szyna100 36 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 https://support.playstation.com/s/article/backward-compatibility?language=en_US&lan= Więcej informacji na temat wstecznej kompatybilności. Zawiera też listę gier nie działających na ps5. PS4 only games: DWVR Afro Samurai 2 Revenge of Kuma Volume One TT Isle of Man - Ride on the Edge 2 Just Deal With It! Shadow Complex Remastered Robinson: The Journey We Sing Hitman Go: Definitive Edition Shadwen Joe's Diner 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 752 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 Brzmi super, ale na tej liscie brakuje np. Control, wiec ciezko stwierdzic, czy to wszystko, co nie bedzie banglac Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 No, ale dlaczego ma być na liście Control, skoro oczywiście będzie działać w BC? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
shy4 53 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 37 minutes ago, szyna100 said: https://support.playstation.com/s/article/backward-compatibility?language=en_US&lan= Więcej informacji na temat wstecznej kompatybilności. Zawiera też listę gier nie działających na ps5. PS4 only games: DWVR Afro Samurai 2 Revenge of Kuma Volume One TT Isle of Man - Ride on the Edge 2 Just Deal With It! Shadow Complex Remastered Robinson: The Journey We Sing Hitman Go: Definitive Edition Shadwen Joe's Diner Same hity!.. będę płakał ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 Preorder cancelled. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 For the best experience, use a DUALSHOCK 4 wireless controller when playing PS4 games and PS VR games on a PS5 console. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 535 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 Dziwi brak wzmianki o PS+ czy USB jako opcji do przeniesienia sejwów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 Mysle , ze zaraz bedzie zalew osob, ktore ukochaly akurat te tytuly Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 Nowa grafika to zostawie 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 Przecież każdy wie jak to na papierze wygląda, po co się sztucznie nakręcać jakimiś grafikami. Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 Miles Morales w goldzie, kolejna gra na launch pewniakiem. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 Miles Morales w goldzie, kolejna gra na launch pewniakiem.Nie ma to jak sobie wmawiać że to dlc jest pełnowartościowym tytułem startowym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 Teraz, SG1-ZIELU napisał: Nie ma to jak sobie wmawiać że to dlc jest pełnowartościowym tytułem startowym Po pierwsze, to chodziło o to, że nie będzie obsuwy na 100%, po drugie DLC to zawartość którą pobierasz do istniejącej już gry. To nie jest pełnoprawny sequel, nie miał prawa być - ale jeśli nie widzisz wszystkich nowych rzeczy jakie do tej pory pokazali, no to sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 300 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 "To je amelinium, nie pomalujesz" Cytuj Odnośnik do komentarza
shy4 53 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 On 10/8/2020 at 10:26 AM, Kaczi said: Już widzę te reklamacje i pozwy w USA bo ktoś położył konsole odwrotnie i mu cały metal się wylał żeby ci się czasem cos z głowy nie wylało uchem uważaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 Z innych newsów, to będzie można przenieść gry i save'y z PS4 na PS5 albo poprzez transfer danych, albo przez Plusa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 655 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 Cyfry z PS4 bezpieczne, łiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 300 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 3 minuty temu, aph napisał: Z innych newsów, to będzie można przenieść gry i save'y z PS4 na PS5 albo poprzez transfer danych, albo przez Plusa. Jakoś się o to nie martwiłem. Wiem że brak info mogło być dla niektórych stresujące ale czułem że to na pewno nie będzie problem. I tak jak wsteczna mnie wali mocno to z kolei dokończenie tego co mam aktualnie rozgrzebane jest spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 310 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 35 minut temu, SG1-ZIELU napisał: 44 minuty temu, aph napisał: Miles Morales w goldzie, kolejna gra na launch pewniakiem. Nie ma to jak sobie wmawiać że to dlc jest pełnowartościowym tytułem startowym Po co sobie wmawiać. Może lepiej zagrać i cieszyć się przygodą? Czy Infamous first light przez to, że było dużym osobnym dodatkiem sprawiało, że człowiek się gorzej bawił? Albo takie uncharted the lost legacy? Dajcie juz spokój z tym sztucznym dogryzaniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 655 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 (edytowane) Bawi mnie to zaglądanie botów do tego tematu w ogóle. Nie boicie się ? XD Edytowane 9 października 2020 przez cotek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 Teraz, czarek250885 napisał: Czy Infamous first light przez to, że było dużym osobnym dodatkiem sprawiało, że człowiek się gorzej bawił? Ludzie zapomnieli, że startówki kiedyś to były puste techdemka. Ja zdecydowanie bardziej wolę ten crossgenowy spin off niż pełnoprawną grę Deathloop,no ale ja to ja. 1 minutę temu, cotek napisał: Bawi mnie to zaglądanie botów do tego tematu w ogóle. Nie boicie się ? XD Poraża mnie fakt, jak można krytykować w obecnym momencie Sony, kiedy dostajesz gameplaye nowych gier podpisane z czego puszczone, daty premiery, pokazał gry i konsole publicznie. Na pytanie o ceny nowych gier MS odpowiedział wymijająco, nikomu to nie przeszkadza. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 655 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 No ale nie ma co się dziwić Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 Jestem ciekaw kogo obchodzą ceny nowych gier od Microsoftu, gdy wszystkie dostaniesz w GP? W przypadku Sony nie masz tej alternatywy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 655 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 Może tych, którzy wiedzą, że gamepass to kupowanie za pomocą abonamentu licencji na te gry, a nie kupowanie ich stricte ? Czy nie ? XD 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
madhunt3r 21 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 Ghost of tsushima na ps5 w 60 fps. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi