izon 1 001 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 8 minut temu, martinez07 napisał: Czyli do tych gier to zakup ps5 trochę fanaberia... Tak i nie. Komfort grania + kultura pracy urządzenia robią swoje na korzyść PS5. Teraz, Paolo de Vesir napisał: Myślenie życzeniowe, nie ma na to żadnych danych. No są wystarczy zgooglować i masz statystyki ile osób pobrało demko.. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 3 minuty temu, izon napisał: 12 minut temu, martinez07 napisał: Czyli do tych gier to zakup ps5 trochę fanaberia... Tak i nie. Komfort grania + kultura pracy urządzenia robią swoje na korzyść PS5. No i jak nie ograł takich exow jak Ghost, GoW czy Days Gone to dostały one na Ps5 meeeega boosta. Nie mówiąc o pająku gdzie 60 ks + RT jest technicznym masakratosem. Mówię to jako posiadasz ps4pro oraz PS5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 2 minuty temu, izon napisał: No są wystarczy zgooglować i masz statystyki ile osób pobrało demko.. Mówi się o milionie w dwa tygodnie, dalej brak danych. demo ciekawostka znane nazwisko W 2013 podano, że cała seria Silent Hill sprzedała się w 8.4 miliona egzemplarza na przekroju trzech generacji i kilku sprzętów. Dla porównania Resident Evil oficjalnie zszedł w ponad 107 mln egzemplarzy, a wciąż powstają nowe gry z tej serii. No nie ta skala. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 6 minut temu, balon napisał: No i jak nie ograł takich exow jak Ghost, GoW czy Days Gone to dostały one na Ps5 meeeega boosta. z tego co wyczytalem to ogral je na slimce a teraz ma prosiak Cytuj Odnośnik do komentarza
martinez07 1 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 (edytowane) 11 minut temu, Szymek napisał: z tego co wyczytalem to ogral je na slimce a teraz ma prosiak Tak, na slimce ograłem TLOU 1 i 2, GoW (strasznie wtedy szumiała, ale może to napęd), serię Uncharted, jedynie na prosiaku część 4. Ale zostało mi jeszcze GoT. DG mnie zestresowało, więc nie wrócę Widziałem na youtubie porównanie GoT prosiaka z ps5 i te 60 klatek robiło robotę. Na prosiaku, albo PS5 chciałbym wrócić do serii Uncharted (łącznie z 4 bo był świetny), TLOU 1 i 2 i zrobić GoT. Spiderman nie moje klimaty, a Valhalla która czeka w kolejce wraz z RDR 2 na płytach, to już na X Series No i liczę że z czasem coś wpadnie więcej, może jakieś TLOU 3,albo Uncharted 5... Muszę odpalić GoT na prosiaku, zobaczyć jak z szumem, bo nie sprawdzałem, a fakt że też jest istotna dla mnie kultura pracy (dlatego polowałem na 7216b) Edytowane 25 lutego 2021 przez martinez07 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 5 minut temu, martinez07 napisał: Widziałem na youtubie porównanie GoT prosiaka z ps5 i te 60 klatek robiło robotę. Bardzo robi robotę. DG w 60ks to też prawie inne gierka (inny odbiór, responsywnosc) + ostrzejszy obraz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 (edytowane) @martinez07no to z tych gierek ktore bys chcial ograc tylko GOT dziala w 60fps. Ograne w 30fps i bardzo sb chwale. Reszta ktora wymienilas nie ma zadnego patcha i to sa te wersje z PRO. TLoU 2 nadal nie ma zadnego info o patchu do tej pory. Edytowane 25 lutego 2021 przez Szymek Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 Dla mnie sam GoT w 4k i 60ks, Spider w 60 ks + RT (meeeega połączenie i efekt) oraz Astro były warte na start aby kupić PS5. W kolejce czekają Demonsy oraz dodatki do Control w 60ks. Cytuj Odnośnik do komentarza
martinez07 1 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 8 minut temu, Szymek napisał: @martinez07no to z tych gierek ktore bys chcial ograc tylko GOT dziala w 60fps. Ograne w 30fps i bardzo sb chwale. Reszta ktora wymienilas nie ma zadnego patcha i to sa te wersje z PRO. TLoU 2 nadal nie ma zadnego info o patchu do tej pory. Czyli na tą chwilę, za wyjątkiem GoT oraz GoW, w zupełności wystarczy mi prosiak, bo na PS5 będzie to dokładnie tak samo wyglądać - dobrze zrozumiałem? 9 minut temu, balon napisał: Dla mnie sam GoT w 4k i 60ks, Spider w 60 ks + RT (meeeega połączenie i efekt) oraz Astro były warte na start aby kupić PS5. W kolejce czekają Demonsy oraz dodatki do Control w 60ks. Demonsy też brzmią nieźle, widziałem na youtubie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 2 minuty temu, martinez07 napisał: na PS5 będzie to dokładnie tak samo wyglądać - dobrze zrozumiałem? jesli nie dostala patch pod ps5 to tak. To jest to samo co na Prosiaku jesli chodzi o rozdzielczosc i klatki Wyjatkiem sa gry ktore maja odblokowane klatki (np Sekiro) ale sa to multiplatformy i jest ich mala ilosc Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 3 minuty temu, martinez07 napisał: Czyli na tą chwilę, za wyjątkiem GoT oraz GoW, w zupełności wystarczy mi prosiak, bo na PS5 będzie to dokładnie tak samo wyglądać - dobrze zrozumiałem? Got, GoW, Morales w mega jakości, do tego Demony + Astro i masz grania na start po kokardy. Dodaj jeszcze szybsze loadingi, lepsza kulturę pracy, lepszego pada. Jak to nadal mało argumentów na start dla ciebie to zostań na prosiaku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
martinez07 1 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 Bardzo dziękuję za wszystkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 609 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 wg źródeł VGC Sony Japan Studio, najstarsze studio first party Sony, kończy z produkcją gier, powodem podobno były niezadawalające wyniki Sony na razie nie komentuje sprawy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 Reszta wątku Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 Jak to prawda to wielki chuj w dupe Sony. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 Raczej graczom, bo nie kupują takich gier. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 A Microsoft posobno sie już schyla i czuje okazje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 896 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 Ten Brytyjczyk to się chyba nieźle tam rozpycha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 Ryan Mattrick Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 Wiecej cinematik esperiens!! Media Molecue nastepni w kolejce.A to dla Sony i nowego Mattricka Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 Czy ja dobrze widzę, czy plejka nie obsługuje Atmosa w grach? Wtf :O w filmach tak samo?? Jak oni mogli wyjebac optyczne wejście i nie dać atmosa xD Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 310 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 Cóż mogę powiedzieć, debile i tyle, ta nowa elita Sony nie ma nic wspólnego z Japońską godnością, szacunkiem i oddaniem. Niech jeszcze Więcej tych lgbt wciskają w grach to będzie moja ostatnia generacja z nimi. Eh liczyłem na nowego Knacka, lub coś większego w swiecie Astro, ale teraz to już marne szanse. 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 Jeśli to prawda z Japan studio to Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 7 minut temu, czarek250885 napisał: Cóż mogę powiedzieć, debile i tyle, ta nowa elita Sony nie ma nic wspólnego z Japońską godnością, szacunkiem i oddaniem. Niech jeszcze Więcej tych lgbt wciskają w grach to będzie moja ostatnia generacja z nimi. Eh liczyłem na nowego Knacka, lub coś większego w swiecie Astro, ale teraz to już marne szanse. Jeszcze cos o uchodzcach zapomniales napisac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sajmon34 181 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 (edytowane) 26 minut temu, Starh napisał: Czy ja dobrze widzę, czy plejka nie obsługuje Atmosa w grach? Wtf :O w filmach tak samo?? Jak oni mogli wyjebac optyczne wejście i nie dać atmosa xD Mozna wiedziec jaki masz sprzet do odsluchu (w grach) atmosa? A moze jaki ogolnie masz sprzet AV? Jaki apli, wofer i glosniki? Jestem ciekaw Filmy na plejce ogladasz? Kurcze ja jestem audiofilem/kinomaniakiem ale nigdy bym na to nie wpadl zeby na plejce ogladac filmy. Do tego mam dedykowany sprzet. Konsola sluzy do opierdalania exow, tv do brazu, br do odtwarzania plyt a shield do yt i calego androidowegoo gowna. Pc - do ogrywnia gierek w gamepassie Jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego. Edytowane 25 lutego 2021 przez sajmon34 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi