Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Ta apka jest zjebana. Mi pokazuje ze gralem w jakies just dance. lista znajomych i w co graja to sie wczytuje moze raz na dziesiec prob.

• Odpowiedzi 24,5 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

Ale to nie tylko w apce. Jak wejdziemy w profil -> gry tam gdzie sie sprawdza czas grania to jest to samo

Opublikowano

ale jak wchodzisz w dany tytuł to już widać normalna nazwę gry, co nie zmienia faktu ze to od jakiegoś czasu jest bo po premierze ps5 wszystko było OK

Opublikowano

1079 godzin w 2020:potter: Chwalić się bo nie wiem czy nie przesadziłem xd

Opublikowano
3 minuty temu, Szymek napisał:

U mnie podobnie jak w tamtym roku wyskakują błędy. Szkoda

U mnie poszło od strzała, ale zrobiłem to 1min po tym jak dali taka możliwość teraz mogą serwery nie wyrabiać

up. niby 573 ale konsoli nie miałem od lipca do 19 listopada

Opublikowano

Fajne podsumowanie, ale jest w nim sporo głupot. Na PS5 niby przegrałem tylko 40h w 2020, a całościowo 1995 co jest mocno zawyżonym wynikiem (tak jak ten licznik czasu spędzonego w grach na konsoli, który się ma nijak do sejwów).

Opublikowano

Ten czas jest źle zliczany, ja niby na PS5 tez mam tylko 70h :yao:  chyba że typowo w tytułach na PS5 podciągniętych to mogłoby się zgadzać

Opublikowano
3 minuty temu, Figuś napisał:

Ten czas jest źle zliczany, ja niby na PS5 tez mam tylko 70h :yao:  chyba że typowo w tytułach na PS5 podciągniętych to mogłoby się zgadzać

Myślę, że typowo w tytułach na ps5

Opublikowano

No wtedy miałoby to wiekszy sens, ale też nie zsumuje mi się na to co podali łącznie.

Opublikowano
U mnie podobnie jak w tamtym roku wyskakują błędy. Szkoda
Jeśli masz wyłączone zbieranie danych, to pewnie przez to.
Opublikowano

Mam włączone i nie działa, rok temu też nie działało :frog:

Opublikowano
28 minut temu, Patricko napisał:

To macie konsole zepsute emoji2957.png

Cyk i na gwarancję.

Opublikowano

No wataha, nie wiem jak eu ale w us path do kratosa już śmiga. Nie mam obecnie zainstalowanego gowa ale jakby się chciało komuś sprawdzić i napisać jak wrażenia to będę wdzięczny. Pozdro

Opublikowano
8 godzin temu, creatinfreak napisał:

W PL nie ma jeszcze aktualizacji.

Już była kilka dobrych godzin temu. 

Opublikowano

Jak dłuższy czas nie włączałeś to wypada poza obieg i nie aktualizuje, tak samo na ps4 było i jest.

Opublikowano

Zawsze też można kliknąć Opcje i sprawdzenie czy jest aktualizacja do ściągnięcia. Nie trzeba odpalać gry.

Opublikowano

Nigdzie nie mogę trafić stacji do dual sense. Stąd pytanie czy korzystał ktoś kiedy z tej firmy jeeśli chodzi o akcesoria?

Znalazłem takie coś ME. Obejrzałem i wygląda nie najgorzejj (wszak ori to też chinol). Znacie tą firme?

https://www.mediaexpert.pl/gaming/akcesoria-do-konsol/ladowarki-i-kable/stacja-ladujaca-cobra-ps5-duo-p5g12?snrai_campaign=OziOVkqsNKuw&snrai_id=7e1b5cab8206033b2520c2cb821114b6