YETI 10 970 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 9 godzin temu, YETI napisał: Niech jakąś dobrą ścigałkę z samochodami zrobią żeby konkurować z FH, bo GT, to od czasu GT4 mnie nie interesuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 Plotki nie tylko o Wipeoucie ale exie od From: Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 970 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 Już kilka źródeł o tym wspominało, co nie dziwi, bo Sony podpisało umowę z Kadokawa. Godzinę temu, McDrive napisał: Niech jakąś dobrą ścigałkę z samochodami zrobią żeby konkurować z FH, bo GT, to od czasu GT4 mnie nie interesuje. MotorStorm, ale bym grał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 W tego wipeouta to nie wierzę. Seria jest martwa. Chyba że to będzie jakaś popierdolka na vr Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 970 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 Źródło tej informacji jest wiarygodne. Poza tym, Sony przy VR2 niby ma stawiać znacznie częściej na duże gry AAA. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 17 minut temu, YETI napisał: Źródło tej informacji jest wiarygodne Nick to redaktor Xbox Era i to prawda że jego przecieki nawet często się sprawdzają, chociaż ma na koncie również kilka większych i mniejszych wtop. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 Jak dla mnie zamiast wipeouta to by lepiej zrobili jakieś gran tourismo arcade w stylu forzy horizon. Tylko nie te nieroby z polyphony. Pomyśleć że gdyby Evolution nazwało swoja grę gran tourismo club to pewnie by nie zostali zamknięci a gra sprzedawała się świetnie :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 963 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 Ale kto niby miał by zrobić te nowe wyścigi? Evolution zamknięte, Psygnosis też, XDEV (wg plot) pracuje nad WipeOutem. Z zewnętrznych studiów które mi przychodzą do głowy to tylko Lucid Games i Kylotonn pasują z czego ten drugi za 2 lata traci licencję na WRC więc może wtedy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 Mnie plotki o WipEout cieszą z tego tytułu, że to legendarna marka, praktycznie bez konkurencji na rynku i w dodatku ze swoim stylem. Nie kolejne wyścigi go-kartów, symulator czy arcade z samochodzikami, a yebaniutki anty-grawitacyjny rollercoaster z muzyką godną najlepszych klubów elektro. Bardzo, ale to bardzo poproszę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 Oby ten eks od FS się potwierdził. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 Raczej z tym eksem od from to prawda bo sporo osób potwierdzało. Zresztą Sony i kodokawa. Szkoda że to pewnie nie będzie bloodborne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 963 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 12 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Mnie plotki o WipEout cieszą z tego tytułu, że to legendarna marka, praktycznie bez konkurencji na rynku i w dodatku ze swoim stylem. Nie kolejne wyścigi go-kartów, symulator czy arcade z samochodzikami, a yebaniutki anty-grawitacyjny rollercoaster z muzyką godną najlepszych klubów elektro. Bardzo, ale to bardzo poproszę. W WipEouta możesz przynajmniej pograć na obecnej generacji i wyszedł Pacer który jest podobno całkiem dobry, a MotorStorma nie było od 10 lat i nie wyszło nic podobnego (OnRush nawet nie stał przy MS1 i Pacific Rift). Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 18 godzin temu, Figuś napisał: Nie kupujcie tego sprężonego powietrza w puchach bo może się tam woda gromadzić jak nieodpowiednio jest przechowywane i może być później płacz. Takie dmuchanie sprężonym powietrzem się sprawdza tylko jak sprzęt jest rozebrany. Dzięki za radę Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 2 minuty temu, łom napisał: W WipEouta możesz przynajmniej pograć na obecnej generacji i wyszedł Pacer który jest podobno całkiem dobry, a MotorStorma nie było od 10 lat i nie wyszło nic podobnego (OnRush nawet nie stał przy MS1 i Pacific Rift). Ten WipEout na PS4 to są częsci z Vity i PS3 które już dawno ograłem. Z resztą, to remastery, czyli niby nowa gra, ale tak naprawdę nie. ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 899 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 Niby nie nowa ale wyglądała przepięknie. Ja jednak wolałbym Motorstorma, grałem kiedyś jak dzik w jedynkę. Ten eks od FS mam nadzieje ,że wyjdzie na PC w późniejszym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 1 minutę temu, Ukukuki napisał: Niby nie nowa ale wyglądała przepięknie. To, że wygląa przepięknie nie zmienia faktu, że jest starą grą. W dodatku Wipeout sprzedał się dość słabo co pogrzebało nadzieję na coś nowego. ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Ten WipEout na PS4 to są częsci z Vity i PS3 które już dawno ograłem. Z resztą, to remastery, czyli niby nowa gra, ale tak naprawdę nie. ;/ Oryginalnie to nawet nie PS3, tylko części z PSP. Jakoś mnie nie dziwi, że ludzi się nie rzucili na gry z kieszonsolek. Zresztą, to był już drugi remaster, bo na PS3 też coś takiego wyszło minus gra z Vity. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 529 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 Ja bym chciał DriveClub 2, ale na to nie ma szans 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 Jakaś fajna ścigałka pokroju Forza byłaby super. Nawet nie zależy mi na wypasionym symulatorze co na luźnej gierce do pośmigania fajnymi furami Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 963 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 Wiadomo że Omega Collection to remaster starych części ale przynajmniej jest możliwość ogrania ich w porządnej jakości. MotorStormy z PS3 na dużych TV jednak trochę kują w oczy a mimo to Pacific Rift jest najczęściej ogrywaną ścigałką u mnie przez wszystkich. Takiej fizyki, rozbudowanych tras i walki z przeciwnikami nie spotkałem w żadnych innych wyścigach. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 Wipeout na VR? Ciekawe ile osób by mogło w to grać dłużej niż kilka minut zanim by puściły pawia? Podejrzewam, że można by ich policzyć na palcach jednej ręki. W ogóle wzięcie niszowej serii i wydanie jej na niszowy sprzęt? Faktycznie, przepis na sukces Też byłbym za powrotem Motorstorma, tylko tak jak było mówione - brakuje studia, które mogłoby to dla sony wykonać, nawet jak weźmiemy pod uwagę jeszcze te niezależne. A szczerze powiedziawszy póki co mi wystarczy ilość "motorstorma" jaka jest w Forza Horizon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 Myślę, że nie jest problemem kto tylko czy jest sens. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 529 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 13 minut temu, MBeniek napisał: Wipeout na VR? Ciekawe ile osób by mogło w to grać dłużej niż kilka minut zanim by puściły pawia? Podejrzewam, że można by ich policzyć na palcach jednej ręki. W ogóle wzięcie niszowej serii i wydanie jej na niszowy sprzęt? Faktycznie, przepis na sukces Przecież jest VR w Kolekcji, i może w niego grać więcej osób niż w gry chodzone, bo siedzisz zarówno w grze jak i domu co nie wpływa na błędnik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 Kazunoriego z Polyphony, to Sony już dawno powinno wyebać na zbity ryj. Z ciekawych innowacji jakie wprowadził do GT, to tryb B-spec żeby człowiek nie musiał męczyć się i grać w to skostniałe gunwo. Mieć Driveclub, który kosił wszystko wokół i rozwalić cały zespół, to tylko Sony umie. Rozumiem, że mieli syf organizacyjny, ale teraz nawet nie ma kto robić kontynuacji Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi