SG1-ZIELU 870 Opublikowano 7 października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 października 2020 Nie powiem duży wentylator , wielki radiator . Przemyślana budowa Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 058 Opublikowano 7 października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 października 2020 No, w końcu coś ruszyło w tym temacie i spekulacje się kończą. Nie wygląda to aż tak źle, ale myślałem, że złamie panel próbując go ściągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 7 października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 października 2020 Źle nie wygląda ale Jezu jakie to wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 538 Opublikowano 7 października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 października 2020 No i jest szansa, że będzie cicho przy takim chłodzeniu. Te 39cm wysokości to razem z podstawką? Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 703 Opublikowano 7 października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 października 2020 3/4 konsoli to radiator..... Musi być cicho tym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 7 października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 października 2020 Ech, trzeba będzie specjalnie regał pod telewizor przerobić, żeby zmieścić to PS5. Poza tym spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
eloszki 109 Opublikowano 7 października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 października 2020 Nie ma opcji. Musi być cicho bo radiator wyglada konkretnie . W końcu coś pokazali . Teraz liczę na sam system aby pokazali jak wyglada i jakie opcje powciskali Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 146 Opublikowano 7 października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 października 2020 28 minut temu, Faka napisał: A z wymianą z płynnym metalem jak robota? Łatwa, czy trudna? No bo chyba, przez całe życie tej generacji PS5 raczej nie będziesz jechał na jednym płynnym metalu, bo eksploatacja. prędzej się konsola zepsuje niż trzeba będzie to wymieniać 26 minut temu, Square napisał: Te 39cm wysokości to razem z podstawką? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 7 października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 października 2020 Patrząc jak skonstruowane są te "ścianki" konsoli (i jak łatwo je zdjąć), to podejrzewam, że już na premierę w aliexpressach będą dostępne we wszystkich możliwych kolorach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 7 października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 października 2020 7 minut temu, Figuś napisał: prędzej się konsola zepsuje niż trzeba będzie to wymieniać Dlatego mnie zastanawia jaka żywotność tego płynnego metalu będzie. Rozleje się potem i wszystko do wywalenia. O dyski SSD to nie ma, co się martwić, że są wlutowane, bo i tak przeżyją dłużej niż nie jeden dysk hdd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 146 Opublikowano 7 października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 października 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 407 Opublikowano 7 października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 października 2020 No za ten płynny metal, i to starannie nałożony, należy się duży plus. To już powinno być standardem przy konsolach w obecnej jeszcze generacji, a nie te gównopasty na bazie wosku xd Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 7 października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 października 2020 Z tym info o paypal'u to mają jakiegoś mocnego laga, bo ja już w połowie września z niego korzystałem (płacąc za spelunky) Ale i tak... "wielkie dzięki paypala" Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 538 Opublikowano 7 października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 października 2020 A PayPal to nie jest od lat dostępny, tylko w PL nie było takiej opcji? Cytuj Odnośnik do komentarza
eloszki 109 Opublikowano 7 października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 października 2020 Ten pokaz był zapowiedziany czy spontan ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 407 Opublikowano 7 października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 października 2020 4 minuty temu, Square napisał: A PayPal to nie jest od lat dostępny, tylko w PL nie było takiej opcji? Tak jak piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 058 Opublikowano 7 października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 października 2020 Oj, legitnie mi się ta konsola podoba. Zwłaszcza czarno-biała i zapowiada się, że kultura pracy będzie na wysokim poziomie. W końcu granie na Plejce bez konieczności używania słuchawek. <3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 7 października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 października 2020 Miło że zaczynasz się przekonywać Paolo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 656 Opublikowano 7 października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 października 2020 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: W końcu granie na Plejce bez konieczności używania słuchawek. <3 Nope, a słuchaweczki 3D od Sony ? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 7 października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 października 2020 Te, które znowu będą udawać efekt przestrzenny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 7 października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 października 2020 (edytowane) Dziwnym trafem, że wczoraj zamknąłem konto paypal, jak się dowiedziałem jakie nowe regulaminy wprowadzili (jeszcze, bo od grudnia) XD Edytowane 7 października 2020 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 058 Opublikowano 7 października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 października 2020 15 minut temu, aph napisał: Miło że zaczynasz się przekonywać Paolo. Nie wiem skąd to zaskoczenie. Realnie rozważam kupno PS5 jako pierwszego sprzętu. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 877 Opublikowano 7 października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 października 2020 (edytowane) Czy mi się wydaje czy do konsoli będzie można podpiąć naraz 3 dyski M.2 2230? Spoiler Edytowane 7 października 2020 przez Snake_Plissken Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 538 Opublikowano 7 października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 października 2020 9 minut temu, Faka napisał: Dziwnym trafem, że wczoraj zamknąłem konto paypal, jak się dowiedziałem jakie nowe regulaminy wprowadzili (jeszcze, bo od grudnia) XD Tzn. jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 października 2020 Jakaś tam opłata za nieaktywność: https://bezprawnik.pl/oplata-za-nieaktywne-konto-paypal/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi