mario10 513 Opublikowano 4 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2021 Jak mają wydać wersję pro to i tak już mają taki plan. Na razie to mają problem z dostarczeniem PS5 na rynek więc to pewnie będzie priorytet. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 4 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2021 Kurwa no gdyby wydali sunset overdrive podkręcone do 4k 60fps na PS5 to nawet bym złamał moje założenie i poszedłby preorder. Cytuj Odnośnik do komentarza
RadkoR 44 Opublikowano 4 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2021 Witajcie. Kiedy przewidujecie, że pojawi się PS5 PRO? 2022 czy raczej 2023r?Nieprędko. Biorąc pod uwagę problemy z produkcją elektroniki i niedobory komponentów to wydaje mi się, że nawet jeśli Sony zaczynało już pracę nad PS5Pro to musi je przełożyć. Najpierw musi im się zwrócić i westycja w PS5. Nie spodziewałbym się wcześniej jak za 3-4 lata.Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Przemo 6 Opublikowano 5 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2021 Za 4 lata to już będą szykować się do PS6. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 6 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2021 https://www.ppe.pl/news/157095/gry-na-ps5-i-ps4-sa-za-drogie-sony-zostalo-pozwane-za-ekskluzywnosc-playstation-store.html Świat gdzie byłoby kilka sklepów do cyfrowej dystrybucji wygląda kusząco oczywiście tak się nie stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 896 Opublikowano 6 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2021 Ideałem byłby system dystrybucji jak gog. Kupujesz instalkę gry, a nie licencję na wieczyste użytkowanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 8 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2021 Panowie opyla się PS5 + drugi pad + returanal za 3049zł ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 8 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2021 Po odliczeniu pada i gry wychodzi ok 2400zł za PS5, czy się opłaca nie wiem nie moja decyzja, ale jakbym był zdesperowany to jak najbardziej tak Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 736 Opublikowano 8 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2021 11 minut temu, mario10 napisał: Panowie opyla się PS5 + drugi pad + returanal za 3049zł ? zestaw z najlepszym exem to najlepszy zestaw Spoiler a anal zawsze się opyla. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 8 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2021 (edytowane) I tak zamierzam kupić prędzej czy później PS5 więc właśnie teraz mi dzwonili z elektromarketu, że jest taki zestaw do wzięcia bo na newsletter się zapisałem. 3 minuty temu, nero2082 napisał: zestaw z najlepszym exem to najlepszy zestaw Pokaż ukrytą zawartość a anal zawsze się opyla. Spoiler Spoiler Zboczuch 5 minut temu, Figuś napisał: Po odliczeniu pada i gry wychodzi ok 2400zł za PS5, czy się opłaca nie wiem nie moja decyzja, ale jakbym był zdesperowany to jak najbardziej tak Biorąc pod uwagę, że golas kosztuje koło 2300zł to tragedii nie ma Edytowane 8 maja 2021 przez mario10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 8 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2021 3 minuty temu, mario10 napisał: Biorąc pod uwagę, że golas kosztuje koło 2300zł to tragedii nie ma Tak więc ja bym się nie zastanawiał bo długo może nie być dostępnych samych konsol w sprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 736 Opublikowano 8 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2021 a nie ma tej nowej ceny sugerowanej 2399? tak czy inaczej, towar deficytowy więc cena może latać w każdą stronę jeszcze z rok Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 8 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2021 Pewnie tak będzie bo teraz fakt nie ma tych Ps5 za dużo na rynku więc ceny będą różne. Szkoda, że mało jest ich i tak trzeba kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 8 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2021 Jak by ktoś chciał to taki zestaw jest w RTV Euro AGD więc jak ktoś chce to zapisać się tylko na newsletter i przychodzi mail. Ale zamówienie przyjmują tylko telefonicznie Cytuj Odnośnik do komentarza
maxoffe 40 Opublikowano 8 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2021 5 godzin temu, mario10 napisał: I tak zamierzam kupić prędzej czy później PS5 więc właśnie teraz mi dzwonili z elektromarketu, że jest taki zestaw do wzięcia bo na newsletter się zapisałem. Ukryj zawartość Ukryj zawartość Zboczuch Biorąc pod uwagę, że golas kosztuje koło 2300zł to tragedii nie ma Pokaż mi dziś czy w ostatnich miesiącach sklep który sprzedawał golasy za 2300. Każdy sklep kombinuje jak może i do konsol dokłada tyle kokosowych gier ile może, po cenach że płakać się chce..., a sama cenę konsoli też winduje w górę... Ale nie ma się co czepiać skoro jest większy popyt niż podaż, prawa rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza
marcindzik 0 Opublikowano 8 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2021 (edytowane) Hej witam po 2 letniej przerwie od gier chciałbym wrócić do wirtualnego świata szczególnie po prezentacji nowego horizona. Kupuje ps5 wiem ze jest wczesne kompatybilność wiec co polecacie? Jaka gre kupic? Jak poznac czy gra z ps4 bedzie działać na ps5? Edytowane 8 maja 2021 przez marcindzik Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 9 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2021 Praktycznie każda gra z PS4 działa na PS5. Cześć z darmowym ulepszeniem jak Days Gone, God of War, Ratchet. Kup sobie na start plusa. Masz tam kolekcję gier (m.in. Horizon, God of War, Uncharted 4, The Last pf Us, The Last Gourdian, Detroit, Days Gone itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 9 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2021 Panowie zapytam z ciekawości konsola ma być wtorek lub środa, mam pytania. 1.Czy jak się zaloguje na Ps5 swoim kontem to on mi przez psplusa pociągnie z chmury wszystkie savy i całą bibliotekę gier z ps4? Rozumiem, że te wszystkie gry, które zgromadziłem na swoim koncie w bibliotece będę miał też na ps5 dostępne i dodatkowo gry z PS5 collection? 2. Ps4 przejmie syn czy on może grać też na moim koncie na ps4 czyli moje konto będzie zalogowane na ps4 i ps5, oczywiście nie jednocześnie będziemy grać na jednym koncie, ale graliśmy zawsze na moim koncie więc postępy w jego grach też u mnie się zapisały. 3. Rozumiem, że jak wszystkie dane z mojego konta zostaną transferowane na ps5 to jak teraz sobie gram drugi raz w RDR2 to po przesłaniu danych będę mógł kontynuować dalej swoją przygodę? Pewnie takie podstawowe pytania ale pewnie mi chwilę zajmie konfiguracja nowego sprzętu Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 9 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2021 Musisz powysyłać zapisy gier jeżeli nie masz automatycznego wysyłania odznaczonego. Później na PS5 musisz importować z plusa. Gry będziesz miał wszystkie do ściągnięcia. A co do logowania to są 2 inne systemy i mogą działać jednocześnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 9 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2021 Dziękuję za info i tak pewnie się pojawią jeszcze inne putanie Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 968 Opublikowano 9 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2021 Możesz też podłączyć ps4 do ps5 i przenieść te dane, które Cię interesują. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
rah 153 Opublikowano 9 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2021 1 minutę temu, triboy napisał: Możesz też podłączyć ps4 do ps5 i przenieść te dane, które Cię interesują. Dokładnie, najszybsza opcja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 9 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2021 Najprościej i najszybciej, jest przerzucić gry z ps4 na dysk zewnętrzny a zapisy w chmurę. Po wpięciu dysku od strzała możesz grać tylko nie zapomnij ściągnąć zapisów z chmury. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 9 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2021 4 godziny temu, Figuś napisał: Najprościej i najszybciej, jest przerzucić gry z ps4 na dysk zewnętrzny a zapisy w chmurę. Po wpięciu dysku od strzała możesz grać tylko nie zapomnij ściągnąć zapisów z chmury. W sumie najbardziej mi zależy na saveach z gier, bo wiadomo grę do napędu wrzucę i zainstaluję bądź ściągnę z plusa. Dzięki za pomoc panowie na pewno nie raz jeszcze będę potrzebował pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza
yOGI79 5 Opublikowano 9 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2021 (edytowane) Co do grania jednocześnie na PS4 i PS5 na tym samym koncie to: - nie da się grać jednocześnie w gry z PS4 (uruchomienie gry na jednej konsoli spowoduje zamknięcie gry na drugiej); - można jednocześnie grać jeśli na PS4 uruchomisz grę z PS4 a na PS5 grę z PS5. Edytowane 9 maja 2021 przez yOGI79 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi