Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 24,5 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano
5 minutes ago, Patricko said:

Były ploty, że to Castlevania w stylu soulslike.

To były stare plotki sięgające 2016 roku nawet, całkowicie się to nie sprawdziło. Do tego FROM niema praw do Castlevani i na to niema szans. 

Opublikowano
15 minut temu, Jordanensis napisał:

Plotki natomiast wskazują (z dobrego źródła), że nowy ex na PS5 od FROM to będzie duchowy następca Bloodborne o tytule Velvet Veil - zatem możemy spodziewać się czegoś podobnego, ale w innych klimatach. Ja byłbym za czymś w Arabskich klimatach.

Plotki sprzed roku mówiły o klimatach Azteków.

Opublikowano

Resetera znalazła nowego insajdera!

JMsfYCX.png

:nosacz3:

Opublikowano
15 minutes ago, McDrive said:

To też były plotki z pupy. 

Opublikowano
24 minutes ago, McDrive said:

To byly plotki na temat sekiro po pierwszym teaserze

Opublikowano

Jeśli chodzi o Crasha, to do zrimejkowania został im w zasadzie, tylko Crash Bash, i to by było dobre, bo takich gier trochę brakuje.

Opublikowano
49 minut temu, Il Brutto napisał:

To byly plotki na temat sekiro po pierwszym teaserze

E-e
Tu obrazek z Deracine, gry VR na PS4:
1366_2000-a954.jpg?quality=90&strip=all&

Jeżeli zastosowali tu ten sam zabieg jak z Chesterem w Dark Souls, to mamy opis gry w klimatach Azteków, z którymi kojarzą się właśnie złoto i setki ofiar składanych bogom.
Miyazaki już się do tego odniósł i powiedział, że to nie jest zapowiedź BB2 i faktycznie nie skłamał, bo z BB, to może nie mieć nic wspólnego.

Oczywiście, co będzie, to się okaże za jakiś czas :P

Opublikowano

Ależ czekam Na Kratosa, niech mnie to zniszczy

IMG_20210909_203014.jpg

Opublikowano

Edytowane przez Bigby

Opublikowano
  • Autor
42 minuty temu, Figuś napisał:

c72J96g.gif

PsRQXoT.jpg

Czyli pokaz gameplayu bardzo prawdopodobny, ciekawe czy z dokładną datą.

Nowa gra From, to może za 2 lata, najpierw to niech oni wydadzą ER.

Opublikowano
  • Autor
7 minut temu, Figaro napisał:

zakładam że GoWem zamkną show

Może wystartują właśnie z Kratosem, tak jak na E3. Ehh... kiedyś to były konferencje, i to pojawienie się Kratosa, reakcja ludzi :obama:

Opublikowano
Teraz, Bigby napisał:

superheroes? o nie... o niee. Jeszcze się okaże że Gruszczyk miał rację z tym Xmenem ;/

Opublikowano

Jedną z gier o której mówi może być Bioshock.

Opublikowano

Superheroes? No takiego Batmana to bym przyjal kolejna czesc ale nie jakies gowna od marvela.

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, Figaro napisał:

superheroes? o nie... o niee. Jeszcze się okaże że Gruszczyk miał rację z tym Xmenem ;/

Ostatnio pojawiły się plotki, że Sony dogadało się z Marvelem co do produkcji kolejnej gry, wiec kto wie. Ciekawe jaki tytuł ma na myśli Schreier kończąc ten tweet. Bloodborne?

Opublikowano

O Bloodbornie też myślałem, bo dużo ludzi go o to pytało przez dłuższy czas.

Opublikowano

Hype train już mnie przygniata. Będzie kolejny pazur obgryziony jak po wczorajszym meczu xd W sumie to najbardziej ciepło bym miał po SH lub MGS, ale nie wierzę w takie szczęście i wystarczy mi nowy GOW.