Cedric 1 313 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Już nie mówiąc o tym, że praktycznie cała fabuła planowanej (podobno) trylogii miała być napisana jeszcze przed premierą pierwszej części. Jak coś nie pierdyknie to myślę, że jest spora szansa na 2021. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 827 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 2022 mur beton, tylko zdrowy wariat moglby wierzyc w inny scenariusz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Serio ktoś wierzył, że God of War 2 wyjdzie w 2021? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 A co jest z ps now? Wiadomo coś o rozszerzeniu usługi. Myslalem ze przy starcie ps5 będzie elegancko u nas działać a przeglądając newsy nigdzie nic o tym nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 1 minutę temu, Szymek napisał: A co jest z ps now? Wiadomo coś o rozszerzeniu usługi. Myslalem ze przy starcie ps5 będzie elegancko u nas działać a przeglądając newsy nigdzie nic o tym nie ma. nic nie mówili Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Store i usługi (w tym PS Now) mają embargo do 11-go. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 A mogło by się w PL pojawić Ps Now Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 (edytowane) Okazuje się, że Bugsnax zbiera całkiem niezłe oceny + cytat z jednej recenzji przyrównujący końcówkę fabuły to Spec Ops The Line Aż chyba zagram z ciekawości. Spoiler Like in Spec Ops: the Line, or maybe even The Last Of Us 2, here you end up punished for what you’ve been told to do all along, in an unexpectedly harsh way. Edytowane 9 listopada 2020 przez Cedric Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 @Cedric Coś ci spoiler nie działa musisz z BBCode wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 @bluber Właśnie próbowałem po staremu ze [spoiler] tekst [/spoiler] i nie działa. Zmieniło się coś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 @Cedric wyłączony jest bbcode na nowym silniku forum, musisz kliknąć w oczko w edytorze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szyna100 36 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Odnośnie trzymania gier PS5 na zewnętrznym dysku: Can I store or play PS5 games from a USB drive? No, players cannot transfer PS5 games to a USB drive. PS5 games must be stored on the console’s internal ultra-high speed SSD for gameplay. Explorations for allowing players to store (but not play) PS5 games on a USB drive in a future update are underway. Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 No to jak figuś pisze, spoiler z tego panelu narzędzi trzeba wybrać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 736 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 3 godziny temu, schabek napisał: Ratchet i gt pierwsza polowa 2021, Horizon druga polowa. Blagam psychole z sony przestancie juz czytała Krystyna Czu- travis scott? :p uwielbiam te ich hype trailerki, podkręcają śrubę do granic Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Cytat Can I play PS VR games on PS5? Yes, PlayStation VR games are included among the thousands of PS4 games that are playable on PS5. Playing PS VR games on a PS5 requires a PS VR headset, PlayStation Camera for PS4* and a PlayStation Camera adaptor (no purchase required, visit playstation.com/camera-adaptor for details). Jakaś przejściówka jest potrzebna do ps vr. What? Niby za free na podstawie numeru seryjnego zostanie przesłana, ale dziwne to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 4 minuty temu, Basior napisał: Jakaś przejściówka jest potrzebna do ps vr. What? Niby za free na podstawie numeru seryjnego zostanie przesłana, ale dziwne to. No, wiadomo o tym od dawna, w dziale PS VR masz nawet link gdzie się zgłosić po przejściówkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 3 minuty temu, Figuś napisał: No, wiadomo o tym od dawna, w dziale PS VR masz nawet link gdzie się zgłosić po przejściówkę O, to jakoś mnie to ominęło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Okazuje się, że Sony dyskutowało jeszcze nad większym podniesieniem cen w tej generacji. https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-11-09/game-prices-go-up-to-70-the-first-increase-in-15-years To są jednak mendy. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 18 minut temu, nero2082 napisał: czytała Krystyna Czu- travis scott? :p uwielbiam te ich hype trailerki, podkręcają śrubę do granic A no faktycznie moze to byc Travis. Oprocz niego to jeszcze nasz Lewy promowal PS5, ciekawe jaka role dla niego przewidzieli. Skoro wykorzystali glos Travisa to spodziewam sie, ze u Lewego beda to nogi. Lewandowski kopiacy zalegajace na polkach pudelka z xboxem? Ja pyerdole co ty by byla za reklama 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 736 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 jeszcze Quebonafide się z naszych chwalił że Sony mu przysłało PS5 jako gifta (jakoś koło soboty), kurła było iść w rapsy albo w piłkę to by spływały pożądane benefity :x Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 1 godzinę temu, schabek napisał: Lewandowski kopiacy zalegajace na polkach pudelka z xboxem? Ja pyerdole co ty by byla za reklama może będzie lewandowski kopiący się w głowę stojąc przy kasie z plejestejszon Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Kurde, niby fajnie, że wreszcie będzie można sprawdzić swój czas spędzony w gierkach, ale coś tu chyba nie pykło. Przejrzałem te swoje czasy i o ile w większości przypadków wygląda to całkiem wiarygodnie, tak numer dwa z mojego Top3 każe mi wątpić w solidność tego systemu. Ja wiem, że sporo się szwendałem po Velen i okolicach, ale kuźwa na pewno nie tyle @Square - wejdź na exophase i pochwal się wynikiem z Horizon Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 299 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 2 godziny temu, krzysiekp392 napisał: może będzie lewandowski kopiący się w głowę stojąc przy kasie z plejestejszon a może lewandowski kopiący Ciebie w głowe? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 525 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 6 minut temu, Wredny napisał: @Square - wejdź na exophase i pochwal się wynikiem z Horizon Pisałem dokładnie to samo kilka dni temu, przy niektórych tytułach pokazuje mi sporo więcej niż licznik w grze (np BL3 1150h vs 1535h na stronie, czy THPS1+2 ok 40h vs 60h na stronie), przy niektórych mniej (jak Horizon z 650h, gdzie kiedyś jak zliczałem sejwy to miałem ok 800h). Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 394 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Prawie 3000h w Destiny 1 mi pokazuje, czyli całkiem możliwe. Destiny 2 to już niewypał i "tylko" 900h. Ciekawe czemu Psnprofiles nie ma licznika skoro to z API leci.Zauważyliście, że ikonki gier przy trofeach to teraz kwadraty zamiast prostokątów? Chyba, że psnprofiles coś skopało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi