Square 8 529 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 No DC przysporzył im sporo problemów, ostatecznie po wszystkich aktualizacjach gra była mega, i wydaje mi się, że kontynuacja sprzedałaby się bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 963 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 MS Apocalypse też był porażką sprzedażową. Niefortunna premiera i gorsza jakość niż PR (ale jazda obok tornada robiła robotę). Więc Evolution miało 2 srogie porażki sprzedażowe z rzędu co nie tłumaczy ich zaorania bo nadal to było najlepsze studio od wyścigów jakie kiedykolwiek miało Sony. Co do GT, ogrywałem GT Sport niedawno i jest to bardzo dobra gra tylko że to nadal GT które jakoś kosmicznie się nie zmienia (ale między GT4 a Sport jest przepaść). Najgorsze jest to, że wywalili praktycznie wszystkie klasyczne trasy z poprzednich części i zostały tylko realne tory które w 80% nie robią wrażenia bo to najczęściej jest trasa otoczona polami i drzewami. W GT7 pokazali Trials Mountain więc mam nadzieję że to oznacza powrót dużej ilości klasycznych/wymyślonych tras. Na pewno jest miejsce zarówno na GT jak i jakieś arcadeowe wyścigi. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 Driveclub po tych wszystkich aktualizacjach i z dodatkami to najlepszy racer zeszłej generacji. Gdyby mieli więcej czasu i wydali tą grę rok później to sprzedała by się obłędnie, studio by żyło, a my byśmy się zagrywali w drugą część. A że pewnie Sony naciskało, wydali niedopracowany produkt, szambo się rozlało to wyszło jak wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 Ten drive club to jedyna gra do której kupowałem dlc. Nie lubię samochodowek ale co mnie wciągnęła ta gra Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 899 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 DC był spoko, menu wyboru wyścigu w postaci pucharu na kilka torów i jazda. Spoko ,że nie było otwartej mapy ale mimo wszystko po 10h sobie odpuściłem bo poziom trudności mocno skacze na późniejszych etapach a ja nie jestem kozakiem w wyścigach. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 9 minut temu, Ukukuki napisał: DC był spoko, menu wyboru wyścigu w postaci pucharu na kilka torów i jazda. Spoko ,że nie było otwartej mapy ale mimo wszystko po 10h sobie odpuściłem bo poziom trudności mocno skacze na późniejszych etapach a ja nie jestem kozakiem w wyścigach. Z jakimś update wprowadzili niższy poziom trudności. Cytuj Odnośnik do komentarza
frankfuter 82 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 2 godziny temu, łom napisał: Wiadomo że Omega Collection to remaster starych części ale przynajmniej jest możliwość ogrania ich w porządnej jakości. MotorStormy z PS3 na dużych TV jednak trochę kują w oczy a mimo to Pacific Rift jest najczęściej ogrywaną ścigałką u mnie przez wszystkich. Takiej fizyki, rozbudowanych tras i walki z przeciwnikami nie spotkałem w żadnych innych wyścigach. pacific rift ze splitem na 4 graczy m.in. po to trzymam ps3 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 Trzeba było hajpować dc kiedy był czas a recenzenci na ta gre nasryali a gracze pluli więc się skończyło jak się skończyło. Sam nie tęsknie bo tam był mega specyficzny model jazdy który nie przypadł mi specjalnie do gustu. Evolution(pod inną nazwą oczywiście) zrobili onrush. Podobało się? Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 963 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 OnRush nawet nie stało obok MS Apocalypse (które było najsłabszym MS), to całkiem inne gry i chyba tylko jednej osobie przypasował OnRush. Nie wiem po kiego wała wiedząc że bardziej arcadeowy MS Apocalypse mało komu przypasował poszli jeszcze dalej w arcade z OnRushem. @frankfuter PR na 4 jest mocno okrojony pod względem oprawy i to widać na dużych TV więc u mnie albo split na 2ch graczy albo na jednego i przekazywanie pada co wyścig. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 No dla mnie onrush to było mega gowno. Szczerze to jeśli to był ówczesny poziom evolution to nie dziwi mnie wcale czemu sony się ich pozbyło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordanensis 383 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 9 hours ago, messer88 said: Oby ten eks od FS się potwierdził. Potwierdzałem to i pisałem o tym już z miesiąc temu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 super, nie ma to jak rzetelne informacje prosto z fabryki majonezu skrrtttt Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordanensis 383 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 Akurat jeśli chodzi o tą firmę to sporo dowiaduje się szybciej, bo jestem po prostu w temacie, więc nie wiem poco te docinki Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 Nie kumam co to za odcinkach kto gdzie pracuje w ch słabe. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 13 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2021 Ja np nie kumam jak mozna porownywac niskobudzetowego onrusha do motorstorma czy drivecluba gdzie evolution mialo praktycznie nieograniczone pole w kwestii finansowej. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 13 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2021 A tak właściwie, to wiadomo czemu EA przestało produkować kolejne Burnouty? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 13 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2021 Criterion zostało studiem pomocniczym DICE przy BFV. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 970 Opublikowano 14 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2021 Zważywszy że robią również serial, to informacja nie zaskakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 14 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2021 No nareszcie, ostatnio sie zastanawialem dlaczego wlasciwie ten gatunek zdechl i myslalem ze bym pogral w jakies nowe twisted metal, rogue trip albo vigilante. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 14 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2021 Ten ostatni TM na PS3 był według mnie słabiutki, ale oceny, o dziwo, miał dosyć dobre. Jaffe po God of War zaliczył straszny zjazd formy i już nigdy do niej nie wrócił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 14 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2021 Spoiler może kiedyś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 14 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2021 3 godziny temu, YETI napisał: Zważywszy że robią również serial, to informacja nie zaskakuje. Meh... Jak wyścigi z power-upami, to wolałbym drugą część BLUR, ale oczywiście Activision przetarło szlak dla Sony i po wydaniu pierwszej części rozyebali Bizarre Creations Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 963 Opublikowano 14 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2021 20 minut temu, SlimShady napisał: Ten ostatni TM na PS3 był według mnie słabiutki, ale oceny, o dziwo, miał dosyć dobre. Jaffe po God of War zaliczył straszny zjazd formy i już nigdy do niej nie wrócił. Twisted Metal na PS3 jest świetny ale też bardzo wymagający i z mocno arcade'owym modelem jazdy. Trzeba dłużej przysiąść żeby ogarnąć co się dzieje a niektóre misje w kampanii powtarzałem po parę razy (wyścig w Diesel City pewnie paręnaście). Na pewno jest o wiele wyższy próg wejścia niż w TM2 czy Vigilante 8. Największym minusem był wymóg posiadania online pass co praktycznie zabiło grę przez sieć. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 14 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2021 Według mnie niestety taka gra w dzisiejszych czasach nie ma szans. Destruction all stars pokazało, że ludzie mają to w doopie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 14 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2021 55 minutes ago, McDrive said: Meh... Jak wyścigi z power-upami, to wolałbym drugą część BLUR, ale oczywiście Activision przetarło szlak dla Sony i po wydaniu pierwszej części rozyebali Bizarre Creations to nie sa wyscigi Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi