mario10 513 Opublikowano 12 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2021 Mam pytanie odnośnie menu PS5, na PS4 było coś takiego jak "co nowego" czy jakoś tak pokazywało co znajomi ostatnio zdobyli jakieś trofea czy w co grali jest takie coś na Ps5? Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 12 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2021 tego walla nie ma a szkoda bo fajna rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 12 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2021 Społeczności też nie wiem po co wywalili bo to była spoko sprawa, ale pewnie było to planowane już wcześniej skoro niedawno ogłosili partnerstwo z discordem. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 12 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2021 Ale ten patent z "co nowego" był fajny widziałem w co sobie znajomki grały nowego i jakie trofki zdobywali Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 12 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2021 wg Hermana hulsta szefa studiów PlayStation obecnie w produkcji jest 25 gier, około połowa to nowe IP Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 969 Opublikowano 12 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 maja 2021 37 minut temu, ASX napisał: wg Hermana hulsta szefa studiów PlayStation obecnie w produkcji jest 25 gier, około połowa to nowe IP Spora ilość nowych IP. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 12 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2021 Fajnie, kolejny newsy z tyłka, niech to e3 juz nadejdzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 12 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2021 2 godziny temu, YETI napisał: Spora ilość nowych IP. Na razie to tylko przechwałki i marketing, poczekajmy aż zobaczymy gry 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 327 Opublikowano 12 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2021 9 minut temu, Moldar napisał: Fajnie, kolejny newsy z tyłka, niech to e3 juz nadejdzie. Bez kytu. Zresztą wole nawet nie wczytywać się w takie plotki, bo jestem na to zbyt wrażliwy (czyt. na tyle nowych IP) Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. schabek 5 297 Opublikowano 12 maja 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 12 maja 2021 5 minut temu, ASX napisał: Na razie to tylko przechwałki i marketing, poczekajmy aż zobaczymy gry Nie wierze kto to mowi xd 2 2 3 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 12 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2021 Godzinę temu, ASX napisał: Na razie to tylko przechwałki i marketing, poczekajmy aż zobaczymy gry 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 12 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2021 Godzinę temu, balon napisał: Zresztą wole nawet nie wczytywać się w takie plotki, bo jestem na to zbyt wrażliwy (czyt. na tyle nowych IP) Ale jak plotki, jak to mówi przecież szef SIE Worldwide Studios? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 327 Opublikowano 12 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2021 No ja póki nie zobaczę oficjalnych zapowiedzi to zlewam takie gadanie, a tym bardziej tym się nie hajpuje. Wolę energię zostawić na nowego Ratcheta ps ostatnio na tym forum jest tyle podprogowości, że na loozie można byłoby jeszcze jedno DLC do Control zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 12 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2021 1 godzinę temu, ASX napisał: Na razie to tylko przechwałki i marketing, poczekajmy aż zobaczymy gry Popieram. Microsoft na X1 też miał mieć od gnoma i trochę ex-ów od swoich studiów, a klepali Halo, Gears i Forza na zmianę. Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 968 Opublikowano 12 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2021 A jak już nie mieli pomysłów na nowe części, to wydali konsolę do ogrania wszystkiego jeszcze raz, tylko w lepszej jakości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 12 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2021 14 minut temu, McDrive napisał: Microsoft na X1 też miał mieć od gnoma i trochę ex-ów od swoich studiów do 2018 mieli jakieś 4 studia, to chyba coś mieszasz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Chmielinski 212 Opublikowano 12 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2021 16 minut temu, 20inchDT napisał: do 2018 mieli jakieś 4 studia, to chyba coś mieszasz. Na pierwszej prezentacji (tej TVTVTV) zapowiedzieli, że w 1. roku wyjdzie kilkanaście exów, w tym połowa to nowe IP. Nie wiem, może obietnicę spełnili, ale większość to były najwyżej średniaki. Nawet Forzę potrafili spieprzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hal Emmerich 255 Opublikowano 12 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2021 Dobra, Panowie, ale skończcie te przepychanki pomiędzy platformami w dedykowanych im tematach. Wchodzę do działu PS5/XSX, by poczytać o konkretnej platformie, a nie utarczki słowne pomiędzy sympatykami przeciwnych obozów. Macie do tego wiadomo jaki temat. Godzinę temu, balon napisał: No ja póki nie zobaczę oficjalnych zapowiedzi to zlewam takie gadanie, a tym bardziej tym się nie hajpuje. No i możesz to potraktować jako oficjalną zapowiedź powstawania 25 gier od WWS. Oczywiście, inna sprawa czy warto się tym ekscytować. Dobrze jednak wiedzieć, że gier nie zabraknie, zarówno spośród znanych już ip, jak i zupełnie nowych produkcji. Myślę, że ten artykuł i słowa Hulsta można potraktować, jako taką odpowiedź ze strony Sony na te doniesienia Schriera sprzed tygodni, które odbiły się w mediach głośnym echem. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 327 Opublikowano 13 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2021 6 godzin temu, Hal Emmerich napisał: No i możesz to potraktować jako oficjalną zapowiedź powstawania 25 gier od WWS. Oczywiście, inna sprawa czy warto się tym ekscytować. Przecież jakby z tych 25 wyszło 12 nikt mu nic nie zrobi. Zresztą nigdzie nie jest napisane jaka to linia czasowa. Może to plan na najbliższe 10 lat? Dla mnie to takie prężenie muskułów bez pokrycia jak narazie. Będzie E3 m, będą mogli się wykazać. Zapowiedzą konkretnie coś nowego i będzie gi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 898 Opublikowano 13 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2021 Plotki i ploteczki randoma z twittera. Z tego forum to się pudelek ostatnio robi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 13 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2021 Hermen Hulst szef Playstation Studios, faktycznie random Znaczna część tych tytułów będzie pwnie na PSVR Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 898 Opublikowano 13 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2021 (edytowane) @Figuś A to mój błąd, wczoraj widziałem tę informację wklejoną z twittera i nie był to pan z sony. Tak czy siak, nie wierzę. Lubię czasem poczytać starą gazetkę i dobrze widać ile nawet zapowiedzianych gier nigdy nie wyszło a co dopiero wierzyć w takie obietnice. jednak jeśli to prawda to dobrze, ostatnio podchodzą mi gierki od Sony. Edytowane 13 maja 2021 przez Ukukuki Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 13 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2021 3 godziny temu, balon napisał: Przecież jakby z tych 25 wyszło 12 nikt mu nic nie zrobi. Zresztą nigdzie nie jest napisane jaka to linia czasowa. Może to plan na najbliższe 10 lat? Dla mnie to takie prężenie muskułów bez pokrycia jak narazie. Tylko w tej wypowiedzi nie chodziło oto, żeby chwalić się ile to oni gier aktualnie nie tworzą i jarać się samą cyferką, tylko bardziej o wskazanie, że mocno inwestują też w nowe ip (w różnych gatunkach), a nie tylko w bezpieczne sequele czy remastery/remaki - jak to niektórzy im zarzucają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 13 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2021 To jest liczba, która znajduje się w obecnym pipelinie wydawniczym na następne kilka lat. Liczba ta obejmuje też partnerstwa SIE XDEV (które nadal są zaliczane do gier first party, naturalnie). Osobiście nie widzę w wypowiedzi Hulsta nic nierealnego, SIE w ostatnich 3 latach wydało 25+ gier, nie ma powodów, aby nagle miało coś się zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 969 Opublikowano 13 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 maja 2021 Zwłaszcza, że w pierwsze pół roku PS5 wydali 6 gier, 7 będzie Ratchet, już nie liczę tytułów wydanych tylko na PS4 w 2020 (min. Dreams, GoT czy TLoU2). Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi