Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co ja czytam xD jak dostaniemy trailer god of wara to już powinniśmy być szczęśliwi, a niektórzy wizje niczym E3 2015 i  odpowiedników remaku ff7, tlg i kh3 oczekują.

• Plusik 2
Opublikowano

Oj tak tak, będzie srogie rozczarowanie. Trailer Keny, coś z Deathloopa, Alan Wake, COD, i ten trailee GOWa, na więcej nie liczę niestety.

Opublikowano

To co napisał właśnie figus to imo bardzo dobry, racjonalny post. God of war, jakaś może mała niespodzianka cgi i koniec.  Reszta to the bouncer oczekiwań

Opublikowano
2 godziny temu, Bigby napisał:

Jakie są wasze przewidywania dotyczące jutrzejszego show?

Gt7

Kena

Horizon

Bloodborne remastered

Jakieś indyki

Silent hills

Gameplay z GoW z ps5

Jakieś pierdoły od Ubi lub Activision, bo EA ma umowy z Microsoft-em

Jakieś urywki z czegoś nowego na zamknięcie ryja i odwrócenie uwagi od braku gier bethesdy na PlayStation.

Od siebie chciałbym żeby Sony wsparło Chmielarza choć uważam, że to badylarz, który za dużo gada jak Gop czy Molyneux i wykupili tego Witchfire, co byłoby idealnym ruchem na ewentualny brak Doom-a i Quake-a.

Opublikowano
6 minut temu, Patricko napisał:

Ja klasycznie jaram się na GT7, które będzie starym dobrym drewnianym GT z pełnoprawnym singlem.

I z tego powodu mam ochotę spalić polyphony digital:yuno:

Opublikowano (edytowane)

Osobiście na jakieś wielkie cuda nie liczę, ale myślę że można celować bardziej ambitnie niż w samego God of Wara. 

Strzelam, że będą jeszcze 2 duże bomby + GTA (pewnie 5-tka, ale wolałbym zobaczyć remastery 3, Vice City, San Andreas), Forspoken, GT7, indyki pokroju Little Devil Inside, może Kena i Deathloop (proszę, nie, już starczy :D ).

Nie obraziłbym się również na krótki zwiastun z Alana Wake'a.

edit:

Edytowane przez Bigby
Opublikowano

Nakręcać się nie nakręcam, ale prawdę mówić to Sony by już pasowało, żeby co konkretnego zrobiło. 

Interesują mnie daty premiery GoW i GT7. Wersja DC TLOU2 bardzo prawdopodobna. GTA5 to samo. Deathloop i Kena pewniaki. 

Trzeba mieć nadzieję w tym, że rok temu we wrześniu zrobili to zayebiście. No, ale będzie widać. Hity na 2022 na pewno jakieś będą oprócz HZ2, o to bym się nie martwił.

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Pomijam już casus Abandoned, bo to rzeczywiście może być autorski projekt, ale w sieci od dłuższego czasu mówi się o powstającym w Japonii SH (wspominał o tym chociazby duskgolem).

Duskgolem też mówił, że re8 nie działał na ps5. Kolejny insider z doopy.

• Smutny 1
Opublikowano
1 minutę temu, MLeKSk napisał:

Death Stranding: Director's Cut (to nie do końca PS, ale co tam)

Trailer wczoraj Kojima wypuścił, nie wiem co mieliby wieczorem jeszcze pokazywać.

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Ma_niek napisał:

Znowu się ludzie nakręcają na niewiadomo jakie bomby a później będzie rozczarowanie.

To ludzie mają liczyć, ze rzuca im byle gunwo I potem klaskac uszami? Od sony wymaga się więcej jeżeli chodzi o gry.

Edytowane przez PanKamil