Chmielinski 212 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 Zna ktoś wymiary podstawki pod PS5? Interesuje mnie konkretnie średnica tej okrągłej części. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. WisnieR 2 731 Opublikowano 19 listopada 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 listopada 2020 Wczoraj sobie chwilę pograłem i jestem mega zadowolony. Pad jest idealny. Jest cięższy i większy niż DS4 więc trzyma się go pewniej w dłoni. Bumpery ciężej chodzą co dla mnie jest na plus. Krzyżaka i guziki wciska się mięsiście. Wpierw lekko stawiają opór potem dopiero jest klik. Sam pad nie wydaje żadnego dźwięku. Nic nie trzeszczy. Można go ściskać, skręcać, spróbować złamać a nie wyda z siebie nawet najcichcszego trzasku, tak jest spasowany.Interfejs konsoli jest niesamowicie szybki, nic się nie zacina. Naciskasz guzik i od razu konsola reaguję czy grasz czy biegasz bo menu. Żadnych zwolnień. Całość śmiga w 4k i to doskonale, a różnica jest widoczna gołym okiem. Transferując dane z PS4 co chwilę przełączałem pomiędzy PS4 a PS5, i interfejs na PS4 w 1080p to jakieś (pipi) rozmazane.Przyspieszyło też ściąganie. 12GB GoW z collection ściągnęło w 5 minut.Nie mam ani DS ani Moralesa więc nie wiem jak tam z grafiką ale grałem w Destiny 2 i konsola chodzi cały czas w 4k. więc wydaje mi się, że oglądałem upscaling z 1080p na 4k i wyglądało to bardzo dobrze. Do tego loadingi przyspieszyły i tam gdzie znajomi z dyskiem zewnętrznym na PS4 mieli loading, ja go albo nie miałem albo był o połowę krótszy.Kultura pracy cymesik. Cicho i nic się nie grzeje.Samsung automatycznie sparował mi z nią nawet pilota i mogę nim sterować w konsoli. Świetna opcja dla lubiących oglądać filmy bo konsola sama może się przez TV uruchomić jak to włączymy i można z pilota włączać aplikacje bez używania pada.Wciąż wygląda tragicznie i zamknął bym ją w piwnicy. 11 Cytuj
xMAFIA_PLxMICHAL 46 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 pobieranie mi caly czas update strasznie wolne 45 MB w 30 min tez tak macie ? Cytuj
Przemo 6 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 Cześć wszystkim. Napiszcie proszę czy podłączaliście internet na kablu podczas instalacji konsoli? Cytuj
xMAFIA_PLxMICHAL 46 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 na kablu tak jak w instrukcji + obowiazkowa instalacja podstawki Cytuj
LiŚciu 1 328 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 Podłączyłem konsole tylko do wi fi. Pociągneło update. Teraz przenosze dane z PS4 (przenieisenie P.T. niemożliwe). Wybrałem tylko dane systemowe i profilu bo gry mam głównie na płytach i sobie poinstaluje co chce:). Konsola jest piękna i nawet jej wielkośc nie przeraża. Super się to wszystko prezentuje. PAD poezja. Cytuj
grabipl 150 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 4 godziny temu, WisnieR napisał: Wciąż wygląda tragicznie i zamknął bym ją w piwnicy. Dzięki Twoje fotce z poprzedniego postu wiem jak będzie sie prezentować u mnie bo mam nawet identyczną ps4 i słuchawki Cytuj
kislawa 548 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 (edytowane) 13 minut temu, LiŚciu napisał: Podłączyłem konsole tylko do wi fi. Pociągneło update. Teraz przenosze dane z PS4 (przenieisenie P.T. niemożliwe). Wybrałem tylko dane systemowe i profilu bo gry mam głównie na płytach i sobie poinstaluje co chce:). Konsola jest piękna i nawet jej wielkośc nie przeraża. Super się to wszystko prezentuje. PAD poezja. PT z tego co wiem nie da się przenieść na ps5. https://www.vg247.com/2020/11/09/ps5-pt-silent-hills/ Edytowane 19 listopada 2020 przez kislawa Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 Konsola padla na amen przy astro. Musiałem z bijącym sercem wyciągać przewód od prądu... Ale żyje.Pad to jest wielkie wow!Konsola w porównaniu do xbox znowu jest głośna w uj! Nie jest to ps4 pro, ale nie ma w ogóle startu do series X.Na żywo ładniejsza niż na zdjęciach. Cytuj
addhoc 63 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 (edytowane) Pad jest rzeczywiście super. Wibracje robią robotę. Fakt, wiatrak słychać, cicho ale słychać. Konsola jest tak wielka tak jak się wydaje. Ogromna. Edytowane 19 listopada 2020 przez addhoc Cytuj
madhunt3r 21 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 Jak konsola stoi na podstawce pionowa i ja ruszycie to delikatnie lata na tej podstawce? przykręciłam dokładnie. W sensie ze są luzu konsoli w podstawce. Cytuj
flavio 107 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 (edytowane) Kto ma Panowie niech doda jakąś fotkę jak konsola się prezentuje np. w szafce pod TV. jestem ciekaw pod kątem przyszłego zakupu, jak się prezentuje. Edytowane 19 listopada 2020 przez flavio Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 Tu masz stosowny temat: Cytuj
madhunt3r 21 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 Cewki pierdza jak w PS4 pro podczas gry czyli standard Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 Cewki pierdza jak w PS4 pro podczas gry czyli standard O panie, Ty chyba żadnego RTX nie miałeś. Wtedy byś wiedział co znaczy hałas od cewek Ogólnie miałem 4 różne ps4 i nigdy nie słyszałem piszczenia cewek, ale to może wynikać z tego że sama była głośna. Ale w ps5 też nic nie słyszę. Cytuj
madhunt3r 21 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 To nie piszczenie tylko nazwałbym terkotanie na PS4 mam to samo tylko tam zagłuszał wiatrak. A tu tylko cewki terkocza. Przyzwyczajony jestem i nic nie zrobie z tym. Cytuj
iks 80 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 Moja konsola cichutka, mam ją metr od siebie i nic nie słychać. Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 Jak ci cewki terkoczą to ja bym to reklamował. Sorry w żadnej konsoli mi nic nie terkotalo poza zasilaczem kiedyś w Xbox one FAT. Zasilacz reklamowałem. Cytuj
Gość Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 1 minutę temu, blantman napisał: Jak ci cewki terkoczą to ja bym to reklamował. nie musza przyjmować takiej reklamacji, cewki nie są uznawane za wadę produktu, niestety Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 1 godzinę temu, PiPoLiNiO napisał: Musiałem z bijącym sercem wyciągać przewód od prądu... Ale żyje. nie rób tego nigdy, 20sek+ trzyma się power żeby dać hard reset Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 1 godzinę temu, PiPoLiNiO napisał: Konsola padla na amen przy astro. Musiałem z bijącym sercem wyciągać przewód od prądu... Ale żyje. Nigdy więcej tak nie rób, bo u.pierdolisz sobie SSD w konsoli. Cytuj
madhunt3r 21 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 Mi tylko na nowym asasynie valhalla cewki pierdza. Na grach jak ghost of thusima czy days gone cisza. Nie będę reklamował konsola działa, PS4 pro moje dwuletnie takie same dźwięki cewek wydawało. I tak gram na słuchawkach albo jest soundbar. Nie gram nigdy w ciszy. Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 Misie Pysie, tyle razy co wywalałem odcięcie na m2 w cenie niemal tej konsoli na kompie to byście nie uwierzyli, i wszystko działało. Więc tu będzie podobnie. To nie jest kosmiczna technologia. Jasne, jest to ostateczność, i tak tu było, bo na trzymanie guzika też nie reagowała. Leciała muza w tle i koniec. Obraz wisiał i zero reakcji na pada i guzik power. 1 Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 10 minut temu, MatekDM napisał: Nigdy więcej tak nie rób, bo u.(pipi)isz sobie SSD w konsoli. Why? To co zrobić w takiej sytuacji? Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 2 minuty temu, Starh napisał: Why? To co zrobić w takiej sytuacji? Hard reset konsoli z przycisku jest bezpieczniejszy niż nagłe odcięcie zasilania. EDIT: dopiero doczytałem, że nie reagowała na przycisk - no to w takiej sytuacji odcięcie zasilania to ostateczność Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi