Durr 8 Opublikowano 1 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2021 (edytowane) Jak już muszą, to niech robią to nowe Uncharted, tylko może niech zapłacą Coalition, aby ci stworzyli im porządne sekcje strzelania i cover system, bo większe drewno widziałem tylko w najnowszym CODzie. Zdecydowanie dwójeczkę najlepsza. Edytowane 1 marca 2021 przez Durr Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 1 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2021 Formuła Uncharted to happy trigger z ADHD, nie potrzebny mi tam cover system z Gearsów Cytuj Odnośnik do komentarza
Durr 8 Opublikowano 1 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2021 Ale że co, nie ma tam przyklejania do murków? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 1 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2021 Na najwyższych poziomach do platynki czasami się przydają to co tam jest wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Durr 8 Opublikowano 1 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2021 Słabe tłumaczenie. Jak już wkładają coś do gry takiego formatu, to lepiej, żeby było to porządne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. balon 5 326 Opublikowano 1 marca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 marca 2021 Uncharted? Jedna z nielicznych dużych gier AAA, bez drzewka umiejętności, levelowania czy craftingu. Choćby już za to szanuję. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2021 no dokładnie, jakbym tego oczekiwał od gier to bym sobie w erpega zagrał, a nie w gre akcji tpp Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 1 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2021 Geez, jak to dobrze że Uncharted ma immunitet na bycie yebanym za brak zmian w rozgrywce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 1 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2021 Perfekcji się da ulepszyć I Paweł przestań trollować z tymi Tomb Raiderami, mamy 2021 rok. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 296 Opublikowano 1 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2021 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Geez, jak to dobrze że Uncharted ma immunitet na bycie yebanym za brak zmian w rozgrywce. Po co zmieniać formułe której założenia były od początku takie że ma to być lekki i przyjemny Indie Jones na imprezie w katakumbach z pistoletem. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 1 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2021 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Geez, jak to dobrze że Uncharted ma immunitet na bycie yebanym za brak zmian w rozgrywce. Przecież czwórka do trylogii na PS3 to duża zmiana i nowości w rozgrywce (otwarte levele, prowadzenie pojazdów, linka, możliwość przejścia prawie całej gry po cichu, zdecydowanie większy nacisk na eksplorację i momenty bez walki, całkiem nowy silnik graficzny itd.) To jest mało?. Przepraszam ale chyba już nie łapie trolingu Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 1 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2021 Dla mnie to takie bieda zmiany, które w dodatku widziałem w lepszym wydaniu w reboocie, ale nie wymyślisz koła na nowo. Nie ten typ gry. Uczciwie przyznam, że z chęcią zobaczę co magicy z ND wyczarują z bebechów PS5, miłego wieczoru. Cytuj Odnośnik do komentarza
Durr 8 Opublikowano 1 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2021 Ano dokładnie. Jak coś jest zjebane u podstaw, to nawet tego farbowane lisy i przyszywani fani „plejstejszyn” nie zaczarują. 1 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 1 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2021 51 minutes ago, Paolo de Vesir said: Dla mnie to takie bieda zmiany, które w dodatku widziałem w lepszym wydaniu w reboocie, ale nie wymyślisz koła na nowo. Nie ten typ gry. Uczciwie przyznam, że z chęcią zobaczę co magicy z ND wyczarują z bebechów PS5, miłego wieczoru. Imo dużo lepiej te zmiany wypadły, bardziej naturalnie w Uncharted 4, niż to co dali do rebootu TR czyli masę pierdol nic nie znaczących + emocje xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 175 Opublikowano 1 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2021 (edytowane) Rozgrywka w Uncharted 4 uległa duzej poprawie wzgledem trylogii z PS3. Wiele nauczono sie z The Last of Us. W trylogii to zwykle kill roomy, gdzie w czworce mamy ciekawe areny, na ktorych mozna kombinowac i przechodzic je na rozne sposoby. Zmiany odczuwa sie od razu. Odnosnie Tomb Raiderow, w punkt trafione wczesniej, ze przeciez Tomb Raidery maja to meczace zbieractwo surowcow, niepotrzebne drzewko umiejetnosci, zdobywanie doswiadczenia itd. Dlatego Uncharted > Tomb Raider. Edytowane 1 marca 2021 przez Lukas_AT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 Jak zrobić na Ps5 katalogi z grami ? Mam wszystko w jednym miejscu (biblioteka gier / zaintalowane) można je jakoś posegregować tworząc katalogi jak to było w ps4 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
bulgot72 17 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 (edytowane) No i o to tu chodzi. Trzeba dobrze wyważyć zmiany. O ile uncharted to dla mnie było objawienie (chociaż grałem dopiero na PS4 i to praktycznie wszystkie jedna po drugiej) każda cześć była rozwinięciem poprzedniej i za każdym razem czułem się „jak w domu”. Główną nowością była fabuła i to ona miała mnie zaskakiwać. Fanem TR byłem z czasów kiepskiego PCta za dzieciaka i nowa trylogia to już „nie jest to”. Wiec pytanie czy duże zmiany na siłę są konieczne, żeby zadowolić piszących tu kilku malkontentów. Mam wrażenie, że niektórych zadowoliłoby dopiero jeśli jeśli w Uncharted pojawiłyby się wyścigi samochodowe z elementami Minecrafta. Edytowane 2 marca 2021 przez bulgot72 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 Uncharted cała seria super gierka i w czwórce też fajna historia, ale tak jak było napisane ta gra ma dać tylko fun nie ma ulepszeń, drzewek, umiejętności. Ja bawiłem się doskonale Za to TR dwie wcześniejsze części super mi się grało, ta ostania Shadow w dżungli jak dla mnie najsłabsza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kafaresko 37 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 9 godzin temu, kufir napisał: Jak zrobić na Ps5 katalogi z grami ? Mam wszystko w jednym miejscu (biblioteka gier / zaintalowane) można je jakoś posegregować tworząc katalogi jak to było w ps4 ? Na ten moment jest lipa i brak takiej funkcji, trzeba czekać na jakąś aktualizacje wnosząca "nowości" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 3 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 Oj katalogi były swietne byl piekny porządek gdzie segregowałem single, multiki i gierki z plusa. Bez zbędnego burdelu. Cytuj Odnośnik do komentarza
roivas 41 Opublikowano 3 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 (edytowane) Uncharted 1 - spoko gierka Uncharted 2 - bardzo spoko gierka Uncharted 3 - powtórka z rozrywki ale lekko nużąca Uncharted 4 - powtórka z rozrywki nr 2, formuła wyczerpana dla kogoś, kto nie chce grać w to samo bez przerwy. Widziałem, że mieliście problem z serią, to pomogłem;] Edytowane 3 marca 2021 przez roivas Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 3 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 U:LL >> U4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 3 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 Ja tam lubię każdą część Uncharted. Ciekawe co tam wymyślą z tym VR2. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 296 Opublikowano 3 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 Ponieważ aktualnie ciężko dostać charging docka do padów dual sense a nie chce januszom dopłacać do zycia to zastanawiam się nad czymś takim jako alternatywa (to trzeba takiego małego dongla dołączyć do pada więcej w linku: https://www.x-kom.pl/p/599356-akcesorium-do-pada-venom-ps5-podwojna-stacja-dokujaca-white.html?gclid=Cj0KCQiAhP2BBhDdARIsAJEzXlHXCHbrIZAuQEqxLwQbdelYzfZ0iYuJ500aKwCl7y8GSJrnMLT5IZ4aAp0HEALw_wcB#modal:galeria Kojarzy ktoś tą firmę Venom? Macie jakieś opinie lub zdanie na temat tej stacji? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 3 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 10 minut temu, LiŚciu napisał: to trzeba takiego małego dongla dołączyć do pada więcej w linku A czemu po prostu nie podłączyć kablem zamiast bawić się w jakieś stacje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi