Paolo de Vesir 9 302 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 Teraz, mugen napisał: Znaczy PC. Jeśli ktoś lubi lub ma taki kaprys? Jednak z jakiegoś powodu nie widzę aby ludzie masowo przerzucali się z konsol na PC-ty, tendencja jest raczej odwrotna. Cytuj
mugen 1 981 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 No to tyle jeśli chodzi o te logiczne przesłanki. Cytuj
bluber 1 183 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 14 minut temu, Figuś napisał: Ale co to zmienia? Dalej jest ciężko z dopływem powietrza w szafie blantmana No że przez lata konsole siedziały na wystawkach w szafkach i nie było takiego problemu. Cytuj
Elitesse 382 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 23 minuty temu, Soul napisał: Przecież to co widać to atrapa, konsola jest gdzieś w regale schowana... Albo komputer lub podpięty USB jeżeli będą tam same filmiki wyświetlane Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 1 minutę temu, Elitesse napisał: Albo komputer lub podpięty USB jeżeli będą tam same filmiki wyświetlane To zapewne Xbox! (pipi)a, ludzie. Opanujcie się z tymi wnioskami i wróżbieniem z fusów. Cytuj
Ukukuki 7 163 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 Taka mała dygresja. Ostatnio jak wybierałem monitor to trafiłem na forum o monitorach. I tam też ludzie się wyzywali która firma robi lepsze monitory. Także jak ludzie są z(pipi)ani to nie przez gry tylko ogólnie tak mają. 2 Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 3 minuty temu, Ukukuki napisał: Taka mała dygresja. Ostatnio jak wybierałem monitor to trafiłem na forum o monitorach. I tam też ludzie się wyzywali która firma robi lepsze monitory. Także jak ludzie są z(pipi)ani to nie przez gry tylko ogólnie tak mają. Prawda, wystarczy przejrzeć dosłownie każde forum/profil związany z jakimkolwiek hobby, od zbierania grzybów po szydełkowanie (no dobra, nie znam żadnego forum o szydełkowaniu, ale grzybiarze to level graczy jak nie lepiej). 1 Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 (edytowane) 38 minutes ago, Paolo de Vesir said: Jeśli ktoś lubi lub ma taki kaprys? Jednak z jakiegoś powodu nie widzę aby ludzie masowo przerzucali się z konsol na PC-ty, tendencja jest raczej odwrotna. Rynek gier PC odżywa właśnie. Niedługo może przegonić konsole. GamePass PC Edytowane 6 listopada 2020 przez C1REX Cytuj
Soul 1 331 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 37 minut temu, Elitesse napisał: Albo komputer lub podpięty USB jeżeli będą tam same filmiki wyświetlane Od lat pracuje branży SONY zawsze wrzucało konsole, tym bardziej, że ten komunikat jest przez nią wyświetlany, zawsze w tych stendach było ciepło. 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 302 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 (edytowane) Embargo na recenzje sprzętu schodzi dziś o 13? Edytowane 6 listopada 2020 przez Paolo de Vesir Cytuj
schabek 5 348 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 https://metro.co.uk/2020/11/06/ps5-console-review-a-positive-start-to-a-new-generation-13545856/ Ci juz sie wysypali. W skrocie jest cichutka przynajmniej tak jak xbox, a grami i dualsensem (ktory sie okazuje niezlym game changerem tej generacji) bije xboxa na glowe 2 Cytuj
Paolo de Vesir 9 302 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 3 minuty temu, schabek napisał: dualsensem (ktory sie okazuje niezlym game changerem tej generacji) O tym pogadamy za dwa lata, bo podobne rzeczy słyszałem o touchpadzie w DS4, żyroskopie w DS3 i 3D w telewizorach. 2 1 Cytuj
l33t 141 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 Legitna ta recenzja. Nawet zdjęcia jednego tam nie dali, tylko stare rendery z internetu Cytuj
grykom 283 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 Tutaj działający link: http://webcache.googleusercontent.com/search?client=firefox-b-d&q=cache%3Ahttps%3A%2F%2Fmetro.co.uk%2F2020%2F11%2F06%2Fps5-console-review-a-positive-start-to-a-new-generation-13545856%2F Cytuj
schabek 5 348 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 No dobra bo chyba cos sie popsulo i nie bylo mnie slychac to powtorze jeszcze raz. Gdzie sa kur wa recki i filmiki To moze jednak o 14 to embargo schodzi Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 1 minutę temu, schabek napisał: No dobra bo chyba cos sie popsulo i nie bylo mnie slychac to powtorze jeszcze raz. Gdzie sa kur wa recki i filmiki To moze jednak o 14 to embargo schodzi Tak, zgodnie z info z NeoGafa, embargo schodzi o 14:00 czasu polskiego. 1 Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 2 godziny temu, Cedric napisał: Xbox i jego 23 studia wewnętrzne składają fajną obietnicę - wciąż jednak to tylko obietnica i ja osobiście czekam jak to się rozwinie, tym bardziej że jest to zapewne perspektywa 2-3 lat. Jasne są mniejsze tytuły jak Medium czy Scorn, ale konkurencja też takowe odpowiedniki ma + nie są to gry dla których kupuje się konsolę (moim zdaniem, of kors) Sony na razie próbuje kupować dużo realniejszą obietnicą na 2021/2022, gdzie sporo gier jest już w fazie pełnej produkcji. Spokojnie może to kogoś bardziej przekonywać. Na razie sytuacja jest taka, że na najbliższe gry Bethesdy mają 1 rok (albo 6 miesięcy, nie pamiętam) wyłączności na PS5, więc benefity w postaci nowych gier wynikających z zakupu wspomnianej Bethesdy, nabywcy konsoli Microsoftu zobaczą zapewne gdzieś w 2022 roku. God of war to też nie jest grą dla której kupiłbym ps5. Jak kupuję sprzęt to po to żeby grać w różne gry, obietnica sony wydaje się tak samo realna jak ms. Cytuj
smallv86 864 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 Microsoft olał calkowicie swoich fanow i skupił się na pozyskaniu nowych. Sony nie zaczyna jakoś dużo lepiej ale przynajmniej wydaja 3 nowe gry. (demony i spider wg mnie ruszają się i wyglądają nextgenowo) Ja jak bym mial wybierać tylko jedna konsole na start to z racji tego, ze nigdy nie posiadałem xboxa to wybrał bym właśnie nowego klocka. Co do wyśmiewania newsa o brak supportu dla dysków do ps5 to to się przypadkiem nie tyczy tylko tego portu w środku konsoli? Chyba dyski pod usb mozna normalnie podłączyć wiec nie wiem o co fanbojom zielonym znowu chodzi. 1 Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 1 godzinę temu, Donatello1991 napisał: Najlepsze, że Sony będzie posiadało praktycznie te same gry multiplatformowe. Xboxy jak myślą, że takie tytuły jak AC COD i CP będą lądować DayOne w GP to się mylą. Tylko Ty jesteś jedyną osobą, która uważa, że inni tak myślą. 1 godzinę temu, nero2082 napisał: ciekawa ta narracja teraz, przez całą obecną generację słuchałem że na Xbox są gry a na PS4 gra się w trailery i zapowiedzi co wyjdą za 3lata to miłego czekania to będzie z jakieś 2lata, ja w tym czasie pogram w [tu wstaw listę obrazkową] W co? Przez 2 lata w te 3 eksy? Please.... Cytuj
Soul 1 331 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 1 godzinę temu, nero2082 napisał: ciekawa ta narracja teraz, przez całą obecną generację słuchałem że na Xbox są gry a na PS4 gra się w trailery i zapowiedzi co wyjdą za 3lata to miłego czekania to będzie z jakieś 2lata, ja w tym czasie pogram w [tu wstaw listę obrazkową] Żadna narracja na PS4 też trzeba było czekać na dobre gry te 2 lata, to samo jest tu i było to wiadome od bardzo dawna. 1 Cytuj
Ludwes 1 690 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 2 godziny temu, Soul napisał: Jest bardzo istotna, ale wszystkiego się nie da zrobić na już... Sony ma już tylko gry w postaci gry z PS3 i DLC do spidermana, które jest też na PS4. No faktycznie MEGA. Nie jest, ale przynajmniej coś jest. W pierwszym kwartale dorzuca pewnie jeszcze Racheta i jakoś się to będzie prezentować. Na Xboksie posucha niestety - no nie bójmy się przyznać, że na PS5 jest lepiej na ten moment i przez jakiś czas lepiej będzie, i tyle. 2 Cytuj
ASX 14 733 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 2 minuty temu, Ludwes napisał: Nie jest, ale przynajmniej coś jest. W pierwszym kwartale dorzuca pewnie jeszcze Racheta i jakoś się to będzie prezentować. Na Xboksie posucha niestety - no nie bójmy się przyznać, że na PS5 jest lepiej na ten moment i przez jakiś czas lepiej będzie, i tyle. pisałem to już kilka razy. O ile start konsoli nie powala, to launch window PS5 wygląda naprawdę ok bo zaraz wychodzi Ratchet, w 2021 r. będzie można ograć jeszcze np. Gran Turismo czy Horizona. Do tego sporo czasowych mniejszych czasowych exów jak Kena, Ghostwire, czy Deathloop i imo wygląda to naprawdę przyzowicie i jeśli porówynwać to z xboxem gdzie wszystkie karty postawiono na Halo Inifnite które zaliczyło opóźnienie to wypada to znacznie lepiej. 1 1 Cytuj
Soul 1 331 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 7 minut temu, Ludwes napisał: Nie jest, ale przynajmniej coś jest. W pierwszym kwartale dorzuca pewnie jeszcze Racheta i jakoś się to będzie prezentować. Na Xboksie posucha niestety - no nie bójmy się przyznać, że na PS5 jest lepiej na ten moment i przez jakiś czas lepiej będzie, i tyle. Jest lepiej, ale też bez szału, ciekawe jak to the Medium w grudniu. 1 1 Cytuj
Moldar 2 282 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 Panowie nie ma co się oszukiwac, IMO Series X to chyba jeden z gorszych startów od lat jeżeli chodzi o gry i tyle. PS5 chociaż naprawdę daje coś nowego i pomimo wydania dwóch dużych gier w tym roku, Sony dalej wie co robić. Oparli wszystko na Halo i wyszło jak wyszło. Rok 2021 za to będzie ciekawy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Square,
avatary adventowe, lista aktualizowana dziennie aż do 24.12
Rekomendacja dodana przez Square
8 reakcji
Pokaż odpowiedź