Gość Rozi Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 Jak fakty są dla was CW (z resztą jak wszystko, dyskusja o konsolach na forum konsolowym to temat tabu?), to tak, robię CW. Cytuj
Paolo de Vesir 9 129 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 (edytowane) 11 minut temu, Rozi napisał: Od 2013 roku powinna to być dewiza Xboksa. No wcale nie jest to zaczepka, ani CW. No ale zapomniałem, że na forum CW jest tylko jak obrażają mateczkę najświętszą niebieską z Tokio. Z resztą, jak ktoś kto nie gra na PC ani nie miał Xboxa będzie miał zapas gier na najbliżśze miesiące to zawsze największy problem ma z tym głównie ktoś kto nie gra na Xboxie ani na PC. Zwłaszcza, że wiadomo że konsolę kupuje się dla exów (nieważne czy cross-genów czy dobrych, ważne że ex), a wszystko inne to sprawa drugorzędna. Po prostu jak nie grasz w exy to nie jesteś graczem, elo. Edytowane 6 listopada 2020 przez Paolo de Vesir Cytuj
Pupcio 18 446 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 Sprawa jest mega prosta xbox to lepsza sprzęt i będzie lepszym wyborem ale ps5 przez najbliższy rok/dwa może liczyć na więcej gier ekskluzywnych co powiedzmy sobie szczerze mimo nachalnej propagandy niektórych entuzjastów gier usług jest dość ważną rzeczą. 2 Cytuj
Soul 1 321 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 3 minuty temu, Pupcio napisał: Sprawa jest mega prosta xbox to lepsza sprzęt i będzie lepszym wyborem ale ps5 przez najbliższy rok/dwa może liczyć na więcej gier ekskluzywnych co powiedzmy sobie szczerze mimo nachalnej propagandy niektórych entuzjastów gier usług jest dość ważną rzeczą. No ale my to wiemy i nie zakrzywiamy czasoprzestrzeni, za to klapy żyją dalej 2013 rokiem, bo wygodnie, oni nie wierzą do póki nie zobaczą xD ja się pytam czego jak na PS5 i tak tego nie będzie xD 1 Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 Sprawa jest prosta, kto chce grać w gry wybierze PS5, kto w usługi XSX. Cytuj
LiŚciu 1 331 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 Można miec i gry i usługi Cytuj
KarolJanuszGejmingu 476 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 Ładna obrona Częstochowy chłopaków z Redmond za służbę w imię Xboxa myślę że jakieś odznaki by były ale to nie ten temat chyba. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 1 minutę temu, Soul napisał: No ale my to wiemy i nie zakrzywiamy czasoprzestrzeni, za to klapy żyją dalej 2013 rokiem, bo wygodnie, oni nie wierzą do póki nie zobaczą xD ja się pytam czego jak na PS5 i tak tego nie będzie xD To byla kwestia czasu az milosnik most powerful console przyjdzie i sie zesra przerywajac kulturalna rozmowe pasjonatow 3 4 Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 Jakie żenujące są ostatnie strony, muszę pogratulować obu obozom za taki stan rzeczy. Cytuj
mugen 1 955 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 2 minuty temu, LiŚciu napisał: Można miec i gry i usługi To chyba jak sie z prostytutką w berka bawisz. Cytuj
LiŚciu 1 331 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 Nie skumałem tego porównania ale pewnie Ty wiesz o co chodzi Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 Tak jak piszą niektórzy wyżej, dużo osób kupujących Xboxa jest świadomych jego wad, ale także tego, że PS5 będzie dobry wydatkiem, gdy już uzbiera się na nią trochę eksów. W drugą stronę jest z kolei totalne wyparcie, negowanie wszystkiego związanego z Xboxem i oburzenie, że jak można atakować Sony. 1 Cytuj
Soul 1 321 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 3 minuty temu, schabek napisał: To byla kwestia czasu az milosnik most powerful console przyjdzie i sie zesra przerywajac kulturalna rozmowe pasjonatow To rzucanie paragrafami nazywasz kulturalną rozmową? Taka obraza na słowo klap? ojoj jacy wy się delikatnie zrobiliście, przepraszam. 1 Cytuj
mario10 528 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 Nie wiem z czego wynikają takie spinki w tematach o konsolach. Przecież to tylko gry sam jestem konsolowce od 20 lat, ale to dalej rozrywka a nie życie Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 Teraz, mario10 napisał: Nie wiem z czego wynikają takie spinki w tematach o konsolach. Przecież to tylko gry sam jestem konsolowce od 20 lat, ale to dalej rozrywka a nie życie No dla części, to coś więcej niż rozrywka, niestety. 1 Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 Najlepsze, że Sony będzie posiadało praktycznie te same gry multiplatformowe. Xboxy jak myślą, że takie tytuły jak AC COD i CP będą lądować DayOne w GP to się mylą. 1 Cytuj
bluber 1 183 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 11 godzin temu, Figuś napisał: Ale czaicie że na tych standach jakiś jełop pomyślał że dobrym rozwiązaniem będzie wstawienie konsoli w puszce z pleksy gdzie nie ma dopływu powietrza Ale ta konsola w wystawce chyba nie jest podłączona. Cytuj
Soul 1 321 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 Przecież to co widać to atrapa, konsola jest gdzieś w regale schowana... 1 Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 Ale co to zmienia? Dalej jest ciężko z dopływem powietrza w szafie blantmana Cytuj
Pupcio 18 446 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 3 minuty temu, Donatello1991 napisał: Najlepsze, że Sony będzie posiadało praktycznie te same gry multiplatformowe. Xboxy jak myślą, że takie tytuły jak AC COD i CP będą lądować DayOne w GP to się mylą. Nikt tak nie myśli Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 5 minut temu, Donatello1991 napisał: Najlepsze, że Sony będzie posiadało praktycznie te same gry multiplatformowe. Xboxy jak myślą, że takie tytuły jak AC COD i CP będą lądować DayOne w GP to się mylą. Pierwsze słysze, zeby ktokolwiek tak myślał. Cytuj
Paolo de Vesir 9 129 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 4 minuty temu, Donatello1991 napisał: Najlepsze, że Sony będzie posiadało praktycznie te same gry multiplatformowe. Xboxy jak myślą, że takie tytuły jak AC COD i CP będą lądować DayOne w GP to się mylą. No nie będą, ale niektórym zależy na jakości. Skoro mam możliwość wybrać lepiej działającą wersję niż gorzej działającą to czy istnieje jakaś logiczna przesłanka ku temu abym wybrał gorzej działającą wersję? Cytuj
nero2082 791 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 Godzinę temu, ASX napisał: sprzęt jest na lata, a gry dojdą później. A przy tym potencjale który posiadają (23 studia wewnętrzne), ciężko mi uwierzyć że nie dastarczą wielu gier ciekawa ta narracja teraz, przez całą obecną generację słuchałem że na Xbox są gry a na PS4 gra się w trailery i zapowiedzi co wyjdą za 3lata to miłego czekania to będzie z jakieś 2lata, ja w tym czasie pogram w [tu wstaw listę obrazkową] 1 Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 6 minut temu, MYSZa7 napisał: W drugą stronę jest z kolei totalne wyparcie, negowanie wszystkiego związanego z Xboxem i oburzenie, że jak można atakować Sony. Godzinę temu, schabek napisał: sprzet fajnie wyglada i dziala co potwierdzily recki ale poczekajmy rok czy dwa, moze cos sie ruszy. to niezle wyparcie Czy mozna chciec kupic xsx za rok, dwa zeby wyszly jakies gry, ktore faktycznie przetestuja sprzet czy to juz podchodzi pod fanbojstwo? Cytuj
mugen 1 955 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: No nie będą, ale niektórym zależy na jakości. Skoro mam możliwość wybrać lepiej działającą wersję niż gorzej działającą to czy istnieje jakaś logiczna przesłanka ku temu abym wybrał gorzej działającą wersję? Znaczy PC. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi