C1REX 16 Opublikowano 7 października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 października 2020 6 minutes ago, qraq_pk said: koniecznie im to napisz. Pewnie się zastanawiają gdzie oszczędzić Zaoszczędzenie $0.76na jednej konsoli, to $91.2mln przy ilości konsol jak ps4. Każdy grosik przy masowej produkcji ma gigantyczne znaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
chmura 16 Opublikowano 7 października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 października 2020 Kiedys tu na forum przewinal sie artukul o tym ile jest gimnastyki zeby zaoszczedzic kazdego dolara w czasie projektowania konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 7 października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 października 2020 (edytowane) 5 minutes ago, chmura said: Kiedys tu na forum przewinal sie artukul o tym ile jest gimnastyki zeby zaoszczedzic kazdego dolara w czasie projektowania konsoli. Jak każdy dolar jest wart 120mln, to pewnie, że się gimnastykują Słyszałem o sieci pizzerii w Londynie, która zmieniła przepis pizzy i z sześciu oliwek zmienili na 3, bo to było kilkaset tysięcy funtów na rok, a ludzie i tak nie lubią oliwek. Edytowane 7 października 2020 przez C1REX Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 703 Opublikowano 7 października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 października 2020 Myślę, że gdyby zaoszczędzili na tej śrubce i podstawie to by się ta konsolą wy(pipi)ała, ale nie jestem inżynierem, mogę się mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 7 października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 października 2020 Jeśli śrubka jest aktualnie największym problemem, to zapowiada się za.je.bista generacja konsol. Cytuj Odnośnik do komentarza
chmura 16 Opublikowano 7 października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 października 2020 Te swiatelka rbg na konsoli to tez napewno niezbedne, normalnie jak w tokio drift plus 5 do predkosci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 października 2020 Ale tu się odklejeńcy zaczęli wypowiadać, a do premiery jeszcze sporo czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 146 Opublikowano 7 października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 października 2020 3 minuty temu, chmura napisał: Te swiatelka rbg na konsoli to tez napewno niezbedne, normalnie jak w tokio drift plus 5 do predkosci. przy starcie konsoli ma lecieć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 538 Opublikowano 7 października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 października 2020 4 minuty temu, Figuś napisał: przy starcie konsoli ma lecieć Ale bym resetował. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 7 października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 października 2020 Dobrze te bebechy wyglądają, no i ten ciekły metal. Wreszcie powinno być cicho Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 7 października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 października 2020 1 godzinę temu, lpcl napisał: Bez kitu mało finezyjny ale nie potrzebujący podstawki xsx kontra jakiś dziwoląg, który potrzebuje protezy do stania i leżenia zresztą też. Jezu kto to wymyślił. Faktycznie raczej daruje sobie zakup w przyszłości i zaczekam na wersję pro. Może japońska myśl technologiczna zrobi coś prostszego. NO.... nie .... no.... (pipi)a no juz nie ma sie do czegos wazniejszego przyczepic? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 465 Opublikowano 7 października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 października 2020 Skoro ciekły metal to na start konsoli powinna lecieć muzyka z T2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 7 października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 października 2020 No ale żeby być sprawiedliwym to powiem, że ta podstawką w xsx to chyba tylko po to żeby jakiś ulung jej "do góry nogami" nie postawił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 146 Opublikowano 7 października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 października 2020 Teraz, Wredny napisał: Skoro ciekły metal to na start konsoli powinna lecieć muzyka z T2 To dopiero jak wyjdzie że podstawka się topi od ciepła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 7 października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 października 2020 1 minutę temu, Welna napisał: NO.... nie .... no.... (pipi)a no juz nie ma sie do czegos wazniejszego przyczepic? W sumie nie ma bo ciekawszych newsów brak. Co ja pececiarz, że nad radiatorem się będę spuszczał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 7 października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 października 2020 strasznie slabe jest to ,ze zamiast rozmawiac o grach to jest dywagacja o plastiku Gdzie te czasy, gdy K:SF prezentowal na start naprawde zauwazalny przeskok graficzny w porownaniu z obecnym startem generacji Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 7 października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 października 2020 28 minut temu, C1REX napisał: Jak każdy dolar jest wart 120mln, to pewnie, że się gimnastykują Słyszałem o sieci pizzerii w Londynie, która zmieniła przepis pizzy i z sześciu oliwek zmienili na 3, bo to było kilkaset tysięcy funtów na rok, a ludzie i tak nie lubią oliwek. Jeśli ktoś zamawia pizzę z oliwkami to nie po to by było na niej mniej oliwek bo ich nie lubi, weź Ty chłopie zrób sobie przerwę od internetu. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 7 października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 października 2020 2 godziny temu, Lamkers napisał: Możesz mieć łącze 1Gbps, ale podlaczajac je do PSN -zapomnij ;P 400Mb/s to max co wyciągnąłem na sieci Sony A jak niby zwykły dysk mechaniczny w ps4 ma Ci zapisać dane z Gigabita? Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 7 października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 października 2020 1 minute ago, Welna said: strasznie slabe jest to ,ze zamiast rozmawiac o grach to jest dywagacja o plastiku Gdzie te czasy, gdy K:SF prezentowal na start naprawde zauwazalny przeskok graficzny w porownaniu z obecnym startem generacji Spokojnie. Co generację są te same rozmowy o śrubkach, bo nikt w gry jeszcze nie grał i o niczym innym nie da się gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 7 października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 października 2020 2 minuty temu, Welna napisał: strasznie slabe jest to ,ze zamiast rozmawiac o grach to jest dywagacja o plastiku Gdzie te czasy, gdy K:SF prezentowal na start naprawde zauwazalny przeskok graficzny w porownaniu z obecnym startem generacji Tego już nigdy nie będzie, jeśli nie pójdą w fizykę to nigdy nie będzie już opadu szczęki. Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 7 października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 października 2020 (edytowane) 3 minutes ago, eX4cT_PL said: Jeśli ktoś zamawia pizzę z oliwkami to nie po to by było na niej mniej oliwek bo ich nie lubi, weź Ty chłopie zrób sobie przerwę od internetu. Piszesz jakbym to ja był za decyzją firmy o zmniejszeniu ilości oliwek. Ja osobiście je lubię. Chociaż to, że ludzie i tak ich nie lubią, to faktycznie od siebie dodałem. Chodziło tylko o kasę podobno. Edytowane 7 października 2020 przez C1REX Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 146 Opublikowano 7 października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 października 2020 Możemy wrócić do podstawki ze śrubką? Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 7 października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 października 2020 1 minute ago, Figuś said: Możemy wrócić do podstawki ze śrubką? Dziękuję Tak prezentuje się miejsce na śrubkę. Asymetrycznie względem podstawki. Dyskutujmy. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 7 października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 października 2020 (edytowane) 5 minut temu, Figuś napisał: Możemy wrócić do podstawki ze śrubką? Dziękuję Edytowane 7 października 2020 przez eX4cT_PL 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 300 Opublikowano 7 października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 października 2020 Wie ktos coś wiecej na temat tego ciekłego metalu? Jak to się może zachowywać? Paste raz w konsoli wymieniałem, wyrwałem port z płyty głównej przy wymianie. Nie chce mi się znowu tego robić. Teraz, eX4cT_PL napisał: Po co gaśnica? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi