Bigby 4 742 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 Deathloop wygląda jak GOTY. Kena nadal zachwyca artstylem. Szkoda tylko, że premiera pod koniec sierpnia zamiast np. marca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 ten SoP poprzypominał mi o świetnych gierkach jak Jackie Chan Stuntmaster czy Gotham City Impostors. W tym pierwszym elegancko się okładało zmrożonym tuńczykiem, a to drugie miało świetną betę. Z tego wszystkiego to Kena i pan Fu ciekawie wyglądają. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 kurde ale bym ograł sobie takiego jackie chana ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kibot 10 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 Czy ostatnie sekundy trailera Returnal to nie korytarz z P.T.? Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 839 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 Hype zerowy. Kena, reszty bym nawet w plusie nie sprawdził. Ale może coś zostanie cichym czarnym koniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 https://www.ign.com/articles/playstation-reportedly-downscales-sony-japan-studio Sony potwierdza, zespół odpowiedzialny za Astroboya zostaje, reszta studia idzie pod pod nóż Cytuj Odnośnik do komentarza
Sadzikkk 159 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 Jedynie Kena na plus, trochę zmarnowany czas aby oglądać na żywo. Prawie usnąłem na pokazie. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 Kena przesunięta? Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 Final uratował, no i ten Refundal wygląda ciekawie, chociaż nie dla mnie. Reszta do zaorania. No ogólnie słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 310 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 Dobrze, że nie czekałem tylko poszedłem spać, w innym wypadku strasznie bym się wkurzył, strasznie słabe to było. Na plus oczywiście Kena, no i zaciekawił mnie ten Sifu. Reszta bez komentarza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 Jednak dobrze że nie zostałem oglądać tego gówna :-D Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 Już bez przesady przecież to było relatywnie wcześnie i krótko trwało. Nie ma co się tak podkręcać. Pokazali kilka nowych gierek. Widać, że sobie też coś zostawiają na E3. No i wątpię, że na jesień żadnego większego exa nie wypuszczą, więc sądzę jednak że dowiozą tego Horizona. Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 310 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 1 minutę temu, balon napisał: Już bez przesady przecież to było relatywnie wcześnie i krótko trwało. Nie ma co się tak podkręcać. Pokazali kilka nowych gierek. Widać, że sobie też coś zostawiają na E3. No i wątpię, że na jesień żadnego większego exa nie wypuszczą, więc sądzę jednak że dowiozą tego Horizona. No ja w tym roku liczę tylko na Returnal i Ratcheta, wątpię by te inne mocne ip miały szanse na 2021, nawet jeśli będą ukończone. Zbyt mała ilość nowych konsol na rynku, a pewnie Sony mocno kalkuluję by gry trafiły do jak największej bazy. Nawet jeśli gra pojawia się na ps4 jest obawa, że ludzie wstrzymają się z zakupem ponieważ będą chcieli to ograć w lepszej jakości na next genie, który jest niedostępny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 Są już jakieś przecieki o konsoli z większym dyskiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 Mnie zastanawia brak pokazu Ratcheta, który ma premierę w czerwcu.. czy chodzi o to, że już był pokazywany dwa razy i teraz pokażą go dopiero przed samą premierą czy może chcą go przesunąć na jesień, bo im się jakaś inna premiera opóźni Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 Godzinę temu, kufir napisał: Są już jakieś przecieki o konsoli z większym dyskiem ? Nie ma i długo się nie doczekasz ze względu na cenę tych dysków Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 895 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 Po co konsola z większym dyskiem jak będzie można samemu kiedyś tam rozbudować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 2 minuty temu, Ukukuki napisał: Po co konsola z większym dyskiem jak będzie można samemu kiedyś tam rozbudować. No właśnie po to aby nie trzeba było jej kiedyś tam samemu rozbudowywać Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 038 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 The Returnal mi się podoba. Coś innego w gąszczu gier z bajkową grafiką. Skrzyżowanie Vanquish i Doom Eternal? Bardzo chętnie. Tytuł na pewno do sprawdzenia po zakupie PS5. Niesamowity plaskacz w twarz dla ludzi liczących na SH (nadzieja umiera ostatnia) to zapowiedź Five Nights. Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 1 001 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 5 minut temu, Czoperrr napisał: The Returnal mi się podoba. Coś innego w gąszczu gier z bajkową grafiką. Skrzyżowanie Vanquish i Doom Eternal? Bardzo chętnie. Tytuł na pewno do sprawdzenia po zakupie PS5. Niesamowity plaskacz w twarz dla ludzi liczących na SH (nadzieja umiera ostatnia) to zapowiedź Five Nights. Jak ktoś liczył na pokaz SH ma tym evencie to Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 038 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 (edytowane) Od zawsze wyśmiewałem to, tak samo jak MGS ale ludzie w to wierzyli Remake Silent hill to jest już mem, ale na pewno pokażą na E3 albo TGS Edytowane 26 lutego 2021 przez Czoperrr Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 9 minut temu, Czoperrr napisał: to zapowiedź Five Nights. Boli o tyle, że początkowo spodziewałem się nowej Alice. a ten Silent Hill to będzie nowy mem w branży Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 1 001 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 2 minuty temu, Czoperrr napisał: Od zawsze wyśmiewałem to, tak samo jak MGS ale ludzie w to wierzyli Remake Silent hill to jest już mem, ale na pewno pokażą na E3 albo TGS No to już akurat mówiłem, jak zapowiedzą to proszę mi przysłać dobra whiskey:) Zapisuje sobie te pościki żeby Wam przyjebac w drugiej połowie roku:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 Tylko, że ty zapowiadałeś wczoraj o ile dobrze pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 1 001 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 (edytowane) 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Tylko, że ty zapowiadałeś wczoraj o ile dobrze pamiętam. To chyba Ci pamięć szwankuje pisałem tu już dużo razy ze zapowiedź najwcześniej na E3, a wczoraj to jedynie pisałem, ze napewno powstaje i będzie tez na xa i PC. Edytowane 26 lutego 2021 przez izon Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi