Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podłączyłem konsole tylko do wi fi. Pociągneło update. 

Teraz przenosze dane z PS4 (przenieisenie P.T. niemożliwe:(). Wybrałem tylko dane systemowe i profilu bo gry mam głównie na płytach i sobie poinstaluje co chce:).

Konsola jest piękna i nawet jej wielkośc nie przeraża. Super się to wszystko prezentuje. PAD poezja. 

Opublikowano
4 godziny temu, WisnieR napisał:

Wciąż wygląda tragicznie i zamknął bym ją w piwnicy.

Dzięki Twoje fotce z poprzedniego postu wiem jak będzie sie prezentować u mnie bo mam nawet identyczną ps4 i słuchawki:facepalm:

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, LiŚciu napisał:

Podłączyłem konsole tylko do wi fi. Pociągneło update. 

Teraz przenosze dane z PS4 (przenieisenie P.T. niemożliwe:(). Wybrałem tylko dane systemowe i profilu bo gry mam głównie na płytach i sobie poinstaluje co chce:).

Konsola jest piękna i nawet jej wielkośc nie przeraża. Super się to wszystko prezentuje. PAD poezja. 

PT z tego co wiem nie da się przenieść na ps5. 

https://www.vg247.com/2020/11/09/ps5-pt-silent-hills/

Edytowane przez kislawa
Opublikowano

Konsola padla na amen przy astro. Musiałem z bijącym sercem wyciągać przewód od prądu... Ale żyje.

Pad to jest wielkie wow!

Konsola w porównaniu do xbox znowu jest głośna w uj! Nie jest to ps4 pro, ale nie ma w ogóle startu do series X.

Na żywo ładniejsza niż na zdjęciach.

Opublikowano (edytowane)

Pad jest rzeczywiście super. Wibracje robią robotę. Fakt, wiatrak słychać, cicho ale słychać. 
Konsola jest tak wielka tak jak się wydaje. Ogromna. 

Edytowane przez addhoc
Opublikowano (edytowane)

Kto ma Panowie niech doda jakąś fotkę jak konsola się prezentuje np. w szafce pod TV. :) jestem ciekaw pod kątem przyszłego zakupu, jak się prezentuje.

Edytowane przez flavio
Opublikowano
Cewki pierdza jak w PS4 pro podczas gry czyli standard
O panie, Ty chyba żadnego RTX nie miałeś. Wtedy byś wiedział co znaczy hałas od cewek Ogólnie miałem 4 różne ps4 i nigdy nie słyszałem piszczenia cewek, ale to może wynikać z tego że sama była głośna. Ale w ps5 też nic nie słyszę.
Opublikowano
1 minutę temu, blantman napisał:

Jak ci cewki terkoczą to ja bym to reklamował.

nie musza przyjmować takiej reklamacji, cewki nie są uznawane za wadę produktu, niestety

Opublikowano

Mi tylko na nowym asasynie valhalla cewki pierdza. Na grach jak ghost of thusima czy days gone cisza. Nie będę reklamował konsola działa, PS4 pro moje dwuletnie takie same dźwięki cewek wydawało. I tak gram na słuchawkach albo jest soundbar. Nie gram nigdy w ciszy.

Opublikowano

Misie Pysie, tyle razy co wywalałem odcięcie na m2 w cenie niemal tej konsoli na kompie to byście nie uwierzyli, i wszystko działało. Więc tu będzie podobnie. To nie jest kosmiczna technologia.

Jasne, jest to ostateczność, i tak tu było, bo na trzymanie guzika też nie reagowała. Leciała muza w tle i koniec. Obraz wisiał i zero reakcji na pada i guzik power.

• Plusik 1
Opublikowano
2 minuty temu, Starh napisał:

Why? To co zrobić w takiej sytuacji?

Hard reset konsoli z przycisku jest bezpieczniejszy niż nagłe odcięcie zasilania.

EDIT: dopiero doczytałem, że nie reagowała na przycisk - no to w takiej sytuacji odcięcie zasilania to ostateczność :/