Gość kufir Opublikowano 24 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2021 Katalogowanie gier na dysku ... Czy taką oczywistą i prostą funkcję sony wreszcie ma zamiar dodać do swojej najnowszej najwspanialszej konsoli ? Cytuj Odnośnik do komentarza
kiseki 749 Opublikowano 24 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2021 2 godziny temu, izon napisał: https://www.ppe.pl/news/155713/ps5-moze-otrzymac-klasyczne-produkcje-z-poprzednich-generacji-sony-chce-wprowadzic-trofea-do-starszych-gier.html Stare gierki na ps5 z trofeami? Byłoby spoko ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć, Sony zawsze miało wyjebane na wsteczną.. Już przy PS3 były o tym ploty i rozwodzenie się nad jakąś technologią, która w łatwy sposób może zaimplementować trofea w gierki z PSXa. Przy PS4 było podobne oświadczenie jak teraz. Mocno liczę na to ale już tracę nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza
maxoffe 40 Opublikowano 24 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2021 2 godziny temu, kufir napisał: Katalogowanie gier na dysku ... Czy taką oczywistą i prostą funkcję sony wreszcie ma zamiar dodać do swojej najnowszej najwspanialszej konsoli ? Panie, Panie, za dużo to Pan nie wymagasz od Sony.... :-) Stworzyli sprzęt który w zasadzie na całym świecie rozchodzi się jak świeże bułeczki, a Pan coś więcej chce od nich wymagać... Ta konsola to już prawie legenda, niedługo będą o niej hymny i ballady powstawać, a tu takie wymagania. He, he śmieje się oczywiście. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 24 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2021 18 minut temu, maxoffe napisał: Panie, Panie, za dużo to Pan nie wymagasz od Sony.... :-) Stworzyli sprzęt który w zasadzie na całym świecie rozchodzi się jak świeże bułeczki, a Pan coś więcej chce od nich wymagać... Ta konsola to już prawie legenda, niedługo będą o niej hymny i ballady powstawać, a tu takie wymagania. He, he śmieje się oczywiście. Tak, tylko to taki śmiech przez łzy. Przecież aż się prosi o to katalogowanie, o przypinanie ikonek do głównego menu itp. Ciekawe ile czasu upłynie zanim dodadzą te funkcje robiąc oczywiście z tego powodu wielkie medialne wydarzenie ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 24 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2021 23 minuty temu, kufir napisał: Ciekawe ile czasu upłynie zanim dodadzą te funkcje HIstoria pokazuje (ps4) że może to troszkę potrwać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 25 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
anitacz 0 Opublikowano 25 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2021 Witam czy ktos sie orientuje czy do ps5 mozna podlaczyc napęd zewnętrzny? Cytuj Odnośnik do komentarza
RadkoR 44 Opublikowano 25 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2021 Tak, ale tylko do filmów oczywiście.Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
anitacz 0 Opublikowano 26 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2021 nie da sie otworzyc gier? widziałam filmik i wlaśnie gość ostwarzał gry . Cytuj Odnośnik do komentarza
maxoffe 40 Opublikowano 26 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2021 40 minut temu, anitacz napisał: nie da sie otworzyc gier? widziałam filmik i wlaśnie gość ostwarzał gry . Ja także wiem że tylko filmy można odtwarzacz i pewnie muzykę ale to też pewności nie mam. Nie wiem jakie filmiki obejrzałeś ale to raczej ściema. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 874 Opublikowano 26 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2021 Jej pewnie chodzi o dysk zewnętrzny, nie napęd jako taki. Ogólnie to możesz dysk podłączyć (HDD lub SSD), ale tylko zewnętrzny i tylko do przetrzymywania gier z PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
maxoffe 40 Opublikowano 26 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2021 2 minuty temu, Snake_Plissken napisał: Jej pewnie chodzi o dysk zewnętrzny, nie napęd jako taki. Ogólnie to możesz dysk podłączyć (HDD lub SSD), ale tylko zewnętrzny i tylko do przetrzymywania gier z PS4. Pewnie masz rację, chodzi o dysk, a my żeśmy to źle zrozumieli, że napęd to odtwarzacz płyt BD/CD. Cytuj Odnośnik do komentarza
k0zz 9 Opublikowano 26 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2021 W ME jest digitalka z kodem na PS plus za 2099. Może akurat ktoś chce https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5/konsola-sony-ps5-digital-playstation-plus-365-days Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 874 Opublikowano 26 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2021 (edytowane) Nie ma opcji full game trial albo coś podobnego? Edit: Dodaj sobie przez sklep najwyżej i ściągnij z biblioteki. https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP0001-CUSA13034_00-ORWFULLGAME00000 Edytowane 26 marca 2021 przez Snake_Plissken Cytuj Odnośnik do komentarza
maxoffe 40 Opublikowano 26 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2021 1 godzinę temu, Snake_Plissken napisał: Nie ma opcji full game trial albo coś podobnego? Edit: Dodaj sobie przez sklep najwyżej i ściągnij z biblioteki. https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP0001-CUSA13034_00-ORWFULLGAME00000 Dzięki, szukałem w sklepie na konsoli to nie było takiej opcji, tylko płatna... Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 26 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2021 Ten darmowy weekend to chyba tylko na Xboxie Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 874 Opublikowano 26 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2021 6 minut temu, Figuś napisał: Ten darmowy weekend to chyba tylko na Xboxie Na PS4/PS5 też jest, wrzuciłem wyżej link do sklepu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
k0zz 9 Opublikowano 26 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2021 Czy na PS5 można grać myszką w Pillars of Eternity i tym podobne? Pograłbym w to na dużym oledzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 874 Opublikowano 26 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2021 8 minut temu, k0zz napisał: Czy na PS5 można grać myszką w Pillars of Eternity i tym podobne? Pograłbym w to na dużym oledzie Nie da rady, gra nie wspiera opcji myszka + klawiatura. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bisoner 99 Opublikowano 26 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2021 Tylko nie czaje dlaczego ten darmowy weekend na PS5 pobiera mi wersje PS4? Czy coś źle robię? Jaki sens jest testować na ps5 wersje ps4 gry, w czym ma mnie to zachęcić do zakupu? Cytuj Odnośnik do komentarza
maxoffe 40 Opublikowano 26 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2021 (edytowane) 3 godziny temu, bisoner napisał: Tylko nie czaje dlaczego ten darmowy weekend na PS5 pobiera mi wersje PS4? Czy coś źle robię? Jaki sens jest testować na ps5 wersje ps4 gry, w czym ma mnie to zachęcić do zakupu? No u mnie identycznie, mam wer. PS4 i gra poszła won z HDD w trymiga... Ogólnie pierwszy WD nie trafił w moje gusta. Dwójce chciałem dać szansę ale myślałem o wersji na PS5, a skoro tak, to problem rozwiązał się sam... Edytowane 26 marca 2021 przez maxoffe Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 26 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2021 Widze ze dodali na sklep kilka tych gierek z Play At Home ale nie moge ich dodac do biblioteki zeby czekaly na swoja kolej tylko od razu jest opcja Pobierz. One z automatu sa dodawane do naszej biblioteki czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 26 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2021 W apce na telefonie można dodać do biblioteki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 26 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2021 22 minuty temu, schabek napisał: One z automatu sa dodawane do naszej biblioteki czy jak? Jak dasz Download to z automatu się dodają do biblioteki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 26 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2021 Ta, wlasnie tak zrobilem juz Eh szkoda ze astro vr only bo pogralby Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi