LiŚciu 1 296 Opublikowano 3 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 1 minutę temu, Square napisał: A czemu po prostu nie podłączyć kablem zamiast bawić się w jakieś stacje? Dla wygody odkładania i ponownego brania naładowanego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 3 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 Jak tu i tu musisz podłączyć, to co to za wygoda? Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 296 Opublikowano 3 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 2 minuty temu, Square napisał: Jak tu i tu musisz podłączyć, to co to za wygoda? Masz na mysli tego dongla? Jego nie trzeba podłączać za każdym razem. Jest dość mały i może być na padzie cały czas. Najlepiej jednak oryginał bo tam nawet nie ma dongla dołączanego tylko przez cewki podaje prąd ale nie ma nigdzie a na OLX najtraniej 250 pln. Nawet bym zapłacił ale wkurzza mnie januszowanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 3 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 No tą oryginalną to jeszcze bym zrozumiał, szczególnie jak ktoś ma dwa pady i często z nich korzysta. Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 728 Opublikowano 3 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 (edytowane) słyszeliście może o wyzwaniu PS Trophy Challenge? PS Plus Trophy Challenge (playstation.com) - czas trwania 2 marca - 5 kwietnia - do wygrania 15 avatarów, oraz udział w losowaniu o PS5 - należy zdobyć 15 trofeów w grach z PS+ Final Fantasy 7 R, Remnant from the Ashes, Farpoint - nagrody do odbioru na tej specjalnej stronie PS Trophy Challenge, info o wygranej PS5 dostaje się w powiadomieniu Edytowane 3 marca 2021 przez nero2082 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 3 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 Taa, i w sumie dobrze, że nagrody do kitu to człowiek nie będzie sobie zawracał głowy grami z Plusa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 3 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 (edytowane) Ja to bym chciał aby za każdą platynke dawali jakieś bonusiki. Motywy juz odpadły wiec awatary zostały xd fajnie jakby po zdobyciu jakiejś platynki np. W grze od sony w ich innych grach dawali jakieś unikalne skiny itd. Edytowane 3 marca 2021 przez PanKamil Cytuj Odnośnik do komentarza
grabipl 151 Opublikowano 3 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 No szkoda tylko, że dali też Farpoint.. nie każdy ma vr Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 3 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 2 godziny temu, Square napisał: A czemu po prostu nie podłączyć kablem zamiast bawić się w jakieś stacje? No i jeszcze kurz. Z tego powodu nigdy nie zdecyduje się na te doki. Po graniu odkładam pady do szuflady w ławie RTV. Leżą sobie dość szczelnie zamknięte. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 296 Opublikowano 3 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 (edytowane) 11 minut temu, balon napisał: No i jeszcze kurz. Z tego powodu nigdy nie zdecyduje się na te doki. Po graniu odkładam pady to szuflady w ławie RTV. Leżą sobie dość szczelnie zamknięte. No akurat kurz to mocny argument - irytuje strasznie. Jedynie te od ps5 leżą na wierzchu. Jednak najbardziej mi zalezy żeby je odkładać na docka i ściagać bez potrzebty machania kablem. Docka mogę też schowac do szuflady pod TV i z tyłu podpiąć więc jest to jakieś rozwiązanie. Edytowane 3 marca 2021 przez LiŚciu Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 728 Opublikowano 3 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 54 minuty temu, Square napisał: Taa, i w sumie dobrze, że nagrody do kitu to człowiek nie będzie sobie zawracał głowy grami z Plusa. ja sobie Remnanta pomęczę, ale trofiki szybciej by leciały w FF7R - widzę tam z 10+ bardzo prostych które same wskoczą po 2-3 godzinach gry Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 3 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 Ciekawe co z osobami co wbiły trofki zanim gierki trafiły do plusa xd czy tez avatarki wpadną. Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 728 Opublikowano 3 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 jest o tym w FAQ na tej stronie, tylko nowe trofiki wbite w tym okresie się liczą Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 3 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 A Maquette to co, jakas gorsza? No ale spoko inicjatywa w sumie, mogliby wlasnie jakies pierdoly dawac za platynki czy ogolnie trofea 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 3 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 30 minut temu, schabek napisał: A Maquette to co, jakas gorsza? To jest w wersji PS5, więc się nie liczy w konkursie do wygrania konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 3 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 https://www.ppe.pl/news/155056/mark-cerny-tworca-ps5-z-platyna-w-demons-souls-latwiej-niz-w-przypadku-cupheada.html Marek platynki w soulsach i cuphead 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Devils1100 0 Opublikowano 6 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2021 Dobry wieczór,mam taki dziwny problem. Posiadam, słuchawki wireless gold ps4 (2018) postanowiłem ładować słuchawki dzisiaj w trybie spoczynku na ps5 ale poprostu nie wyswietla się kropka czerwona która słuzy czy słuchawki się ładują lub naładują. Gdy, konsole włącze normalnie kropka się pojawia. I,czy może z forumowiczów posiada ten problem? pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 6 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2021 1 minutę temu, Devils1100 napisał: Gdy, konsole włącze normalnie kropka się pojawia Masz w ustawieniach Rest Mode odpalone zasilanie USB? Cytuj Odnośnik do komentarza
Devils1100 0 Opublikowano 6 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2021 (edytowane) 27 minut temu, Square napisał: Masz w ustawieniach Rest Mode odpalone zasilanie USB? Oczywiscie,na zawsze mam ustawione.Co najdziwniejsze pada ładuje w spoczynku Edytowane 6 marca 2021 przez Devils1100 Cytuj Odnośnik do komentarza
lonek_rwl 11 Opublikowano 7 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2021 Ale wypasione te naklejki na logo. Na eBay dostępne za 3€. Szukam na AliExpress ale jakoś nie mogę znaleźć, ktoś widział może u chińczyków i może linka podesłać?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 9 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 On 3/7/2021 at 2:27 PM, lonek_rwl said: Ale wypasione te naklejki na logo. Na eBay dostępne za 3€. Szukam na AliExpress ale jakoś nie mogę znaleźć, ktoś widział może u chińczyków i może linka podesłać? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk flamastrem sobie zrób Cytuj Odnośnik do komentarza
martinez07 1 Opublikowano 9 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 Mam pytanie, podłączyłem zewnętrzny dysk do ps5, zainstalowałem grę Detroit (od razu na usb), ale gra nie chce się zaktualizawać. Pokazuje we właściwościach gry "stan pobierania 18,65 GB/42,23 GB. Czy to możliwe, że do Detroit ta łatka która się nie chce pobrać, nie daje się zainstalować na dysku zewnętrznym? Tak samo mam z Uncharted i TLOU - najpierw zainstalowałem i zaktualizowałem na dysku głównym, a teraz nie widać ich w grach do przeniesienia na dysk zewnętrzy. Jeśli to tak ma działać, to dysk zewnętrzny jest o kant doopy do rozbicia. Cytuj Odnośnik do komentarza
jaro 77 Opublikowano 9 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 Godzinę temu, martinez07 napisał: Mam pytanie, podłączyłem zewnętrzny dysk do ps5, zainstalowałem grę Detroit (od razu na usb), ale gra nie chce się zaktualizawać. Pokazuje we właściwościach gry "stan pobierania 18,65 GB/42,23 GB. Czy to możliwe, że do Detroit ta łatka która się nie chce pobrać, nie daje się zainstalować na dysku zewnętrznym? Tak samo mam z Uncharted i TLOU - najpierw zainstalowałem i zaktualizowałem na dysku głównym, a teraz nie widać ich w grach do przeniesienia na dysk zewnętrzy. Jeśli to tak ma działać, to dysk zewnętrzny jest o kant doopy do rozbicia. Coś z dyskiem musisz mieć albo kieszenią weź na kompie go dobrze przetestuj Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 948 Opublikowano 9 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 No z tymi kieszonkami to może różnie być. Mam dysk ssd który normalnie mi działał na PS4, a PS5 nie chciało go poprawnie widzieć, na co pomogła zmiana case'a z budżetowego nateca na jakiś od ugreen. Cytuj Odnośnik do komentarza
martinez07 1 Opublikowano 9 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 33 minuty temu, jaro napisał: Coś z dyskiem musisz mieć albo kieszenią weź na kompie go dobrze przetestuj Ale dysk działa. Gra się zainstalowała, można ją uruchomić, ale nie ładuje aktualizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi