Lokomotywa 371 Opublikowano 11 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2021 Właśnie dostępne w ME Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 523 Opublikowano 11 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2021 16 minut temu, MBeniek napisał: Najlepszą promocją byłaby możliwość kupienia PS5 w normalnej cenie Trzeba było brać na premierę. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 11 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2021 Już w ME nie ma szybko poszło 46 minut temu, MBeniek napisał: Najlepszą promocją byłaby możliwość kupienia PS5 w normalnej cenie Jak gadałem przez telefon z goście Euro Agd to oni już długo nie mieli pojedynczych konsoli tylko zestawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 11 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2021 Może w 2022 szczęśliwcy znajdą swoją sztukę w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 11 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2021 Warto się zapisać na te newslettery, ja dziś dostałem konsolę od RTV Euro AGD i na stronie nie mieli, a przyszło mi powiadomienie, że mają tylko trzeba zamówić telefonicznie zadzwoniłem i mieli chyba w 4 zestawach do wzięcia. I tak mi się udało nabyć swoją sztukę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
beardo0 125 Opublikowano 11 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2021 18 minut temu, mario10 napisał: Warto się zapisać na te newslettery, ja dziś dostałem konsolę od RTV Euro AGD i na stronie nie mieli, a przyszło mi powiadomienie, że mają tylko trzeba zamówić telefonicznie zadzwoniłem i mieli chyba w 4 zestawach do wzięcia. I tak mi się udało nabyć swoją sztukę A jaki zestaw wziales i ile dales? Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 11 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2021 Ps5 z napędem, 2 pady + Returnal 3049zł Cytuj Odnośnik do komentarza
maxoffe 40 Opublikowano 11 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2021 13 minut temu, mario10 napisał: Ps5 z napędem, 2 pady + Returnal 3049zł To dobra cena. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 11 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2021 Tak całkiem dobra i to był najtańszy zestaw, nieco droższy był bodajże Ps5 + spider man + demon souls 3099zł z tego co pamiętam, ale ten z padem i Returnalem był dla mnie najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza
maxoffe 40 Opublikowano 11 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2021 To dobrze wybrałeś, bo np. używka Spiderka chodzi ok. 70zl, a Sulsy ok. 150zl, takze suma sumaru jak byś chciał dokupić te gry to 220 za używki.... A pad i Returnal ciągle w cenie. Gratuluję zakupu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 11 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2021 Szczerze mowiac to jestem tak zmeczony tym polowaniem na PS5 ze kupilbym konsole na ebayu, ale powstrzymuje mnie niechec do tych gnojow ktorzy to wystawiaja za 200% ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza
malin1976 110 Opublikowano 11 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2021 3 godziny temu, mario10 napisał: Warto się zapisać na te newslettery, ja dziś dostałem konsolę od RTV Euro AGD i na stronie nie mieli, a przyszło mi powiadomienie, że mają tylko trzeba zamówić telefonicznie zadzwoniłem i mieli chyba w 4 zestawach do wzięcia. I tak mi się udało nabyć swoją sztukę A digital mieli bo nie chce mi się dzwonić ? Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 11 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2021 (edytowane) 42 minuty temu, Il Brutto napisał: Szczerze mowiac to jestem tak zmeczony tym polowaniem na PS5 ze kupilbym konsole na ebayu, ale powstrzymuje mnie niechec do tych gnojow ktorzy to wystawiaja za 200% ceny. Ja też nie miałem jakiegoś super ciśnienia żeby już kupić bo spodziewałem się, że będą problemy z dostępnością i tak od niechcenia się zapisałem na newsletter. Jak nie masz ciśnienia na już teraz zrób podobnie może się poszczęści Ci Jak pytałem jakie zestawy i gość mi powiedział pierwszy zestaw najtańszy i wymienił pad i Returnal to pomyślałem, że niezły zestaw, a później tak jak piszecie gierki już od jakiegoś czasu i zestaw jeszcze o 50zł droższy to średnio. Przeliczyłem Returnal, pad i cena spoko jak za zestaw. Teraz ogram Returnal choć rogale czasem mnie wkurzają mam nadzieję, że przypadnie mi do gusty, a i tak chciałem ograć kilka gierek w nowej jakości jak Days Gone więc będzie jak znalazł, a jeszcze GoT czeka więc mam na razie co nadrabiać w lepszej jakości. malin1976 szczerze nie pytałem bo w ogóle mnie nie interesowała wersja digital więc nie brałem tego pod uwagę. Edytowane 11 maja 2021 przez mario10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 11 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2021 20 minutes ago, mario10 said: Ja też nie miałem jakiegoś super ciśnienia żeby już kupić bo spodziewałem się, że będą problemy z dostępnością i tak od niechcenia się zapisałem na newsletter. Jak nie masz ciśnienia na już teraz zrób podobnie może się poszczęści Ci Jak pytałem jakie zestawy i gość mi powiedział pierwszy zestaw najtańszy i wymienił pad i Returnal to pomyślałem, że niezły zestaw, a później tak jak piszecie gierki już od jakiegoś czasu i zestaw jeszcze o 50zł droższy to średnio. Przeliczyłem Returnal, pad i cena spoko jak za zestaw. Teraz ogram Returnal choć rogale czasem mnie wkurzają mam nadzieję, że przypadnie mi do gusty, a i tak chciałem ograć kilka gierek w nowej jakości jak Days Gone więc będzie jak znalazł, a jeszcze GoT czeka więc mam na razie co nadrabiać w lepszej jakości. malin1976 szczerze nie pytałem bo w ogóle mnie nie interesowała wersja digital więc nie brałem tego pod uwagę. No u mnie to tak nie dziala. Kilka razy wiecej graczy i kilka razy wieksza sila nabywcza, sprzedazy w stacjonarnych sklepach nie ma wcale,tylko najwieksze sklepy online gdzie towar rozchodzi sie w 2-3 minuty. Raz trafilem w tempo w sensie w 1 minucie probowalem kupic i checkout walil bledami, ze cos poszlo nie tak, sprobuj pozniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 11 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2021 Zastanów się czy byś nie mógł kupić w sklepie Pl a później ktoś by Ci wysłał po prostu może by Ci się u nas bardziej poszczęściło. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 11 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2021 (edytowane) Zacząłem się bawić we wstępną konfigurację. Pierwsze wrażenie konsola jest ogromna przy Ps4 Slim ale prezentuje się super, zrobiłem więcej miejsca dla Ps5 i myślę, że się pomieści Za to dual sens super miałem go też ostatnio tylko na chwilę w dłoni u kumpla wydaje się pewniejszy i jakby lepiej leżał w dłoni, ale jak w każdym padzie kwestia przyzwyczajenia. Pierwsze wrażenia na prawdę pozytywne. A pytanie jeszcze mam odnośnie pamięci w konsoli. Skopiowałem wszystko z konta ps4 i teraz pokazuje mi, że rozmiar dysku 667,2GB gry i aplikacje 15GB galeria 0kB Zapisane dane 2,73GB Inny 618,5GB Tak ma być ? Co to jest ten "Inny" bo pojemność ma dużą Pokazuje mi, że wolnego miejsca mam 31GB Edytowane 11 maja 2021 przez mario10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 11 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2021 Inny potrafi dużo zajmować, tak 30-60gb, ale w twoim przypadku jest coś kompletnie nie tak.Co dokładnie kopiowałeś z ps4? Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 12 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2021 (edytowane) Tylko savy z gry kopiowało chyba 4 minuty, ale jak wyłączałem konsolę to wyskoczyło mi hasło że trwa kopiowanie z ps4 i trwa jeszcze 13 godzin sprawdzę jeszcze dzisiaj bo to faktycznie coś dziwnego. Dziś się naprawiło chyba coś sknociłem przy wstępnej konfiguracji i chciało mi przerzucić 600gb z Ps4 dlatego zablokowało tę pamięć dziś rano tylko 10GB zajęło "Inne" Edytowane 12 maja 2021 przez mario10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 12 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2021 (edytowane) Ptaszki cwierkaja, ze o 12:00 pojawia sie w euro Edytowane 12 maja 2021 przez Welna Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 12 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2021 Jak ktos kupi dwie to chetnie odkupie i jeszcze doplace, najlepiej digital. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lokomotywa 371 Opublikowano 12 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2021 PS5 znowu dostępne Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 12 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2021 To sklep chyba liczy ceny gier z okresu premierowego. Teraz już nawet skalperstwo w sklepach się na dobre rozpoczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 382 Opublikowano 12 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2021 Ciekawe, który sklep jako pierwszy zacznie dorzucać gierki na płytach do "bundli" z Digitalem. Ktoś powinien im dać po łapach za taką frajerską taktykę. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 12 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2021 Fajny był jeszcze zestaw z Nioh 2 i 2 padami za 2950zł ale się rozszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza
beardo0 125 Opublikowano 12 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2021 3 godziny temu, Il Brutto napisał: Jak ktos kupi dwie to chetnie odkupie i jeszcze doplace, najlepiej digital. Mnie by w sumie tez jak juz, to interesowala wersja Digital. Chociaz nie ma nic nowego cyfrowego (w odpowiedniej cenie) A zanim ceny gier spadna, to jeszcze minie Tez czekam czy zroznicuja portfolio gier czy nie, bo cinematic shooter zza plecow juz mnie nie kreci Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi