Przemo 6 Opublikowano 19 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2021 Jeśli będzie wersja pro?. Bo moim zdaniem ta generacja może trwać z 5 lat i wyjdzie PS6. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 19 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2021 10 minut temu, Przemo napisał: Jeśli będzie wersja pro?. Bo moim zdaniem ta generacja może trwać z 5 lat i wyjdzie PS6. generacja nie potrwa 5 lat. To im się nie kalkuluje finansowo Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 899 Opublikowano 19 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2021 Wersja Pro będzie już standardem w naszej branży, przynajmniej jakiś czas. Jest to fajne przedłużenie życia konsoli i zatrzymanie odpływu graczy bardziej wymagających w stronę PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 970 Opublikowano 19 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 19 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2021 Oprócz Gowa robią jeszcze jedną gre czy to mowa o Gow? Nowe San Diego ponoć robi Uncharted 5. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 528 Opublikowano 19 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2021 Fanek, a czy GoW jest niezapowiedziany? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 20 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2021 Coś mi się zdaje że ten nowy god to będzie coś w rodzaju Moralesa. A te San Diego to nawet nie jest oficjalnie ogłoszone a wczoraj czytałem że dopiero zbierają ludzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 20 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2021 37 minut temu, Ma_niek napisał: Coś mi się zdaje że ten nowy god to będzie coś w rodzaju Moralesa. A te San Diego to nawet nie jest oficjalnie ogłoszone a wczoraj czytałem że dopiero zbierają ludzi Ale w sensie, że DLC czy że Kratos będzie na pajęczynie się bujał? Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 20 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2021 Będzie czarny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 970 Opublikowano 20 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2021 10 godzin temu, Fanek napisał: Oprócz Gowa robią jeszcze jedną gre czy to mowa o Gow? Nowe San Diego ponoć robi Uncharted 5. Nowe IP, prawdopodobnie Insomniac oprócz SM2 pracuje też nad nowym IP. W nowym studiu San Diego już od dwóch lat pracuje wiele osób, które wcześniej pracowały w ND. Według plotek, GG oprócz Horizon 2 równolegle pracuje od dłuższego czasu nad innym tytułem. Studio w Londynie również przyjmuje sporo nowych osób, pracują nad dużym tytułem AAA. Ogólnie studia Sony bardzo ostatnio się rozrosły, mówił o tym w wywiadzie Ryan, że bardziej stawiają na powiększenie obecnych ekip developerskich. Chcą znacznie częściej wypuszczać nowe gry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 899 Opublikowano 20 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2021 No nieźle jak takie NG czy Santa Monica będą w stanie robić dwie gry AAA na raz. Jednak osobiście wolałbym aby był jeden główny zespół od gier AAA i drugi poboczny mniejszy od małych projektów które eksperymentują z rozgrywką czy gatunkiem gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Przemo 6 Opublikowano 20 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2021 20 godzin temu, Ukukuki napisał: Wersja Pro będzie już standardem w naszej branży, przynajmniej jakiś czas. Jest to fajne przedłużenie życia konsoli i zatrzymanie odpływu graczy bardziej wymagających w stronę PC. Technologia idzie tak do przodu, że wiecznie żywot generacji nie będzie trwał 7 lat. Ponadto patent z dwoma kartami graficznymi z dużym prawdopodobieństwem jest dla PS6. Bo co by mieli wsadzić do PS6, 3-4 karty graficzne? jeśli do wersji Pro załadowaliby 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 899 Opublikowano 20 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2021 @Przemo Wsadzą mocniejszy układ do PS6 na innej architekturze. Dwa układy o podobnej mocy na tej samej architekturze będą z sobą dobrze współpracować w PS5, zresztą to tylko plotki. Pewnie skończy się na mocniejszym układzie ale z tej samej rodziny. Obecnie postęp idzie dużo wolniej niż w latach 1980-2010 więc cykl życia będzie wydłużany przez wersje pro. Obecne gierki bardzo łatwo się skalują. Może się to kiedyś zmieni, kiedy ARM będzie używany w maszynach stacjonarnych jako główne CPU. I wtedy może rozwój w tej dziedzinie przyśpieszy. Na co jest szansa, Apple chce trochę wywrócić rynek swoimi procesorami ARM. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 970 Opublikowano 21 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2021 Starszy artysta z ND opublikował 3 grafiki z podpisem "inspirowane nową grą. Wiecie o czym mówi ;)" https://www.artstation.com/artwork/5XP2EO Oczywiście to może oznaczać zupełnie nic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 899 Opublikowano 21 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2021 Gra fantasy od ND Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 21 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2021 (edytowane) Dark Fantasy, albo Horror w kosmosie. Jakby takie coś zaserwowali to hype masakryczny. Albo Punisher od nich. Brutalność poziom mistrzowski już jest, to w takiej grze co by dopiero było. Wyobrażacie sobie scenkę jak Punisher w środku deszczowej burzowej nocy stoi przed posiadłością jakichś gangusów i wbijamy tam na rozwałke. Eh marzenia. Edytowane 21 stycznia 2021 przez Donatello1991 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 21 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2021 51 minut temu, Ukukuki napisał: Gra fantasy od ND Kozacko jakby to była prawda. Ogólnie oni od jakiś 25 lat nie zrobili złej gry Mam pytanie odnośnie ustawień PS5. Prosiaka oddaje synowi, coś mam przestawić w ustawieniach PS5 aby to była główna konsola? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 21 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2021 8 minut temu, balon napisał: Mam pytanie odnośnie ustawień PS5. Prosiaka oddaje synowi, coś mam przestawić w ustawieniach PS5 aby to była główna konsola? Nic nie musisz robić, chyba że będziesz miał dwie PS5 w domu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 299 Opublikowano 21 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2021 9 minut temu, balon napisał: Kozacko jakby to była prawda. Ogólnie oni od jakiś 25 lat nie zrobili złej gry Mam pytanie odnośnie ustawień PS5. Prosiaka oddaje synowi, coś mam przestawić w ustawieniach PS5 aby to była główna konsola? Konsolka dotarła? Klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 21 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2021 Teraz, LiŚciu napisał: Konsolka dotarła? Klasa. Nie, nie. Pytanie na zapas Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 299 Opublikowano 21 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2021 Aaaa, coś kojarze że pisałes ostatnio że zaraz ma być. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 21 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2021 16 minut temu, LiŚciu napisał: Aaaa, coś kojarze że pisałes ostatnio że zaraz ma być. a to chyba nie ja. Ja mam z MM zamówiony zestaw, ale coś cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 299 Opublikowano 21 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2021 W dniu 19.01.2021 o 08:28, balon napisał: Pomijając to, że mam inne konsole, więc skupiam się w 100% na tym co chce ograć, jak mi przyjdzie PS5 (może w następnym tyg. ) to jest taki plan: Nie to Ty, ale byłem pewien że już dawno to czytałem a nie dwa dni temu:) Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 288 Opublikowano 21 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2021 Panowie ktoś z Was odnotował jakieś problemy albo słyszał o takich po podłączeniu zew HDD na gierki z PS4? Bo się zastanawiam czy ogarniać temat czy wstrzymać się bo jak wiemy obecny soft do stabilnych nie należy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 21 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2021 Podłączyłem normalnie 1TB dysk który miałem do PS4, było na nim kilka gier zainstalowanych, PS5 bez problemu rozpoznało dysk i mogłem od strzała zacząć grać. Aha tylko musi być wpięty w port z tyłu konsoli. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi