Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 8 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2021 Dobra, Lost Judgement też jaranko mocno, bo uwielbiam gry ze "złym gliną". Myślałem, że to director's cut jedynki, a tu sequel. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 829 Opublikowano 8 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2021 1 minutę temu, Square napisał: Ten Deathloop to taki mocny przynudzacz. Chcesz być na czarnej liście roziego? 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 8 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2021 No ogląda się to jakoś średnio ale z dishonored też tak miałem A gierkę uwielbiam. Zresztą czy goście od preya mogą zrobić słabą grę? Nie sondze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 574 Opublikowano 8 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2021 Co to jest czarna lista Roziego? Coś jak lista Gamery? Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 10 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2021 Mam pytanie dot. szybkości kopiowania danych gry. Kupiłem demons souls wersja pudełkowa. Najpierw gra się zainstalowała ok 34 GB, potem jakiś online patch. Można było po tym uruchomić grę (początkowy fragment). Jednak zobaczyłem, że w tle jest jeszcze kolejnych 20GB, które się kopiuje. Nazywało się to kopiowanie danych gry i trwało to meeeega długo- ponad 2 godziny. To normalne, że tyle to trwa?? Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 10 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2021 Ale kopiujesz dane gry czy może Ci kopiuje dane z konsoli np ps4? Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 10 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2021 Dane gry, nic nie kopiuje z ps4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 10 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2021 Może dociąga zawartość z neta Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 10 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2021 Jak grasz to zwalnia kopiowanie z płyty. Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 10 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2021 (edytowane) To się nazywa "dane wymagane do rozpoczęcia gry". Nie widzę różnicy w szybkości nawet jak nie gram/ nic nie robię na konsoli. Zostało mi 4gb i czas ok 40min. Dziwne bo grę normalnie mogę włączyć i grać- początkowa lokacja. Więc ten zapis jest jakiś nieprecyzyjny. Edytowane 10 lipca 2021 przez michu86- Cytuj Odnośnik do komentarza
Cykomaton 99 Opublikowano 10 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2021 (edytowane) 33 minuty temu, michu86- napisał: To się nazywa "dane wymagane do rozpoczęcia gry". Nie widzę różnicy w szybkości nawet jak nie gram/ nic nie robię na konsoli. Zostało mi 4gb i czas ok 40min. Dziwne bo grę normalnie mogę włączyć i grać- początkowa lokacja. Więc ten zapis jest jakiś nieprecyzyjny. Usuń grę, odłącz neta od konsoli i zacznij instalacji gry od nowa. Kiedy już skopiuje dane z płyty połącz się z netem i wtedy ściągnij patch. Mam ten problem za każdym razem kiedy instaluję nową grę. Edytowane 10 lipca 2021 przez Cykomaton 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 10 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2021 1 godzinę temu, Cykomaton napisał: Usuń grę, odłącz neta od konsoli i zacznij instalacji gry od nowa. Kiedy już skopiuje dane z płyty połącz się z netem i wtedy ściągnij patch. Mam ten problem za każdym razem kiedy instaluję nową grę. Ok dzięki na przyszłość spróbuję tą metodą. Bo teraz z tym DSem jakoś się przemęczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bomaw 0 Opublikowano 11 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2021 Witam Wczoraj kupiłem telewizor sony XH90 które posiada dwa wejścia Hdmi 2.1. Port 3 jest portem hdmi 2.1 earc/arc i tu robi się problem. Po podłączeniu ps5 pod ten port obraz jest "wyblakły" jakoś obrazu jest o wiele gorsza niż pod drugim portem HDMI 2.1. Czego jest to wina? Czy ten port nadaje się do grania na ps5 czy tylko do wyjścia Audio. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 11 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2021 A masz ustawiony format ulepszony na tym wejściu? Ustawienia>oglądanie TV> wejścia/wyjścia hdmi (coś takiego). Port normalnie nadaje się do grania i nie powinno być żadnej różnicy o ile masz takie same ustawienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bomaw 0 Opublikowano 11 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2021 Tak robiłem tą opcję, nawet zmieniałem tryby obrazu i dalej to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 11 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2021 Też mam PS5 pod ten port podpięty, HDR może jest źle skonfigurowany na konsoli. Ustaw tak żeby te słoneczka były całkowicie niewidoczne i nie sugeruj się tym co pisze na ekranie że mają być ledwo widoczne. Ustaw też że HDR ma się uruchamiać kiedy jest obsługiwany na konsoli, a nie tak jak jest fabrycznie że cały czas jest uruchomiony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bomaw 0 Opublikowano 11 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2021 Jutro spróbuję tak zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza
flavio 107 Opublikowano 19 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2021 Panowie jako nowy użytkownik zapytam czym i jak polecacie czyścić plejke? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 492 Opublikowano 19 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2021 Nie mam Plastobetonu5 ale każde urządzenie w domu przejeżdżam zwyczajnie szmatką z mikrofibry, można na sucho albo w izopropylu albo płynie do czyszczenia monitorów. Te panele białe po prostu ściągnąć żeby się dostać do trudnych miejsc i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 19 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2021 Ja do czyszczenia doslownie wszystkiego jak laptop, tablet, okulary przeciwslonczne, plyty winylowe, cala elektronika, uzywam plynu do czyszczenia plyt winylowych i myjki. https://www.amazon.de/-/en/Hama-Record-Cleaning-Brush-Fluid/dp/B079P3WHJ5/ref=sr_1_1?dchild=1&keywords=vinylreiniger+hama&qid=1626678962&sr=8-1 bardzo sobie chwale zwlaszcza matryce sie tym poleruje na blysk jak nie zrobisz tego niczym innym Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 105 Opublikowano 19 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2021 Ja przecieram tylko raz na kilka dni zwykłą szmatką do kurzu (taką antystatyczną), to wszystko. Na piano black trzeba być bardzo delikatnym, bo jak już wielokrotnie było wspominane - rysuje się okrutnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 19 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2021 A sprężone powietrze do wydmuchania kurzu z tego Piano Black? Czy też jest duża szansa, że coś „porysuje”? Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 19 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2021 Przecież ten gówniany materiał rysuje się od samego patrzenia. Teraz dodaj do tego sprężone powietrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 19 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2021 Ja już dawno przykleiłem matową naklejkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 105 Opublikowano 19 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2021 DELIKATNE przecieranie szmatką z mikrofibry nie spowodowało u mnie zarysowań, które byłyby jakoś szczególnie widoczne (ale pod lampą z bliska się temu nie przyglądałem). Ważne, żeby po tym nie trzeć, ale to przypadłość każdego lakierowanego przedmiotu - ja tak sobie kiedyś załatwiłem dach w aucie, jak na miękkiej ściereczce znalazły się jakieś drobne paprochy, które po przetarciu po umyciu zostawiły drobne ryski. To samo jest na przykład z lakierowanymi frontami mebli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi