C1REX 16 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 Ceny gier od samego M$ nie są tak istotne, ale cała reszta nowych gier na series X i ps5 bedą kosztować tyle samo - 359zł. Series X ma GamePass, a ps5 ma PS now collection i Ps now (nie w Polsce niestety). Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 11 minut temu, MYSZa7 napisał: Jestem ciekaw kogo obchodzą ceny nowych gier od Microsoftu, gdy wszystkie dostaniesz w GP? Pewnie tych co wrzucają zdjęcia do Zakupów, wystawiają ogłoszenia na Pchlim itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 3 minuty temu, cotek napisał: Może tych, którzy wiedzą, że gamepass to kupowanie za pomocą abonamentu licencji na te gry, a nie kupowanie ich stricte ? Czy nie ? XD Jak kupujesz gre i puszczasz dalej, to tez sie tym martwisz? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 Teraz, madhunt3r napisał: Ghost of tsushima na ps5 w 60 fps. To będzie free patch czy specjalna edycja pod PS5? Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 310 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 10 minut temu, MYSZa7 napisał: Jestem ciekaw kogo obchodzą ceny nowych gier od Microsoftu, gdy wszystkie dostaniesz w GP? W przypadku Sony nie masz tej alternatywy. Tylko w przypadku Sony wiesz czego mozesz sie po tych grach spodziewać. Jeszcze nigdy sie nie nadziałem by duży tytuł z pod ich szyldu byl słaby. A przy ms tej pewności nie masz, chyba ze mowimy o ich trzech zelaznych pozycjach. Cytuj Odnośnik do komentarza
madhunt3r 21 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 Wsteczna i patch darmowy dodający co nie co. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 300 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 1 minutę temu, balon napisał: To będzie free patch czy specjalna edycja pod PS5? Boost Mode 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 310 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 Teraz, madhunt3r napisał: Wsteczna i patch darmowy dodający co nie co. tak myślałem że na ps5 bedzie lepsza wersja wiec zakupię juz na ps5, gdyz tytulu jeszcze nie ograłem mimo że kusiło. Tak samo zrobilem z the last of us ogrywając dopiero na ps4. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 1 minutę temu, czarek250885 napisał: Tylko w przypadku Sony wiesz czego mozesz sie po tych grach spodziewać. Jeszcze nigdy sie nie nadziałem by duży tytuł z pod ich szyldu byl słaby. A przy ms tej pewności nie masz, chyba ze mowimy o ich trzech zelaznych pozycjach. Ale co to ma do rzeczy? Jeśli gry na Xboxa Series X/S od MS będą kosztować 359 zł to masz alternatywę w postaci GP, gdzie za tę sumę masz prawie pół roku na ogranie tego konkretnego tytułu plus kilkaset innych. Nie ma się tu nad czym zastanawiać. W przypadku PS5 albo bierzesz za full price, albo liczysz łaskawie na obniżkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 655 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 39 dni, dawać mi tooo! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 300 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 1 minutę temu, MYSZa7 napisał: Ale co to ma do rzeczy? Jeśli gry na Xboxa Series X/S od MS będą kosztować 359 zł to masz alternatywę w postaci GP, gdzie za tę sumę masz prawie pół roku na ogranie tego konkretnego tytułu plus kilkaset innych. Nie ma się tu nad czym zastanawiać. W przypadku PS5 albo bierzesz za full price, albo liczysz łaskawie na obniżkę. Gdyby GP był dodatkiem czy alternatywą to spoko. Ale aktualnie to jest core lanuch tej konsoli. W przypadku PS będą gry multi, gry Exy i gry we wstece. Jak ktoś lubi. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 Teraz, ListuniO napisał: Gdyby GP był dodatkiem czy alternatywą to spoko. Ale aktualnie to jest core lanuch tej konsoli. W przypadku PS będą gry multi, gry Exy i gry we wstece. Jak ktoś lubi. Mam rozumieć, że minusem jest to, że jest to "rdzeń" nadchodzącego Series X? Usługa, która na rok jest warto tyle co dwie gry na PS5? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 300 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 Odbieraj to jak chcesz. Ja to tak kalkuluje jak powiedziałem. 1 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 Daliby w końcu BB w 60 fps. Ostatnio jak włączałem, to mi krew z oczu leciała. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 310 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 11 minut temu, MYSZa7 napisał: Mam rozumieć, że minusem jest to, że jest to "rdzeń" nadchodzącego Series X? Usługa, która na rok jest warto tyle co dwie gry na PS5? Nikt nie mówi, że to minus. Fajnie że można pograć w stare gry, ale nie po to kupuję nowy sprzęt. I co wy tej ceny sie uczepiliście jakby kto wam kazał kupic wszystko na start, ceny szybko lecą na pysk plus rynek wtórny i wszystko wróci do normy, jak im sprzedaż bedzie spadać to zrozumieją szybko swój błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 6 minut temu, czarek250885 napisał: Nikt nie mówi, że to minus. Fajnie że można pograć w stare gry, ale nie po to kupuję nowy sprzęt. I co wy tej ceny sie uczepiliście jakby kto wam kazał kupic wszystko na start, ceny szybko lecą na pysk plus rynek wtórny i wszystko wróci do normy, jak im sprzedaż bedzie spadać to zrozumieją szybko swój błąd. Ceny szybko lecą, no tak tylko teraz to szybko to będzie ile? 250 po kilku miesiącach? No chyba, że wierzysz, że łaskawie wrócą do starych cen. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 54 minuty temu, ListuniO napisał: Boost Mode Up to xD to znowu może być pływające 45 fpsow. Pokazaliby Gameplay, albo dali konsole do DF, a nie zjaranym raperom... Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 Ta plejka musi mieć jakieś wąskie gardełko, dziwne ze któraś gra z kolei potrzebuje „boost mode” żeby uzyskać 60fps.... Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 3 minutes ago, easye said: Up to xD to znowu może być pływające 45 fpsow. Pokazaliby Gameplay, albo dali konsole do DF, a nie zjaranym raperom... DF po premierze sobie samo będzie musiało kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 1 minutę temu, eX4cT_PL napisał: Ta plejka musi mieć jakieś wąskie gardełko, dziwne ze któraś gra z kolei potrzebuje „boost mode” żeby uzyskać 60fps.... Pewnie takie samo jak XSX gdzie Hitman też potrafi dropić. 40 minut temu, Faka napisał: Daliby w końcu BB w 60 fps. Ostatnio jak włączałem, to mi krew z oczu leciała. Plotki są, że ponoć jest. Tylko wtedy cały ten remaster bierze w łeb. Cytuj Odnośnik do komentarza
shy4 53 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 7 minutes ago, easye said: Up to xD to znowu może być pływające 45 fpsow. Pokazaliby Gameplay, albo dali konsole do DF, a nie zjaranym raperom... A Xbox Foundry to tacy są zetelni że fiu fiuu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 2 minuty temu, aph napisał: Pewnie takie samo jak XSX gdzie Hitman też potrafi dropić. Ty dalej nie rozumiesz, jest różnica miedzy dropnieciem a oddzielnym trybem w którym obcina rozdzielczość lub efekty żeby uzyskać 60fps. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 22 minuty temu, shy4 napisał: A Xbox Foundry to tacy są zetelni że fiu fiuu Przynajmniej potrafią pokazać Gameplay z FramRate testem, Sony zaś potrafi jedynie napisać twita z którego kompletnie nic nie wynika. UP TO to może być wciąż pływające 40 fpsow. Jeszcze o rozdzialce pewnie specjalnie nie piszą... Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 535 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 6 minut temu, eX4cT_PL napisał: Ta plejka musi mieć jakieś wąskie gardełko, dziwne ze któraś gra z kolei potrzebuje „boost mode” żeby uzyskać 60fps.... Co? Ten boost mode tyczy się gry z PS4 i oznacza po prostu tyle, że gra będzie działać lepiej czyli np mieć wyższy framerate. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 300 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 No tyczy się gry z PS4 którą odpalisz na PS5 i dzięki BM będzie miała "podniesienie" parametrów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi