Ludwes 1 682 Opublikowano 5 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2021 W dniu 2.08.2021 o 15:13, creatinfreak napisał: Wolałbym normalne wydanie może będzie można grac i tak, i tak, szczególnie patrząc na tego typu informacje no ale wiadomo, wróżenie z fusów Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 5 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2021 Teraz, Ludwes napisał: no ale wiadomo, wróżenie z fusów niekoniecznie, Digital Foundry w ostatnim podcaście powiedziało że z PSVR2 jest nawet lepiej niż pierwsze leaki z początku roku na to wskazywały Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 529 Opublikowano 5 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2021 Takie podejście by było najlepsze, bo ten co będzie chciał VR to i tak kupi, a pozostali posiadacze konsoli będą mogli pograć w te gierki. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 5 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2021 Miałem pierwszy vr i niby nie rzygałem, ale jakoś tak dziwnie się czułem podczas i po graniu. Dlatego takie podejście, że gry by działały na tv i na vr było by idealne dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 5 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordanensis 383 Opublikowano 8 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2021 Sony już nie dokłada do konsol z dyskiem. https://www.theverge.com/2021/8/4/22609150/sony-playstation-5-ps5-loss-profit Cytuj Odnośnik do komentarza
ziomalkamil 0 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2021 Cześć, od tygodnia jestem posiadaczem PS5, mam jedno proste pytanie: Jaka jest różnica pomiędzy grą na dysku DVD w wersji PS4 a PS5 - czy to jest zawsze to samo i PS uaktualnia do wersji PS5, czy jednak kupować na dyskach wersję PS5? Dla przykładu Dirt 5 jest tańszy na PS4, pytanie czy jak kupię wersję PS4 i zaktualizuje ją do wersji 5 to wyjdzie na to samo jakbym kupił DVD PS5? (ale zapłacę mniej) Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2021 To wszystko zależy od tytułu. Niektóre gry wystarczy, że będziesz mieć płytkę z PS4 i po ściągnięciu patcha będziesz mieć grę w wersji ps5 (np. vallhalla), a inne (np. Cod ) odpali Ci w wersji PS4. Nie wiem jak to wygląda z dirtem, musisz sobie wygooglowac. Generalnie jak chcesz grać w najlepszej wersji to kupuj grę na ps5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2021 Zacznijmy od tego że to nie DVD a BD. Niektóre gry mają bezpłatne aktualizacje z wersji na 4 do 5 i wtedy opłaca się brać to co tańsze. Do innych tytułów trzeba dopłacić aby pobrać uaktualnienie pod ps5. Loteria i trzeba szukać na necie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ziomalkamil 0 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2021 Odnośnie wersji gier PS4/PS5 - na przykładzie Dirta 5 - gdy pobieram z Play Station Store (EA Play) to zawsze mi pobiera obie wersje - widoczne w liście pobieranych wersja PS4 i PS5, podobnie miałem z Star Wars Upadły Zakon - rozumiem, że mogę usuwać z listy pobierających wersję PS4 ? Tak zrobiłem przypadku Star Wars i działa ok. Czy to nie jest jakiś błąd w ustawieniach w moim PS, że pobiera obie wersje? Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2021 11 godzin temu, ziomalkamil napisał: Odnośnie wersji gier PS4/PS5 - na przykładzie Dirta 5 - gdy pobieram z Play Station Store (EA Play) to zawsze mi pobiera obie wersje - widoczne w liście pobieranych wersja PS4 i PS5, podobnie miałem z Star Wars Upadły Zakon - rozumiem, że mogę usuwać z listy pobierających wersję PS4 ? Tak zrobiłem przypadku Star Wars i działa ok. Czy to nie jest jakiś błąd w ustawieniach w moim PS, że pobiera obie wersje? Możesz Skasować spokojnie wersje na ps4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kraboburger_SpongeBoba Opublikowano 11 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2021 Załóżmy pewną rzecz: chcę kupić słuchawki bezprzewodowe nauszne do Ps5. I mam na oku na przykładowo taki oto model: https://www.mediaexpert.pl/telewizory-i-rtv/sluchawki/wszystkie-sluchawki/sluchawki-bluetooth-sennheiser-hd-350-nauszne-czarne?gclid=Cj0KCQjw6s2IBhCnARIsAP8RfAhLDdsnlSsXdmlCBVDQzS9WB_AoZNahcKP10rxV4WiX1EdOHmKpCXMaAgoyEALw_wcB Czy konsola Ps5 złapie sygnał bluetooth tych słuchawek, czy zaprogramowana jest do parowania Bluetooth tylko i wyłącznie ze sprzętem przeznaczonym pod konsolę PlayStation 5 lub sprzętem firmy Sony? Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 441 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2021 5 minut temu, Kraboburger_SpongeBoba napisał: Załóżmy pewną rzecz: chcę kupić słuchawki bezprzewodowe nauszne do Ps5. I mam na oku na przykładowo taki oto model: https://www.mediaexpert.pl/telewizory-i-rtv/sluchawki/wszystkie-sluchawki/sluchawki-bluetooth-sennheiser-hd-350-nauszne-czarne?gclid=Cj0KCQjw6s2IBhCnARIsAP8RfAhLDdsnlSsXdmlCBVDQzS9WB_AoZNahcKP10rxV4WiX1EdOHmKpCXMaAgoyEALw_wcB Czy konsola Ps5 złapie sygnał bluetooth tych słuchawek, czy zaprogramowana jest do parowania Bluetooth tylko i wyłącznie ze sprzętem przeznaczonym pod konsolę PlayStation 5 lub sprzętem firmy Sony? Z tego co kojarzę to musisz miec zawsze wpiętego jakiegokolwiek dongla w konsole. Po bluetooth chodzą tylko pady. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2021 Godzinę temu, Kraboburger_SpongeBoba napisał: Czy konsola Ps5 złapie sygnał bluetooth tych słuchawek, nie złapie Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2021 Ponoć ps5 ma jakiś filtr co wyłapuje kurz i można co jakiś czas do niego zajrzeć i wyczyścić. Ma ktoś jakiś prawilny film lub stronę z instrukcją jak się do tego zabrać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2021 Nie ma żadnego filtra, ma dwa otwory do których możesz końcówkę odkurzacza przyłożyć i wyciągnąć nim zalegający kurz na heatsinku. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2021 1 minutę temu, Figuś napisał: Nie ma żadnego filtra, ma dwa otwory do których możesz końcówkę odkurzacza przyłożyć i wyciągnąć nim zalegający kurz na heatsinku. To normalnie odkurzaczem normalnie? Rozumiem, że pod tymi białymi panelami? Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2021 Ja kupiłem w markecie sprężone powietrze i normalnie takim psikałem, ale po jakichś 2 miesiącach niewiele kurzu było wewnątrz konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2021 2 minuty temu, PanKamil napisał: To normalnie odkurzaczem normalnie? Rozumiem, że pod tymi białymi panelami? Teraz, mario10 napisał: Ja kupiłem w markecie sprężone powietrze i normalnie takim psikałem, ale po jakichś 2 miesiącach niewiele kurzu było wewnątrz konsoli. Nie kupujcie tego sprężonego powietrza w puchach bo może się tam woda gromadzić jak nieodpowiednio jest przechowywane i może być później płacz. Takie dmuchanie sprężonym powietrzem się sprawdza tylko jak sprzęt jest rozebrany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2021 Zamierzam jakoś niedługo rzucić okiem co tam się dzieje w konsoli i planuje użyć odkurzacza. Obczaje jakieś tutoriale na youtube jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2021 Ja pierdole, to nie jest jazda czołgiem że trzeba do tego jakiś tutoriali, zdejmujesz panele, przykładasz rurę od odkurzacza do dust catcherów , załączasz odkurzacz na full power i dzieją się cuda. Jedyne co ci mogę podpowiedzieć to to że panele ściągasz do dołu w kierunku zasilacza. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2021 (edytowane) No nie zamierzam na pałę ściągać paneli tylko wolę się dowiedzieć jak to zrobić i ich nie połamać Edytowane 11 sierpnia 2021 przez PanKamil Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2021 cały tutorial 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2021 To technologiczny chińczyk z małymi rączkami dlatego mu tak łatwo idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2021 (edytowane) no i taki wystarczy zawsze dobrze wiedzieć, że chodzi o lewy/górny panel Edytowane 11 sierpnia 2021 przez PanKamil Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi