Bigby 4 742 Opublikowano 19 października 2020 Opublikowano 19 października 2020 (edytowane) To akurat powinno być ogarnięte od samego początku w każdej grze. Do dziś pamiętam te obroty w menu Horizona i God of War. Edytowane 19 października 2020 przez Bigby Cytuj
Gość Opublikowano 19 października 2020 Opublikowano 19 października 2020 1 godzinę temu, PiPoLiNiO napisał: Tu chyba bardziej chodziło o to, że aktualizacja wprowadzi określone obroty do konkretnej gry. Aby nie było jak w menu Horizon, że świruje pawiana bez potrzeby. zapewne wyłączony v-sync i menu wyświetlane jest w maksymalnej możliwej liczbie klatek, maksymalna wydajność to i maksymalne możliwe obroty, żeby jak najlepiej schłodzić Cytuj
mario10 517 Opublikowano 20 października 2020 Opublikowano 20 października 2020 Kurde ale ten czas zasuwa jeszcze miesiąc i już next geny wjadą do graczy będzie się działo bardzo jestem ciekaw tych nowych sprzętów. Cytuj
Czoperrr 5 114 Opublikowano 20 października 2020 Opublikowano 20 października 2020 Miesiąc do premiery, ktoś, poza dmuchającymi w pada influencerami z Japonii dostał swój egzemplarz konsoli do rzetelnych testów? 1 Cytuj
MEVEK 3 504 Opublikowano 20 października 2020 Opublikowano 20 października 2020 Miesiac a w Irlandi lockdown level 5 na 6 tygodni Nie wiem czy sklepy beda w ogole operowac Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 20 października 2020 Opublikowano 20 października 2020 4 minuty temu, MEVEK napisał: Miesiac a w Irlandi lockdown level 5 na 6 tygodni Nie wiem czy sklepy beda w ogole operowac Musicie wreszcie otworzyć oczy, zdjąć kagańce i walczyć o wasze prawa i wolności... A nie czekaj zapomniałem, że to u nas Kaczyński uciska biedny naród Jestem ciekawy tych poprawek do wiatraka. Jak coś spyerdolą, to RROD albo inna pochodna w jednej chwili byłaby niezłą beką. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 20 października 2020 Opublikowano 20 października 2020 33 minuty temu, MEVEK napisał: Miesiac a w Irlandi lockdown level 5 na 6 tygodni Nie wiem czy sklepy beda w ogole operowac Mam nadzieje ze GameStop przerobi mi order na wysyłkę. Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 20 października 2020 Opublikowano 20 października 2020 37 minutes ago, McDrive said: Jestem ciekawy tych poprawek do wiatraka. Jak coś spyerdolą, to RROD albo inna pochodna w jednej chwili byłaby niezłą beką. a co tu można s(pipi)ić? czujniki podkręcą zawsze wiatraki jak temperatura będzie sięgać x limitu Cytuj
MEVEK 3 504 Opublikowano 20 października 2020 Opublikowano 20 października 2020 3 godziny temu, eX4cT_PL napisał: Mam nadzieje ze GameStop przerobi mi order na wysyłkę. Pewnie tak zrobia, jezeli magazyny, sklepy beda aktywne. Nie wiem, jak to tam wyglada. Bede dzwonil blizwj premiery. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 20 października 2020 Opublikowano 20 października 2020 Mogliby wszystko zamknąć w irl oprócz polskich sklepów z bułkami, a i internet jeszcze odłączyć 1 Cytuj
MEVEK 3 504 Opublikowano 20 października 2020 Opublikowano 20 października 2020 (edytowane) 8 minut temu, Figuś napisał: Mogliby wszystko zamknąć w irl oprócz polskich sklepów z bułkami, a i internet jeszcze odłączyć Konsola nie wymaga internetu Poza tym jeszcze lazienke wykanczam Edytowane 20 października 2020 przez MEVEK Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 20 października 2020 Opublikowano 20 października 2020 W związku z lockdwonem nie tylko u nas ale przede wszystkim w innych krajach konsole się na premierę nie pojawią zapewne, nie ma takiej opcji 1 Cytuj
Square 8 600 Opublikowano 20 października 2020 Opublikowano 20 października 2020 22 minuty temu, MEVEK napisał: Konsola nie wymaga internetu Wydaje mi się, że Figusiowi chodziło o co innego 1 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 20 października 2020 Opublikowano 20 października 2020 Co ze wsteczną? Jest jakas lista gier? Mam gry w ktore napierdalam z kumplami przy piwku i nie wiem czy sie prosiaka pozbywac. Glownie mi chodzi o CTR, DB Fighterz i Soulcalibur 6. Cytuj
Square 8 600 Opublikowano 20 października 2020 Opublikowano 20 października 2020 Wszystko oprócz poniższych ma działać. Shadow Complex ma dostać patcha aby działało. DWVR Afro Samurai 2: Revenge of Kuma Volume One TT Isle of Man — Ride on the Edge 2 Just Deal With It! Shadow Complex Remastered Robinson: The Journey We Sing Hitman Go: Definitive Edition Shadwen Joe's Diner 1 Cytuj
eloszki 109 Opublikowano 20 października 2020 Opublikowano 20 października 2020 Ciekawe jak to będzie działać właśnie na multi tzn czy będzie matchmaking między ps4 a ps5 np w takiej grze jak Rainbow Six Siege? Zakładam, że jednak nie wszyscy dostaną zamówioną konsolę więc fajnie byłoby jednak dalej grać wspólnie - było coś oficjalnego? Cytuj
Snake_Plissken 893 Opublikowano 20 października 2020 Opublikowano 20 października 2020 (edytowane) 7 minut temu, eloszki napisał: Ciekawe jak to będzie działać właśnie na multi tzn czy będzie matchmaking między ps4 a ps5 np w takiej grze jak Rainbow Six Siege? Zakładam, że jednak nie wszyscy dostaną zamówioną konsolę więc fajnie byłoby jednak dalej grać wspólnie - było coś oficjalnego? Tak, potwierdzone - jednym z takich tytułów jest właśnie R6 Siege. Edytowane 20 października 2020 przez Snake_Plissken Cytuj
eloszki 109 Opublikowano 20 października 2020 Opublikowano 20 października 2020 o super, dziękuję - już widzę ten płacz że jedni widzą coś więcej, dalej, lepiej Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 20 października 2020 Opublikowano 20 października 2020 Godzinę temu, Wesker napisał: W związku z lockdwonem nie tylko u nas ale przede wszystkim w innych krajach konsole się na premierę nie pojawią zapewne, nie ma takiej opcji Przestan takie bajki opowiadac 1 Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 20 października 2020 Opublikowano 20 października 2020 5 minut temu, schabek napisał: Przestan takie bajki opowiadac Oczywiście ze tak będzie W Irlandii jak był lockdown kilka miesięcy temu to konsole używane latały w cenie 2x wyższej niż nowe bo wszędzie był out of stock a ludziom się w domu nudziło. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 20 października 2020 Opublikowano 20 października 2020 2 minuty temu, eX4cT_PL napisał: W Irlandii jak był lockdown kilka miesięcy temu to konsole używane latały w cenie 2x wyższej niż nowe bo wszędzie był out of stock a ludziom się w domu nudziło. No i co z tego, co to ma wspolnego z ewentualnym brakiem ps5 na premiere? Jezeli konsol na premiere ma zabraknac to sony wie o tym juz dzisiaj (problemy z wyprodukowaniem wystarczajacej ilosci dla preorderowcow itd) i nie ma to nic wspolnego z pandemia. Jak pozamykaja sklepy to wysla konsole do domow. Kurierka dzialala i w marcu i kwietniu gdzie tamten okres mozna faktycznie nazwac lockdownem bo niedosc ze ogolna panika to jeszcze wlasciwie cala europa zostala usadzona na piz,dzie przez jakis czas a i tak mozna bylo sobie kupic i dostarczyc do domu dowolne (pipi) nawet z konca swiata. Cytuj
LiŚciu 1 328 Opublikowano 20 października 2020 Opublikowano 20 października 2020 5 minut temu, schabek napisał: No i co z tego, co to ma wspolnego z ewentualnym brakiem ps5 na premiere? Jezeli konsol na premiere ma zabraknac to sony wie o tym juz dzisiaj (problemy z wyprodukowaniem wystarczajacej ilosci dla preorderowcow itd) i nie ma to nic wspolnego z pandemia. Jak pozamykaja sklepy to wysla konsole do domow. Kurierka dzialala i w marcu i kwietniu gdzie tamten okres mozna faktycznie nazwac lockdownem bo niedosc ze ogolna panika to jeszcze wlasciwie cala europa zostala usadzona na piz,dzie przez jakis czas a i tak mozna bylo sobie kupic i dostarczyc do domu dowolne (pipi) nawet z konca swiata. Gierki wtedy kupowałem o dochodziły:) Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 21 października 2020 Opublikowano 21 października 2020 przestałem śledzić newsy odnośnie PS5 ale nicaly miesiac do premiery czy Sony rzuciło jakies konkrety oprócz tego pokazu dla youtuberow czy dalej cisza? 1 Cytuj
Czoperrr 5 114 Opublikowano 21 października 2020 Opublikowano 21 października 2020 2 minutes ago, kubson said: przestałem śledzić newsy odnośnie PS5 ale nicaly miesiac do premiery czy Sony rzuciło jakies konkrety oprócz tego pokazu dla youtuberow czy dalej cisza? Nadal nikt poza nimi konsoli nie testował, wczoraj już o to pytałem Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 21 października 2020 Opublikowano 21 października 2020 dziwne, ciekawe czemu obrali taka taktykę obawiają sie czarnego PR ze konsola jest słabsza od XSX? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi