MBeniek 3 260 Opublikowano 15 października 2020 Opublikowano 15 października 2020 2 godziny temu, Pupcio napisał: Godfall to (pipi) którego twórcy wiedzą że wydanie tego na premiere konsoli to jedyna szansa żeby ktoś to kupił. Jezu jak mnie ta gra obrzydza W miejsce Godfall można wstawić The Medium i też będzie pasowało. Spoiler Tak, tak, przewaga gierki od bluber team jest taka, że jest w gp za 4zł, a nie jak godfall za 360zł. Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 15 października 2020 Opublikowano 15 października 2020 Godfall będzie miało swoich fanów i tyle. Gra mnie osobiście nie interesuje, ale te wstawki ma bardzo fajne i w sumie obejrzałbym coś dłuższego w tej formie. Cytuj
czarek250885 318 Opublikowano 15 października 2020 Opublikowano 15 października 2020 4 godziny temu, Soul napisał: Oj dla mnie K2 najlepsza w MP a mapa akademia radeka mega sztos Zgadzam sie w 100%. K2 miał najlepsze multi z całej serii plus grafa robiła mega wrażenie. Co do omawianej mapy wszyscy tam grali i do tej pory wspominają. Co do ksf gra fabularnie odstawała, jednakże multi było bardzo przyjemne i serwery były bardzo dlugo oblegane mnóstwem graczy. Tak na prawdę nie wiem czemu w pewnym momencie nastąpił odplyw zainteresowanych a serwery swiecily pustkami. Szkoda że gry do plusa nie wrzucili bo by drugą młodość przeżyła. Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 15 października 2020 Opublikowano 15 października 2020 To już nikt nie gra online w Polsce? Nie wiem, czy Godfall będzie dobre, ale wygląda na ciekawy coop. All stars wyglada na połączenie Destruction Derby z Twisted Metal2. Kiedy ostatnio mieliśmy Deatmatch samochodowy? Ja sie cieszę z tych gier, bo to coś innego i świeżego. Zresztą co kogo boli, że duży wybór na premierę będzie? 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Figuś 21 173 Opublikowano 15 października 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 15 października 2020 13 1 Cytuj
LiŚciu 1 328 Opublikowano 15 października 2020 Opublikowano 15 października 2020 Wygląda zacnie. Naprawde się ciesze że rozwineli dasha z ps4 a nie poszli w kafelki jak w telewizorach a androidem. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 15 października 2020 Opublikowano 15 października 2020 Jeśli to będzie tak płynne jak na tym pokazie to mega. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 15 października 2020 Opublikowano 15 października 2020 Bardzo ładnie, schludnie, działa dobrze. Jestem zadowolony. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 15 października 2020 Opublikowano 15 października 2020 No i elegancko, bardzo mi sie podoba. Czyli burger king jednak zapowiedzial ta prezentacje a nie tylko konkurs Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 15 października 2020 Opublikowano 15 października 2020 Super pomysł z procentem ukończenia na ikonie gry. Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 15 października 2020 Opublikowano 15 października 2020 Ogólnie bardzo spoko, ten nowy share play wygląda fajnie jak się ustawi gdzieś okienko w rogu. Teraz czekać na więcej. Cytuj
Patricko 1 403 Opublikowano 15 października 2020 Opublikowano 15 października 2020 Szkoda, że store nie pokazali. Ale menu czyste i schludne, to co lubię. Pytanie ilu devów wykorzysta te wszystkie ficzery, typu filmiki do znajdziek, lista zadań, itd. Bo pewnie skończy się tak jak na PS4, że w paru exach i tyle. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 15 października 2020 Opublikowano 15 października 2020 W dniu 9.10.2020 o 17:02, LukeSpidey napisał: W PS3 bardzo podoba mi się, że przy włączeniu płyty z grą lub najechaniu na ikonę gry cały dash zmieniał swój motyw na ten gry. Dodatkowo emocji dodaje też muzyka, która pojawia się razem ze zmianą. Uważam, że to jeden z najlepszych patentów na konsoli SONY i szkoda, że nie doczekał się kontynuacji na PS4 i zapewne nie będzie go też na PS5. 7 minut temu, Patricko napisał: Szkoda, że store nie pokazali. Ale menu czyste i schludne, to co lubię. Pytanie ilu devów wykorzysta te wszystkie ficzery, typu filmiki do znajdziek, lista zadań, itd. Bo pewnie skończy się tak jak na PS4, że w paru exach i tyle. Został miesiąc, myślę że od dzisiaj zacznie się całe show, MS zdjął emabargo na wszystko dzisiaj to i Sony ruszy cztery litery z informacjami Cytuj
LiŚciu 1 328 Opublikowano 15 października 2020 Opublikowano 15 października 2020 Wogóle zastanawia mnie ta współpraca (jakakolwiek by nie była) z Burgerking. To w końcu amerykańska resturacja i bardziej kojarzy się z amerykańska konsolą. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 15 października 2020 Opublikowano 15 października 2020 Jedyny minus dasha, zaorali dynamiczne motywy najprawdopodobniej. Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 15 października 2020 Opublikowano 15 października 2020 Świetnie to wygląda, czekam na kolejne materiały. Filmik niby 11,5 minuty, a zleciał w moment. Jest bardzo szybko, czysto i schludnie. Na początku może trochę za dużo tych kafli, ale wydaje się, że całość ma swoje logiczne rozmieszczenie. Poza tym prezentuje się next-genowo mocno i jest coś jednak innego niż na PS4, super. Cytuj
Szermac 2 741 Opublikowano 15 października 2020 Opublikowano 15 października 2020 Superancko To teraz bym chciał zobaczyć jeszcze gameplay z Demonsów razem z HUDem xD Cytuj
Chmielinski 212 Opublikowano 15 października 2020 Opublikowano 15 października 2020 Dash prezentuje się świetnie, designem przypomina systemy Apple. Widzę, że podebrali od Xboxa co dobre, od siebie też dorzucili trochę przydatnych funkcji i całość prezentuje się spójnie i przejrzyście. Nie żałuję pre-ordera Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 15 października 2020 Opublikowano 15 października 2020 Obejrzałem ponownie, podoba mi się, że dash jest czysty, brak zasłaniających elementów czy reklam. W tym menu podręcznym trochę gorzej, za duże te karty i ciężko się połapać.Generalnie bardzo ładnie, ładna ewolucja tego z ps4. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 15 października 2020 Opublikowano 15 października 2020 Jadłbym. Dash zacny i czytelny. Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 15 października 2020 Opublikowano 15 października 2020 Nowe menu fajne! widać ze wykorzystuje moc SSD, ciekawe jak używanie płyt będzie miało efekt, czy wszystko i tak będzie instalowane na HDD żeby utrzymać ten poziom Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 15 października 2020 Opublikowano 15 października 2020 6 godzin temu, 20inchDT napisał: Coś dużo "pomyłek" mają z tym DS. Najpierw trailer, a potem 2 razy info w sklepach. Z wieloma grami masa pomyłek, Square Enix w wywiadzie powiedzieli że nie wiedzą nic o wersji na pc Coś nowego oprócz tych kart na dole z postępem gry przykładowo pokazali w tym dash? bo chyba to samo co w PS4 tylko ładniej zrobione Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 15 października 2020 Opublikowano 15 października 2020 2 minuty temu, Fanek napisał: Z wieloma grami masa pomyłek, Square Enix w wywiadzie powiedzieli że nie wiedzą nic o wersji na pc Coś nowego oprócz tych kart na dole z postępem gry przykładowo pokazali w tym dash? bo chyba to samo co w PS4 tylko ładniej zrobione Jest mnóstwo nowych funkcjonalności. Jest np. specjalny system wyzwań na kartach, który może być zależny od twórców gry - tzn. mogą w pewnym momencie udostępnić wyzwanie do zrealizowania, do którego przechodzisz bezpośrednio z poziomu karty i od razu do wybranego punktu w danej grze. Przejście takiego wyzwania ma zapewnić jakąś nagrodę czy bonus (nowy awatar, motyw) lub miejsce w rankingu. Każda gra (potencjalnie) na PS5 ma wspierać możliwość rozpoczęcia rozgrywki od dowolnego miejsca. UI działa w 4K z HDR. Przełączanie się pomiędzy grami to maksymalnie 8 sekund do momentu rozpoczęcia zabawy. Do tego masz screen share, dokładne statystyki rozgrywki, panel z podpowiedziami, szereg udoskonaleń w samych motywach (np. od twórców będzie zależne, jak bardzo motyw zmieni się pod odpaleniu zakładki z grą. Może pokazywać Twój ostatni level który ukończyłeś, lub ten nowy, a może być statycznym obrazkiem). Jest tego dużo więcej, tylko trzeba się wczytać. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi