Figuś 21 141 Opublikowano 8 września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 września 2021 7 minut temu, Hal Emmerich napisał: GTAV Remaster Kurwa zapomniałem że kochany R* będzie znowu to wciskał, a sony ma deal z nimi na marketing i pewnie powiedzą datę trzeciej już premiery tej gry Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 8 września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 września 2021 W sumie remastered gta v i remake gta iii,vice city i san Andreas też mogą wjechać. Remake red dead redemption 1 bym chętnie zobaczył. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 8 września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 września 2021 Heh huj wie czy czasem nie poznamy jednych z gier nowego studia Zaś ten multik w formie GaaS to na wczesnej fazie produkcji dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 8 września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 września 2021 ambitious dark narrative blockbuster Kuwa jak ja lubię takie gierki Jop twoja mac Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 828 Opublikowano 8 września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 września 2021 Co ja czytam xD jak dostaniemy trailer god of wara to już powinniśmy być szczęśliwi, a niektórzy wizje niczym E3 2015 i odpowiedników remaku ff7, tlg i kh3 oczekują. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 8 września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 września 2021 Oj tak tak, będzie srogie rozczarowanie. Trailer Keny, coś z Deathloopa, Alan Wake, COD, i ten trailee GOWa, na więcej nie liczę niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 828 Opublikowano 8 września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 września 2021 To co napisał właśnie figus to imo bardzo dobry, racjonalny post. God of war, jakaś może mała niespodzianka cgi i koniec. Reszta to the bouncer oczekiwań Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 8 września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 września 2021 Reżyserka TLoU 2(z multi, dodatkiem fabularnym, lub z jednym i drugim) też pewnie wpadnie wcześniej, czy później. Może nawet w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 8 września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 września 2021 2 godziny temu, Bigby napisał: Jakie są wasze przewidywania dotyczące jutrzejszego show? Gt7 Kena Horizon Bloodborne remastered Jakieś indyki Silent hills Gameplay z GoW z ps5 Jakieś pierdoły od Ubi lub Activision, bo EA ma umowy z Microsoft-em Jakieś urywki z czegoś nowego na zamknięcie ryja i odwrócenie uwagi od braku gier bethesdy na PlayStation. Od siebie chciałbym żeby Sony wsparło Chmielarza choć uważam, że to badylarz, który za dużo gada jak Gop czy Molyneux i wykupili tego Witchfire, co byłoby idealnym ruchem na ewentualny brak Doom-a i Quake-a. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 394 Opublikowano 8 września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 września 2021 Ja klasycznie jaram się na GT7, które będzie starym dobrym drewnianym GT z pełnoprawnym singlem. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 8 września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 września 2021 6 minut temu, Patricko napisał: Ja klasycznie jaram się na GT7, które będzie starym dobrym drewnianym GT z pełnoprawnym singlem. I z tego powodu mam ochotę spalić polyphony digital Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 394 Opublikowano 8 września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 września 2021 Wiem, ja tak samo, łącznie z Kazuyoshim Funaki, czy jak on się tam nazywa Co nie zmienia faktu, że ślinie się na wszystko z logo GT. Swoją drogą, było? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 8 września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 września 2021 (edytowane) Osobiście na jakieś wielkie cuda nie liczę, ale myślę że można celować bardziej ambitnie niż w samego God of Wara. Strzelam, że będą jeszcze 2 duże bomby + GTA (pewnie 5-tka, ale wolałbym zobaczyć remastery 3, Vice City, San Andreas), Forspoken, GT7, indyki pokroju Little Devil Inside, może Kena i Deathloop (proszę, nie, już starczy ). Nie obraziłbym się również na krótki zwiastun z Alana Wake'a. edit: Edytowane 8 września 2021 przez Bigby Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 Znowu się ludzie nakręcają na niewiadomo jakie bomby a później będzie rozczarowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 Nakręcać się nie nakręcam, ale prawdę mówić to Sony by już pasowało, żeby co konkretnego zrobiło. Interesują mnie daty premiery GoW i GT7. Wersja DC TLOU2 bardzo prawdopodobna. GTA5 to samo. Deathloop i Kena pewniaki. Trzeba mieć nadzieję w tym, że rok temu we wrześniu zrobili to zayebiście. No, ale będzie widać. Hity na 2022 na pewno jakieś będą oprócz HZ2, o to bym się nie martwił. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 (edytowane) Takie same hity co miały być na ten rok. Czyli pokażą dziś niby na następny rok, a wyjdą i tak w 2023 Edytowane 9 września 2021 przez creatinfreak Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 No to wyjdą w 2023 trudno. Niech gry od największych studiów będą dopieszczane na maxa, a dać szansę na początku generacji mniejszym jak tym od Returnala. O właśnie o tym zapomniałem, może jakieś DLC zapowiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 723 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 Ja na pewno spodziewam się materiałów z Horizon Forbidden West oraz kolejnego God of War. Chętnie obejrzałbym materiały z remasterów GTA 3, Vice City i San Andreas. Natomiast wielką bombą byłaby zapowiedź GTA6 xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 Jak myślicie? Będzie dzisiaj ten Silent Hill? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 525 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 Taa, zaraz po pokazie MGSa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 Pomijam już casus Abandoned, bo to rzeczywiście może być autorski projekt, ale w sieci od dłuższego czasu mówi się o powstającym w Japonii SH (wspominał o tym chociazby duskgolem). Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 Zmienię temat, na chwilę https://www.igorslab.de/en/sony-playstation-5-why-the-new-ps5-is-even-better-than-the-old-and-a-superficial-view-is-wrong/ możecie wracać do wróżenia na temat tego co dzisiaj zobaczymy na pokazie 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Pomijam już casus Abandoned, bo to rzeczywiście może być autorski projekt, ale w sieci od dłuższego czasu mówi się o powstającym w Japonii SH (wspominał o tym chociazby duskgolem). Duskgolem też mówił, że re8 nie działał na ps5. Kolejny insider z doopy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 1 minutę temu, MLeKSk napisał: Death Stranding: Director's Cut (to nie do końca PS, ale co tam) Trailer wczoraj Kojima wypuścił, nie wiem co mieliby wieczorem jeszcze pokazywać. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 (edytowane) Godzinę temu, Ma_niek napisał: Znowu się ludzie nakręcają na niewiadomo jakie bomby a później będzie rozczarowanie. To ludzie mają liczyć, ze rzuca im byle gunwo I potem klaskac uszami? Od sony wymaga się więcej jeżeli chodzi o gry. Edytowane 9 września 2021 przez PanKamil Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi