Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
31 minutes ago, Donatello1991 said:

Dzisiaj z ciekawości włączyłem PS4 i tam nie ma tej kolekcji psplus co na PS5?

Nie kolekcja jest dla PS5 "posiadaczy" trzeba dodać najpierw przez PS5 żeby potem można było zobaczyć ja w bibliotece na PS4

Opublikowano
Teraz, Labtec napisał:

Nie kolekcja jest dla PS5 "posiadaczy" trzeba dodać najpierw przez PS5 żeby potem można było zobaczyć ja w bibliotece na PS4

I lepiej tego nie robić przez kolegę z PS5 bo bany leciały za to, nie wiem jak teraz.

Opublikowano
5 minutes ago, Figuś said:

I lepiej tego nie robić przez kolegę z PS5 bo bany leciały za to, nie wiem jak teraz.

Sprzedawców banowali, jak ktoś masowo aktywuje na jednej konsoli to ja rozumiem :cebula:

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Square napisał:

Ciekawe czy dalej się będzie odpalać co kilkadziesiąt minut, tylko teraz ciszej.

Sprawdzę dzisiaj może, bo już mnie coś trafiało, gdy oglądałem film na Netfliksie przez PS5 i co kilkadziesiąt minut startował odrzutowiec. Pal licho, jak działo się to w dynamicznej scenie akcji, ale przy oglądaniu jakiegoś horroru w momencie wyciszenia akcji, potrafi to nieźle zirytować (i popsuć klimat). Mam więc nadzieję, że rzeczywiście ogarnęli problem.

Edytowane przez l33t
Opublikowano

Stary jesteś. Nie masz już czasu na ogrywanie wszystkiego więc skup się na nowościach i petardach. Jak coś przegapiłeś to przegapiłeś - trudno. Żadnych rimejków ani staroci.

Następnego dnia

3feba5a37d5999b73ae57101483cda60.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Plusik 1
  • Lubię! 1
Opublikowano

Wyszła aktualizacja systemu do wersji 20.02-02.50.00
https://www.playstation.com/pl-pl/support/hardware/ps5/system-software/

Wersja 20.02-02.50.00

Ta aktualizacja oprogramowania systemu poprawia ogólną wydajność systemu. 

Rozwiązano następujący problem: po aktualizacji gry PS4 w wersji na dysku do wersji na PS5 wersja gry na PS4 została zainstalowana z płyty z grą na PS4.

Możesz teraz wybierać i edytować klipy wideo przy użyciu programu Share Factory Studio w galerii multimediów.

Trochę mało poprawek jak na 2 miesiące. Mam nadzieję, że poprawili stabilność...

Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Apropos dyskusji o dużych oraz dobrych gierkach na  ten rok to ja mam jeszcze na liście C2077 z next genowym patchem. Mam nadzieje, że redzi go dowiozą i w końcu będzie pełnoprawna konsolowa wersja.

Opublikowano
2 godziny temu, RadkoR napisał:

Wyszła aktualizacja systemu do wersji 20.02-02.50.00
https://www.playstation.com/pl-pl/support/hardware/ps5/system-software/

Wersja 20.02-02.50.00

Ta aktualizacja oprogramowania systemu poprawia ogólną wydajność systemu. 

Rozwiązano następujący problem: po aktualizacji gry PS4 w wersji na dysku do wersji na PS5 wersja gry na PS4 została zainstalowana z płyty z grą na PS4.

Możesz teraz wybierać i edytować klipy wideo przy użyciu programu Share Factory Studio w galerii multimediów.

Trochę mało poprawek jak na 2 miesiące. Mam nadzieję, że poprawili stabilność...

Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka

Ano ja no, a napędzik jak wył tak wyje czas do czasu podczas gry:drinks:ale był czas przywyknąć hah. 

Opublikowano (edytowane)

Z napędem ostawiam ,że na zero lub kupno jednej gry daje im już zysk. Na pewno na wersji bez napedu są sporo stratni no ale te konsole zarobią na siebie w każdym przypadku. 

Chyba ,że w tej generacji średnia sprzedanych 8 tytułów na jedną konsolę nie zostanie utrzymana. 

Edytowane przez Ukukuki