maxoffe 40 Opublikowano 17 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2021 44 minuty temu, Figuś napisał: Ale po co te wyzwiska, serio jak ci nie pasuje to opędzluj dalej , poczekaj chwilę na kolejną rewizję czy tam slimkę i ciesz się wtedy sprzętem pozbawionym wad wieku dziecięcego. Weź przykład z @PiPoLiNiO który sie w tańcu nie pierdoli i mając duże wymagania przerobił już chyba 3szt PS5iatek Tak, konsola ma swoje bolączki, braki w OS gdzie i tak jest sporo lepiej niż to co oferowała PS4 na premierę. Przecież pisałem że ma jakieś tam małe wady do poprawki i sprzęt ogólnie zły nie jest. Jednak jakiś tam niesmak przez to pozostaje. Ogólnie konsola ok pół roku na rynku i nie słychać o jakiś masowych wadach i awariach więc także na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 17 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2021 12 minut temu, maxoffe napisał: Przecież pisałem że ma jakieś tam małe wady do poprawki i sprzęt ogólnie zły nie jest. Jednak jakiś tam niesmak przez to pozostaje. Ogólnie konsola ok pół roku na rynku i nie słychać o jakiś masowych wadach i awariach więc także na plus. Też mam wrażenie, że się męczysz na ps5. W kolejce czeka pewnie wielu chętnych co by łyknęli ten sprzęt więc nie ma co się męczyć Cytuj Odnośnik do komentarza
maxoffe 40 Opublikowano 17 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2021 44 minuty temu, PanKamil napisał: Też mam wrażenie, że się męczysz na ps5. W kolejce czeka pewnie wielu chętnych co by łyknęli ten sprzęt więc nie ma co się męczyć Z dwojga złego wolę już się męczyć i zaczekać na gry które mnie będą interesować. Ale to prawda, sprzęt jakoś nie do końca mnie zadowala choć nie ukrywam że jakiś fun daje. No cóż trzeba z tym żyć, tragedii nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2021 Tak się rozglądam ostatnio bo bym przytulił swoją Ps5, ale powiem Wam szczerze jak widzę te badziewne zestawy z fifą, NFS, Uncharted, Sims to już jest szczyt. Gry, które były za free w ps plus lub kosztują grosze podnoszą cenę konsoli o jakieś 600-700zł już by sobie darowali takie sztuczne zawyżanie ceny konsoli Ciekaw jestem czy doczekam się aby znów sama konsola z padem była dostępna. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2021 Od ostatniej aktualizacji po przełączeniu na hdmi gdzie podpięta jest konsola to ta uruchamia sie z automatu. To jakiś nowy bajera co byl w patchu? Cytuj Odnośnik do komentarza
RadkoR 44 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2021 Tak. W ustawieniach HDMI masz.Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BEBZ 52 Opublikowano 19 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2021 20 godzin temu, PanKamil napisał: Od ostatniej aktualizacji po przełączeniu na hdmi gdzie podpięta jest konsola to ta uruchamia sie z automatu. To jakiś nowy bajera co byl w patchu? Wystarczy, że TV obsługuje takową funkcję. W Samsungach nazywa się to Anynet. U mnie tak to śmiga od czasów PS3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 19 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2021 A właśnie, też mnie to zdziwiło jak 2-3 razy zauważyłem że z jakiegoś powodu konsola włączyła się sama. Cytuj Odnośnik do komentarza
RadkoR 44 Opublikowano 19 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2021 (edytowane) Widać jak uważnie czytacie listę zmian przed aktualizacją softu... For displays that support the HDMI device link feature, you can now enable or disable one-touch play and power off link individually. Go to Settings > System > HDMI to change these settings. When one-touch play is enabled, turning on your PS5 console will also turn on your connected display. When power off link is enabled, turning off your connected display will put your PS5 console in rest mode. Edytowane 19 kwietnia 2021 przez RadkoR Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 19 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2021 Fajnie, że to rozdzielili. Mnie najbardziej bolą te upośledzone procenty naładowania baterii pada. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 19 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2021 59 minut temu, RadkoR napisał: Widać jak uważnie czytacie listę zmian przed aktualizacją softu... For displays that support the HDMI device link feature, you can now enable or disable one-touch play and power off link individually. Go to Settings > System > HDMI to change these settings. When one-touch play is enabled, turning on your PS5 console will also turn on your connected display. When power off link is enabled, turning off your connected display will put your PS5 console in rest mode. Ja w ogóle nie czytam bo dash służy tylko do odpalania gierek elo Cytuj Odnośnik do komentarza
maxoffe 40 Opublikowano 19 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2021 Ja tą opcję automatycznego wyłączania czy załączania konsoli mam od lat wyłączoną w TV. Mi to akurat nie odpowiadało i tylko niepotrzebnie załączało lub wyłączało kiedy nie chciałem. Ale jak kto tam woli... Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 21 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2021 Share factory dostało update pod PS5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 874 Opublikowano 22 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2021 (edytowane) O indyczą różnorodność raczej nie ma się co martwić. Dodatkowo SONY bada problem z baterią CMOS. Edytowane 22 kwietnia 2021 przez Snake_Plissken Cytuj Odnośnik do komentarza
BEBZ 52 Opublikowano 22 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2021 Gdyby ktoś potrzebował. https://www.euro.com.pl/akcesoria-playstation-5/sony-ladowarka-ps5-charging-station.bhtml Ja się skusiłem, choć wiem, że cena z dupki zawyżona. No, ale cóż - wolę dać 199zł tutaj, niż 400zł jakieś januszerce Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 22 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 22 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2021 https://spidersweb.pl/2021/04/playstation-plus-video-pass-wywiad.html Polska wybrana jako poletko do testów jaki zaszczyt Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 040 Opublikowano 22 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2021 Niezła kontrofensywa na usługę konkurencji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 22 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2021 jakiś czas temu pojawiały się informację że Sony szykuje abonament łączący gry, filmy i muzykę, ta dzisiejsza informacja zdaje się to potwierdzać. Ciekaw jestem jak się to przyjmie i czy w ogóle ma to sens Cytuj Odnośnik do komentarza
BEBZ 52 Opublikowano 22 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2021 Dobra, dobra. Serwisów VOD, to akurat u nas w kraju jest od groma. Brakuje chyba tylko Disney+, a HBO Max ma już oficjalnie potwierdzenie o premierze w tym roku. Ja się za to pytam, gdzie PS Now? Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 22 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2021 (edytowane) 3 minuty temu, BEBZ napisał: Dobra, dobra. Serwisów VOD, to akurat u nas w kraju jest od groma. Brakuje chyba tylko Disney+, a HBO Max ma już oficjalnie potwierdzenie o premierze w tym roku. Ja się za to pytam, gdzie PS Now? z psnow można bez problemu korzystać u nas tyle, że bez grania w chmurze. Ja osobiście jestem mega sceptykiem grania w chmurze więc dla mnie żaden problem. Jeżeli chodzi o oficjalną zapowiedź to nikt nigdy nie powiedział, że to w ogóle będzie w PL i że mamy na to czekać Edytowane 22 kwietnia 2021 przez PanKamil Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 22 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 040 Opublikowano 22 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2021 Pytanie, czy będzie podwyżka ceny PS+? Drugie pytanie, dlaczego Polacy nie dostaną PS Now? Chętnie opłaciłbym tą usługę, ale nie będę specjalnie zakładał konta na UK albo inny kraj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 22 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2021 Wyglada na to, ze te filmy raczej takie gejmingowe sa typu facet w rajtuzach walczy z potworem. Slabo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 22 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2021 5 minut temu, Czoperrr napisał: Pytanie, czy będzie podwyżka ceny PS+? Nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi