Kafaresko 37 Opublikowano 13 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2021 1 godzinę temu, Figuś napisał: Trzymanie gierek PS5 na zewnętrznym dysku trzeba pomyśleć o jakimś zewnętrznym SSD 2TB i jebać port rozszerzający To jest trzymanie w formie kopii zapasowej, z której możesz zainstalować na dysk wewnętrzny by zagrać Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 13 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2021 łał serio? nie wiedziałem no bo przecież nie chodziło mi tylko o magazynowanie gierek i przerzucanie ich na właściwy dysk jak będę chciał w nie grać, tak jak to teraz robię z grami PS4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 13 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2021 No to napisał przecież. Nie trzeba wtedy kupowac drogiej pamięci wewnętrznej, któa będzie dodatkowo nagrzewać konsolę skoro możesz w kilka minut skopiować grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 13 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2021 Cytat Naughty Dog’s co-president has said the Last of Us studio is still struggling to fully implement a multi-project development strategy, and revealed that it currently has several games stuck in pre-production. https://www.videogameschronicle.com/news/naughty-dog-says-its-still-struggling-with-multi-project-development/ Cytat “We don’t have two projects that have several hundred people on them. We have one [project] and then some that are in pre-production” Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 14 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2021 Te wszystkie ostatnie plotki kompletnie że sobą się nie zgadzają. Bo teraz wychodzi że naughty dog robi ...remake last of us. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 14 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2021 17 godzin temu, Zajcik napisał: Dobrze, że w końcu coś zrobili z tą biblioteką - zobaczymy jak to wyjdzie w praniu. Też jestem ciekawy ale nigdzie nic nie pisze o katalogowaniu gier .... Będzie można je chyb tylko przesuwać i układać kolejność wg. własnych widzi mi sie ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 14 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2021 W końcu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 14 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2021 Może naprawią w końcu polską klawiaturę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 14 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2021 https://www.ppe.pl/news/156391/ps5-i-dualsense-ulepszone-sony-udostepnilo-firmware-i-nowe-funkcje-znamy-wszystkie-nowosci.html No nie wierze .... Można jedynie ukryć nie aktywne gry w "katalogu" z grami .... Brak możliwości sortowania i katalogowania. Przerosło ich to jak zwykle. Ależ się chłopaki musieli napracować ho ho ho .... Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 14 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2021 Mi tam jest to nie potrzebne, mam na głównym ekranie 6 ostatnio używanych aplikacji i wystarczy, jak coś dłużej nie odpalanego chcę włączyć wchodzę w bibliotekę i heja Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 14 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2021 Ja jeszcze polecam używanie opcji Szukaj, nawet nie trzeba wchodzić wcześniej do biblioteki tylko od razu z głównego ekranu. Cytuj Odnośnik do komentarza
gnom 76 Opublikowano 14 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2021 (edytowane) A gdzie te procenty pokazujace stan naladowaniu DS ? Edytowane 14 kwietnia 2021 przez gnom Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 14 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2021 No masz 0% 33% 66% 100% XD Dodali ikonkę błyskawicy jak się ładuje i i podczas ładowania kreski "mrugają" do poziomu naładowania Czyli jak masz 0% to mruga jedna kreska, jak przekroczysz 33% mrugają dwie kreski jak przekroczysz 66% to trzy jak się naładuje to przestają mrugać Cytuj Odnośnik do komentarza
gnom 76 Opublikowano 14 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2021 Ta juz wlaasnie wylapalem ze wczesniej nie bylo... ja inaczej rozumiem "procentowe" wskazanie naladowania baterii Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 14 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2021 Taa ja się ucieszyłem, że w końcu dali procentowy wskaźnik sprawdzam, a tu taki wał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 14 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2021 Ale naprawili i napęd już tak nie zapierdala na pełnej piździe XD Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 14 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2021 Co z tego jak i tak napęd odpala się niepotrzebnie a cewki dalej koncertują co nie @PiPoLiNiO ? Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 296 Opublikowano 14 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2021 No cewek chyba patchem nie wyeliminują. Chociaż gzieś kiedyś widziałem gdybania gościa który mówił że można patchem zmienić natężenie prądów czy coś w ten deseń i cewki nie będą piszczeć ale to chyba lekka bzdura. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 14 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 15 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2021 Co z tego jak i tak napęd odpala się niepotrzebnie a cewki dalej koncertują co nie [mention=65235]PiPoLiNiO[/mention] ?Hyhy, póki co nie ma w co grać, więc męczę tytułu które działałyby na kalkulatorze, także cewek nie słychać A co do napędu, o ile w pierwszym ps5 odpalał się jak głupi z dupy, tak w obecnym w ogóle. Także nie wiem czy patch tu coś zmienia.Mogliby dodać już obsługę tych dysków, bo niby człowiek nie ma gier, ale jakoś miejsca też już dawno nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 15 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2021 12 godzin temu, Figuś napisał: No masz 0% 33% 66% 100% XD Dodali ikonkę błyskawicy jak się ładuje i i podczas ładowania kreski "mrugają" do poziomu naładowania Czyli jak masz 0% to mruga jedna kreska, jak przekroczysz 33% mrugają dwie kreski jak przekroczysz 66% to trzy jak się naładuje to przestają mrugać BUheheheheeehheheh Sony the best geniusze !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 15 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2021 Pobieram teraz Spider-Man Remastered z PSN i chociaż mam już 94% pobrane to nie mogę odpalić gry. Na PS5 to standard, że gra musi być w całości pobrana, żeby można było ją uruchomić ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 874 Opublikowano 15 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2021 4 minuty temu, funditto napisał: Pobieram teraz Spider-Man Remastered z PSN i chociaż mam już 94% pobrane to nie mogę odpalić gry. Na PS5 to standard, że gra musi być w całości pobrana, żeby można było ją uruchomić ? Jakaś tam część musi się ściągnąć, aby można było uruchomić grę. Jesteś wtedy powiadamiany, że gra jest "gotowa do gry". Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 948 Opublikowano 15 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2021 Jak jest taka opcja, to pasek ssania jest wyraźnie podzielony na część niezbędną do odpalenia gry i resztę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 15 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2021 Fajnie, że nowy soft wprowadza opcję Upload / Download Saved Data od razu z kafelka gry, bez wchodzenia w opcje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi