mario10 518 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 Panowie dajcie więcej info o konsoli jak wrażenia, czytałem w temacie o X klocku, że nawet nad pakowaniem konsoli był zachwyty Dziś ziomek ma potwierdzoną dostawę ale jeszcze nie dostałe więc może się załapię na unboxing Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 Podobno "coil whine" to normalka przy PS5, więc do hałasowania cewek trzeba się przyzwyczaić. Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 Co do przenoszenia danych PS4 -> PS5. Próbuję po WiFi 5Ghz ale mi nie widzi z PS5 prosiaka. Obie zalogowane. Miał ktoś taki problem? Cytuj
beardo0 125 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 Może połącz PS4 Pro do wifi 5ghz? W sieciach wifi naciśnij options i wybierz 5ghz Jak już tak masz to sory i pozdro Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 Troche smiesznie, ze mimo wszystko w rest mode PS5 chodzi zauwazalnie glosniej od Xbox Series X w instant on oczywiscie roznica niewielka, ale podczas gdy sonka 'wyraznie' kreci wiatrakiem i slychac ja stojac obok konsoli, tak XSX cichutko. wrazenia z pada baaardzo pozytywne, pod wzgledem ergonomii i wygody uzytkowania, haptyczne wibracje czy triggery adaptacyjne poki co wrazenia jakiegos nie zrobily. Dobrze, ze poszli w ksztalt zblizony do tego od Xboxa. Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 3 minuty temu, Rayos napisał: Troche smiesznie, ze mimo wszystko w rest mode PS5 chodzi zauwazalnie glosniej od Xbox Series X w instant on oczywiscie roznica niewielka, ale podczas gdy sonka 'wyraznie' kreci wiatrakiem i slychac ja stojac obok konsoli, tak XSX cichutko. wrazenia z pada baaardzo pozytywne, pod wzgledem ergonomii i wygody uzytkowania, haptyczne wibracje czy triggery adaptacyjne poki co wrazenia jakiegos nie zrobily. Dobrze, ze poszli w ksztalt zblizony do tego od Xboxa. A odpalałeś Astro's Playroom by poczuć te magię haptyki i spustów? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 Yup, na chwilke tylko, po robocie bede testowal dluzej Cytuj
Stevvie87 0 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 5 minut temu, Rayos napisał: Troche smiesznie, ze mimo wszystko w rest mode PS5 chodzi zauwazalnie glosniej od Xbox Series X w instant on oczywiscie roznica niewielka, ale podczas gdy sonka 'wyraznie' kreci wiatrakiem i slychac ja stojac obok konsoli, tak XSX cichutko. wrazenia z pada baaardzo pozytywne, pod wzgledem ergonomii i wygody uzytkowania, haptyczne wibracje czy triggery adaptacyjne poki co wrazenia jakiegos nie zrobily. Dobrze, ze poszli w ksztalt zblizony do tego od Xboxa. Przecież haptyka i triggery robią niesamowite wrażenie w Astro's Playroom. Ja tam jaram się strasznie i już nie mogę się doczekać jak te ficzery wykorzysta Naughty Dog i spółka. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 Zbyt wolne obroty konsoli to też nie tak dobrze, DF najwiecej miał 62*C na wylocie w Xboxie. Wole już niech to będzie głośniejsze, ale za to chłodniejsze 1 2 Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 14 minut temu, beardo0 napisał: Może połącz PS4 Pro do wifi 5ghz? W sieciach wifi naciśnij options i wybierz 5ghz Jak już tak masz to sory i pozdro No wybrałem te same sieci. Trudno sprawdzi się po robocie. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 (edytowane) 7 minut temu, Fanek napisał: Zbyt wolne obroty konsoli to też nie tak dobrze, DF najwiecej miał 62*C na wylocie w Xboxie. Wole już niech to będzie głośniejsze, ale za to chłodniejsze widze fanek że kolejny już raz wspominasz te 62 stopnie w xboxie jakby to była jakaś wada, chciałbym tylko powiedzieć, że wysoka temperatura na wylocie jest oznaką tego że system chłodzenia pracuje wydajnie i dobrze odprowadza ciepło z wnętrza konsoli. Edytowane 19 listopada 2020 przez ASX Cytuj
Gość Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 najwyższa osiągnięta temperatura na poziomie 62 stopni to jest wynik niesamowity, biorąc pod uwagę rozmiar i moc xsx, na pc i 80 stopni jest ok wynikiem, nie ma wpływy na działanie sprzętu Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 (edytowane) Godzinę temu, mario10 napisał: Panowie dajcie więcej info o konsoli jak wrażenia Takie na gorąco, grałem tylko w DeS : No więc tak. OKU.RWA. całe to obcowanie z tym nowym konsolowym doświadczeniem poraża na starcie. do 4K nie mogę się przyzwyczaić, to nie to co na yt skompresowanym, te gry wyglądają o wiele wiele ładniej i przejrzyściej, taki czysty obraz żyletkowy, który trochę przytłacza ilością detali które się wychwyca z łatwością. Demon's Souls wygląda kosmicznie dobrze, oczywiście wpie.rdol od tutorialowego bossa bo chciałem zrobić screena i zdążyłem, potem roll ale nie w ta stronę - poskładał mnie na 2 hity, zapomniałem w co gram chyba. Dalej - PAD. no rozwala mnie na łopatki to jak on działa, tak jakby wibracje miały kształt i cośtam w środku mieszkało i robiło takie wybrzuszenie, alien chestburster tam chyba siedzi ciągle jakieś dodatkowe dźwięki idą z pada, to żyje. cały experience to jest taka kosa, że nie mogę tego przyswoić na raz, trzeba dawkować ten futuryzm To ciekawe co się będzie dziać w Astro DualSense jest rewolucją, kropka. a konsola którą pieszczotliwie nazywam bydleciątkiem jest po prostu magiczna. Bez odbioru, zanurzam się w to max. PS. znalazłem jeden minus, brak appki HBOGO co jest smutne, bo ja tak często używam konsoli, a chciałbym zacząć oglądać z niej Mroczne Materie Edytowane 19 listopada 2020 przez nero2082 3 3 2 Cytuj
mlody23 26 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 15 minut temu, nero2082 napisał: Znalazłem jeden minus, brak appki HBOGO co jest smutne, bo ja tak często używam konsoli, a chciałbym zacząć oglądać z niej Mroczne Materie Też mi jej brakuje, mam nadzieję że w niedługim czasie dodadzą Cytuj
eloszki 109 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 Ktoś przenosił dane z ps4 do ps5 ? Na ekranie przygotuj się do przenoszenia danych wisi już dobre 15 min. To tyle trwa ? Cytuj
Elitesse 378 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 Próbował ktoś odpalać gierki z PS4? Te z patchami i bez patchy? Mam nadzieję, że wszystko gra i odpala się błyskawicznie. Cytuj
bulgot72 17 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 2 godziny temu, Fanek napisał: Zbyt wolne obroty konsoli to też nie tak dobrze, DF najwiecej miał 62*C na wylocie w Xboxie. Wole już niech to będzie głośniejsze, ale za to chłodniejsze PS4 pro tyle miało w standardzie Cytuj
walek 96 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 Orientuje sie moze jak ściągnąć upgrade do Spiderman'a (pierwszego)? Nie widze nigdzie opcji Cytuj
heaverq 4 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 9 minut temu, walek napisał: Orientuje sie moze jak ściągnąć upgrade do Spiderman'a (pierwszego)? Nie widze nigdzie opcji Bo nie ma takowego. Musisz kupić Moralesa w wersji Ultimate by zagrać w ulepszona wersje, pierwszej części. 1 Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 Co tutaj jest tak mało opinii o tym sprzęcie? Nie ma o czym mówić czy o co chodzi? Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 możliwe że ludzie grają w gry 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 1 minutę temu, Kalel napisał: możliwe że ludzie grają w gry Albo jeszcze instalują pierwsze gry Cytuj
Rosveen 5 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 (edytowane) 15 minut temu, heaverq napisał: Bo nie ma takowego. Musisz kupić Moralesa w wersji Ultimate by zagrać w ulepszona wersje, pierwszej części. Nie musi być ultimate. Jeśli kupisz zwykła wersję Milesa, to możesz z menu gry kupić upgrade podstawki do remastera. Dobra opcja, jeśli ktoś chce trochę zaoszczędzić i kupić używkę MM. Edytowane 19 listopada 2020 przez Rosveen 1 1 Cytuj
Paolo1986 751 Opublikowano 19 listopada 2020 Opublikowano 19 listopada 2020 Godzinę temu, Elitesse napisał: Próbował ktoś odpalać gierki z PS4? Te z patchami i bez patchy? Mam nadzieję, że wszystko gra i odpala się błyskawicznie. Ja odpaliłem z płyty Gigantozaur dla dzieciaków, bez jakichkolwiek ulepszeń, działa bez problemu, odpala błyskawicznie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi