Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie no dramat dla mnie, Spider-Man w 2023, Wolverine w 2025? GoW wygląda jak jedynka, remastery GTA V i Uncharted to jest jakaś kurwa potwarz.

Opublikowano

Ogółem konfa słaba. Wolverine wygląda spoko. Tak samo chiński slasher, ale nikt się nie jara, bo nie ma logo PG. Ale największe rozczarowanie to GoW II, oczekiwałem czegoś lepszego.

edit: No i Forsaken wygląda ok.

Opublikowano (edytowane)

Powiedzmy sobie szczerze, jak

ktoś nie ma piątego pleja to nikt do

jej zakupu w najbliższym czasie nie zachęcił xd dzięki, przynajmniej wiem, że od dziewczyny zażyczę sobie Switcha a nie sonke na 30te urodziny ✌️

Edit. I do tego największa bomba konfy wygląda jak stand alone DLC do części pierwszej. 

Edytowane przez _D23
  • Plusik 1
Opublikowano

Calkiem ok konfa jak standardy ostatnich lat. Kotor, wolverine i spider to fajne zapowiedzi, pokaz GoWa elegancki. Jakies okej pomniejsze rzeczy po dordze, troche smieci standardowo. Nie ma zle. 

Opublikowano
1 minutę temu, creatinfreak napisał:

Tam pracują tylko insomniacy? Od wypuszczenia ps5 wyszły dwie gry i dwie są zapowiedziane. Dobrze, że ich kupili bo byśmy czekali w chuj czasu na inne gry od Santa, naughty czy guerilla.

Tak i każda gra od nich to będzie pod ubi template teraz. ;/ Liczyłem jednak, że będzie Sunset Overdrive 2.

• Lubię! 1
Opublikowano
3 minuty temu, Figuś napisał:

Jest Tyr i chuj wie czy nie skoczymy do Egiptu

Zakończenie GoW raczej wskazuje że ci bogowie to są wszędzie te same postacie tylko pod innymi imionami i postaciami, więc w sumie mają bramkę że wszędzie nas mogą wrzucić nawet na chwile.