ludzi którzy wiedzą co w trawie piszczy. IMO reboot serii jest bardzo potrzebny, a jedynka to jednak taki punkt zaczepienia. Z resztą, gra powstałą w 99. Po 21 latach to byłoby świeże doświadczenie, bez niczego na rynku co mogłoby być temu podobne. Już jeden Remake był lub swego rodzaju reinterpretacja. Edytowane 5 października 2020 przez ListuniO Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 5 października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 października 2020 Na PC dosłownie na dniach wyszedł silent hill 4 i mgs 1 i 2. Na gog jest. Co prawda to PC, ale może coś się ruszyło i Konami nie tylko Pachinko chce robić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 063 Opublikowano 5 października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 października 2020 2 minuty temu, ListuniO napisał: SH Downpour tez niezły . Gram obecnie i o ile jest potencjał to : segmenty ucieczki jump-scare'y bestiariusz walkę to bym wy(pipi)ał w (pipi)ec. Klimat jest, ale Silent Hill potrzebuje czegoś w co przyjemnie gra się w drugiej dekadzie XXI w. a nie drewniaka od Czechów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 058 Opublikowano 5 października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 października 2020 (edytowane) Jeśli powstałaby nowa część/remake Silent Hill byłaby to raczej multiplatforma. Cały czas pisze się o serii w kwestii ekskluzywności na konsolę Sony, ale dlaczego? Nigdzie nie widziałem oficjalnego oświadczenia, że prawa do marki przejęło Sony. Yetiemu po posiedzeniu w pubie przyśniło się, że Sony Japan pracuje nad tą grą i to by było na tyle. Edytowane 5 października 2020 przez Czoperrr Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 063 Opublikowano 5 października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 października 2020 1 minutę temu, ListuniO napisał: Już jeden Remake był lub swego rodzaju reinterpretacja. Shattered Memories to raczej spin-off. Nie chcę aby szło to w tym kierunku. 1 minutę temu, Czoperrr napisał: Nigdzie nie widziałem oficjalnego oświadczenia Oficjalnie to nowa gra z serii nawet nie powstaje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 492 Opublikowano 5 października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 października 2020 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: no kolego, bo się nie polubimy Grając w Homecoming miałem ciągle nieodparte wrażenie, że oglądałem już filmy z podobnymi motywami. Nie twierdzę, że gra sama w sobie była zła bo są SH które stawiam znacznie niżej np Shattered Memories, który w zasadzie straszakiem nie był a te sekcje uciekania bleh. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 300 Opublikowano 5 października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 października 2020 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Shattered Memories to raczej spin-off. Nie chcę aby szło to w tym kierunku. Ja tez nie. Chce czegoś takiego: Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 5 października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 października 2020 Co do SH to nie DuskGolem o tym pierwszy pisał? Wątek: A koleś to co pisał o RE8, MHR okazało się prawdą, więc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 5 października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 października 2020 28 minut temu, Faka napisał: Ogólnie remake Silent Hill z taką gęstą mgłą, klimatem i z chorymi potworami, zmiennymi otoczeniami zrobiło by niezłe wrażenie, przy takiej technologii graficznej. Hmm medium? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi