czarek250885 310 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 O co znów niesnaski? Można w skrócie Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ASX 14 611 Opublikowano 13 listopada 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 najśmieszniejsze jest to że wszystkie konsole nowej generacji zapowiadają się na kawał świetnego sprzętu i różnice będą pewnie minimalne, ale fanboystwo wydaje się być silniejsze niż kiedykolwiek xd 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 3 minuty temu, ASX napisał: najśmieszniejsze jest to że wszystkie konsole nowej generacji zapowiadają się na kawał świetnego sprzętu i różnice będą pewnie minimalne, ale fanboystwo wydaje się być silniejsze niż kiedykolwiek xd Jeszcze śmieszniejsze jest to, żeby nie zaśmiecać skierowałem madhattera do cw, ale potem Hendrix napisał jw. i zaczął kolejną zaśmiecającą rozmowę na temat niezaśmiecania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 *SSD Kingston M.2 PCIe NVMe KC2500 Tak że ja bym się w ogóle nie sugerował grami, które wyszły przed nowymi sprzętami, co już wielokrotnie było "mówione". Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 310 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 3 minuty temu, ASX napisał: najśmieszniejsze jest to że wszystkie konsole nowej generacji zapowiadają się na kawał świetnego sprzętu i różnice będą pewnie minimalne, ale fanboystwo wydaje się być silniejsze niż kiedykolwiek xd Najśmieszniejsze jest to jak ktoś na jakimś porównaniu zobaczy, że na jednym sprzęcie spada klatka i podkreśla jaki jest gorszy, lub gdy ktoś robi zoom razy x by pokazać, że tu kamienie czy drzewa wyglądają lepiej. Podczas normalnej rozgrywki gołym okiem ciężko zobaczyć jakiekolwiek różnice. Wybór sprzętu to indywidualna sprawa i czesto podyktowana tym, że na jedym mamy więcej znajomych, czy pad lepiej nam leży, lub po prostu obsługa jest dla nas wygodniejsza. Do tych wojenek trzeba podchodzić z duzym dystansem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 Ja tam RDR na PS3 w wersji bez trawy wspominam bardzo miło. Cytuj Odnośnik do komentarza
madhunt3r 21 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 Kompletny przegląd systemu: Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 736 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 z całym szacunkiem ale do psychofanów nam daleko 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 310 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 O matko przykre to. Cytuj Odnośnik do komentarza
kris to kristof 5 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 (edytowane) 2 godziny temu, czarek250885 napisał: Najśmieszniejsze jest to jak ktoś na jakimś porównaniu zobaczy, że na jednym sprzęcie spada klatka i podkreśla jaki jest gorszy, lub gdy ktoś robi zoom razy x by pokazać, że tu kamienie czy drzewa wyglądają lepiej. Podczas normalnej rozgrywki gołym okiem ciężko zobaczyć jakiekolwiek różnice. Wybór sprzętu to indywidualna sprawa i czesto podyktowana tym, że na jedym mamy więcej znajomych, czy pad lepiej nam leży, lub po prostu obsługa jest dla nas wygodniejsza. Do tych wojenek trzeba podchodzić z duzym dystansem. w dodatku aby te szczegóły zobaczyć to trzeba mieć na czym - na monitorze 27-32 cale i tak nie ma szans aby te wszystkie detale zobaczyć, te testy mają sens jak faktcznie dysponujemy ekranem 65 cale i większym Edytowane 13 listopada 2020 przez kris to kristof Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 Ależ to było żałosne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
madhunt3r 21 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 w dodatku aby te szczegóły zobaczyć to trzeba mieć na czym - na monitorze 27-32 cale i tak nie ma szans aby te wszystkie detale zobaczyć, te testy mają sens jak faktcznie dysponujemy ekranem 65 cale i większym Mam 55 i 65 w domu i na 55 więcej detali widać niż na 65 bo po prostu dpi jest większe. Im większy ekran tym mniej ostrzejszy ekran. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blantman 5 780 Opublikowano 13 listopada 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 Ja bym przestał oglądać porównania a cieszył się grą. Naprawdę nie kumam osób co się katują trailerami, gameplayami , porównaniami gierek na różnych platformach. Akurat w przypadku tej generacji co teraz startuje od razu wiadomo kto jest król -PC. A za pc równo ps5 i Xbox jedna konsola ma tego więcej ta to ma lepiej. A switch siedzi z boku i nie bierze udziału w wyścigu (a pewnie sprzeda i tak najwięcej konsol jako uzupełnienie innych sprzętów). I tak jak ktoś tu wcześniej pisał jednemu podobają się trofea innemu achievementy. Jeden uwielbia pada od Xboxa inny lubi pada od Sony. Ktoś ma kolegów online na psn inny na xbl. Ja tam życzę poza cw aby każdy z was dostał konsole sprawną i każdy preorder był zrealizowany. A i chętnie poczytam wrażenia zaraz po polskiej premierze w temacie oby były tak samo fajne jak te w temacie konkurencji. To magiczny czas dla każdego gracza nie ważne który obóz wybiera. Ja bym chciał mieć obie konsole ale preordery przespałem i teraz pewnie do marca poczekam 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kris to kristof 5 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 11 minut temu, madhunt3r napisał: Mam 55 i 65 w domu i na 55 więcej detali widać niż na 65 bo po prostu dpi jest większe. Im większy ekran tym mniej ostrzejszy ekran. nie to nie tak że więcej widać - widać dokładnie tyle samo, tylko zależy z jakiej odległości na to patrzysz Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 3 godziny temu, Cedric napisał: Ja tam RDR na PS3 w wersji bez trawy wspominam bardzo miło. Ja niestety nie i trawa by tego nie zmienila. Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 310 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 Taki humorek Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 Dobry bundle. Ciekawe czy w EU też takie będą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 Dokładny teardown Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 450 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 (edytowane) 26 minut temu, Figuś napisał: Dokładny teardown Przyda sie jak trzeba bedze wymienic metal-zel, czy co tam teraz jest Edytowane 13 listopada 2020 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 948 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 Jak to co, płód T-1000. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 Nowa Travisa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 Ej to moze faktycznie wrzuca reklame z Lewusem na EU premiere? No nie wrzucil chyba tego zdjecia z dualsensem tak o Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 450 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 (edytowane) Gra ktora mi przyslal gamestop "Sackboy: a big adventure" na PS5 to pomylka sklepu. W zamowieniu mam kopie na PS4, sluchawki, pada i konsole. Stad pewnie ta pomylka. Teraz nie wiem co mam zrobic, bo juz mam dosc tego zamieszania a numer zamowienia jest powiazany z konsola PS5, dlatego nie chce dzwonic ani pisac i mieszac w zamowieniu. Ile mam czasu na zwrot. Nie otwieram opaowania. Gra zostaje tak jak przyszla, a ja siegam po cyfrowke za ktora dostane wersje next genowa za free. Wiec teraz ile mam czasu na zwrot pudelka do sklepu. 14 dni czy wiecej ? Wymienie na Soulsa Edytowane 14 listopada 2020 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 No z boku wyglada to dosc hmmm trzeba bedzie okna pozaslaniac bo jeszcze ktos zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi