messer88 6 436 Opublikowano 24 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2021 250 zł za remaster z nowym scenariuszem bym dał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 24 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2021 A może zrobią kolekcję TLoU jak stało się z Nioh ? Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 736 Opublikowano 24 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2021 no muszą coś mieć coś na zapełnienie kalendarza w drugim półroczu TLoU2 : Joel's Story along with multiplayer mode Factions launching exclusively on Playstation 5 this autumn, September 27th dzień po outbreak day :] mi by pasowało, tylko cenę poproszę ludzką 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 299 Opublikowano 24 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2021 2 godziny temu, Figuś napisał: To sfrajerzyłeś bo pamiętam że płaciłem na premierę 179zł 188,90 w ultimie Szczegóły zamówienia Platforma Il. Cena The Last of Us Remastered PL + DLC PlayStation 4 1 188.90 ZŁ Dałem 179 w Neonet. Sorry ale kojarzyłem cene 259 pln jak na premiere a kosztowała własnie 179 pln. Z wersje na ps3 dałem 209 pln. Niemnie jednak jeśli wyjdzie wersja na ps5 za którą trzeba bedzie zapłacic to będzie niezły wkurw - zwłaszcza że pół roku temu dałem pełną cene w premiere. Inna sprawa że pewnie i tak kupie ale niesmak pozostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
RadkoR 44 Opublikowano 24 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2021 4 godziny temu, Square napisał: TLoU2 nie ma żadnego patcha wykorzystującego PS5 Chyba coś tam jednak wyszło dodającego obsługę triggerów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 529 Opublikowano 24 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2021 Jakoś chyba nie bardzo, bo jeżeli jest to nie czuć tego w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza
RadkoR 44 Opublikowano 24 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2021 https://www.gamesradar.com/the-last-of-us-2-ps5-supports-haptic-feedback/ Cytat {...}however when running in backwards compatibility on the next-gen console, the game has haptic feedback on the DualSense controller. A member of the GamesRadar team has tested it out and the difference is immediately apparent when compared to the PS4 version. In combat, you can feel the tension in the DualSense adaptive triggers when you draw the string back on the bow, while every shot you fire on a weapon will also result in a feeling in the controller and it feels amazing. Cytuj Odnośnik do komentarza
ZjemCiKolege 4 Opublikowano 24 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2021 5 godzin temu, RadkoR napisał: https://www.gamesradar.com/the-last-of-us-2-ps5-supports-haptic-feedback/ To chyba mi to nie działa ;-) albo chodziło mu o wibracje pada x) Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 24 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2021 No haptyka to wibracje Cytuj Odnośnik do komentarza
RadkoR 44 Opublikowano 24 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2021 In combat, you can feel the tension in the DualSense adaptive triggers when you draw the string back on the bow Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 529 Opublikowano 24 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2021 No jak napisałem wcześniej, jeżeli jest to tego nie czułem w ogóle, a mam w sumie dobre porównanie do Astro czy broni Maliwana w Borderlands. Chyba, że opcja jest domyślnie wyłączona, ale to bym chyba zmienił wtedy. Przy okazji mogę sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 25 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2021 Mogliby Soniacze wcisnąć tego Ratcheta na kwiecień. Luty Persona, Marzec Returnal a na Maj REsident Evil 8. Tylko ten kwiecień zostaje. Trochę by lipa była jakby na jesień dopiero ogarnęli to. I tak moim zdaniem już za długo czekamy. Gra pewnie pokaże pazur na PS5, a i PS5 się będzie mogło solidnie wykazać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ZjemCiKolege 4 Opublikowano 25 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2021 11 godzin temu, RadkoR napisał: In combat, you can feel the tension in the DualSense adaptive triggers when you draw the string back on the bow Nie ma czegoś takiego co potwierdza masa ludzi na reddicie albo w komentarzach na yt to nadal gra która działa we wstecznej bez funkcji z ps5 Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 25 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2021 Godzinę temu, Donatello1991 napisał: Mogliby Soniacze wcisnąć tego Ratcheta na kwiecień. Luty Persona, Marzec Returnal a na Maj REsident Evil 8. Tylko ten kwiecień zostaje. Trochę by lipa była jakby na jesień dopiero ogarnęli to. I tak moim zdaniem już za długo czekamy. Gra pewnie pokaże pazur na PS5, a i PS5 się będzie mogło solidnie wykazać. Z tym ratchetem i kena to troche niepokojaca cisza i nie zdziwie sie jak wyladuja na jesieni. Co jest slabe bo juz na czerwcowych pokazach gry wygladaly jakby byly na ostatniej prostej. Do marca nic bo skupiaja sie na Returnalu a jakby mieli puscic pozniej na wiosne to chyba juz czas wyskoczyc z data? Gt7, horizon czy gow to ja jestem pogodzony ze w 2022. No ale za to TLOU2 z multi podciagniete pod next genowa oprawe za 2 i pol bomby wjedzie xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 529 Opublikowano 25 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2021 Odpowiedzi devów Keny wskazują, że raczej pojawi się w okolicach marca. Sony tu nie ma nic do gadania, bo Ember Lab sami wydają grę, ale jeżeli rzeczywiście potrzebowaliby więcej czasu to chyba lepiej poczekać niż dostać niegotowy produkt. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 25 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2021 Horizon 2 to wierze że okres zimowy tego roku Cytuj Odnośnik do komentarza
matizek92 3 Opublikowano 25 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2021 (edytowane) Cóż, konsolę sprzedałem po 2 miesiącach użytkowania za 3 tysiace. Przeszedłem co miałem przejść, teraz czekam na kilka premier i kupię konsolę normalnie w sklepie pod koniec roku, albo w przyszłym już roku. Co do nowej generacji - jest ok, ale na razie brakuje fajnych tytułów, a grac w te same gry ale 60 fps jakos mnie nie bawi, a jak znow czytam ze jakies gry mają mieć obsuwę, to .... Edytowane 25 stycznia 2021 przez matizek92 Cytuj Odnośnik do komentarza
StaryGraczPegasusa 21 Opublikowano 25 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2021 Ja osobiście poluję na Residenta na PS5 i Gran Turismo, jak będą dostępne, bo wychowywałem się na tych tytułach na PS1 i sentyment mi pozostał. Jak uda mi się kupić konsolę (w końcu) - raczej nie chciałbym myśleć, żeby po przejściu tych 2 gier ją sprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza
matizek92 3 Opublikowano 25 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2021 Pewnie też bym nie sprzedawał, ale jednak 700 zł dostać więcej to żal nie skorzystać. Ogólnie mam wrażenie że albo ja juz jestem stary i nie mam takiego funa, albo po prostu za dużo gier na jedno kopyto. Ostatnio tylko Spider Man Miles Morales chciało mi się grać. Teraz to już czekam na Racheta, Horyzont plus God of War. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 25 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2021 Panowie prewencyjnie mam pytanie o ustawienie hdr w ps5, bo coś tu gdzieś mi się przewinęło. Co tam trzeba zrobić? Ogólnie polecacie jakieś specjalne opcje odznaczyć/zaznaczyć aby system lepiej hulał? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 25 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2021 1 minutę temu, balon napisał: Panowie prewencyjnie mam pytanie o ustawienie hdr w ps5, bo coś tu gdzieś mi się przewinęło. Co tam trzeba zrobić? Ogólnie polecacie jakieś specjalne opcje odznaczyć/zaznaczyć aby system lepiej hulał? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 26 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2021 17 godzin temu, Figuś napisał: Nie chce mi się całego oglądać i przeleciałem po łebkach, to tak w skrócie wszystkie mają być niewidoczne tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 26 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2021 Tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 26 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2021 Czas gry gdzieś możemy sprawdzić? Chyba ktoś wspominał, że tak, a nie widzę tego w xmb. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 299 Opublikowano 26 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2021 Chyba czas gry zlicza jakaś stronka typu exophase a nie sama konsola. Chyba ze coś jest o czym nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi