Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, szurubur napisał:

co oni maja na 2022? 

Horizon i Gran Turismo

• Odpowiedzi 24,5 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano
Teraz, XM. napisał:

Oczekuję że zamkniesz mordę i wypierdolisz wreszcie stąd panie obiektywny.

spierdalaj, baranie :)

Opublikowano

To GT7 wygląda jak jakiś żart. Że im głupio nie jest. Przecież jak Turn 10 pokaże Forza to nie będzie czego zbierać.

Opublikowano
Teraz, Chmielinski napisał:

GT7 w marcu. W końcu.

ciekawe czy ms odpowie fm8 w 2022, ale pewnie forzunia wpadnie na druga polowe. Ogólnie GT7 dało lekki vibe złotej 4, więc może być fajno

Opublikowano

Nie no dramat dla mnie, Spider-Man w 2023, Wolverine w 2025? GoW wygląda jak jedynka, remastery GTA V i Uncharted to jest jakaś kurwa potwarz.

Opublikowano

Singlowe GT, na to czekałem od dawna. Kotor, GT7 i GoW. Mogło być lepiej, ale wiedziałem, żeby się niczym nie jarać.

Opublikowano

Ogółem konfa słaba. Wolverine wygląda spoko. Tak samo chiński slasher, ale nikt się nie jara, bo nie ma logo PG. Ale największe rozczarowanie to GoW II, oczekiwałem czegoś lepszego.

edit: No i Forsaken wygląda ok.

Opublikowano

Konfa bez szału, ale jest jaranko nowym Spiderkiem, Wolverine też myślę, że dowiezie. No i Kotor w którego nigdy nie grałem.

Opublikowano

Powiedzmy sobie szczerze, jak

ktoś nie ma piątego pleja to nikt do

jej zakupu w najbliższym czasie nie zachęcił xd dzięki, przynajmniej wiem, że od dziewczyny zażyczę sobie Switcha a nie sonke na 30te urodziny ✌️

Edit. I do tego największa bomba konfy wygląda jak stand alone DLC do części pierwszej. 

Edytowane przez _D23

Opublikowano

Calkiem ok konfa jak standardy ostatnich lat. Kotor, wolverine i spider to fajne zapowiedzi, pokaz GoWa elegancki. Jakies okej pomniejsze rzeczy po dordze, troche smieci standardowo. Nie ma zle. 

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Jak spoko jak nie pokazano dosłownie NIC? :pawel: 

No jak nic, jak kurwa pokazali PAZURY

Opublikowano

Dla mnie kotor to giga bomba no ale 5 sekundowy teaser sprawia że nie wiem czy dożyję premiery  :reggie:

Opublikowano
1 minutę temu, creatinfreak napisał:

Tam pracują tylko insomniacy? Od wypuszczenia ps5 wyszły dwie gry i dwie są zapowiedziane. Dobrze, że ich kupili bo byśmy czekali w chuj czasu na inne gry od Santa, naughty czy guerilla.

Tak i każda gra od nich to będzie pod ubi template teraz. ;/ Liczyłem jednak, że będzie Sunset Overdrive 2.

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Jak spoko jak nie pokazano dosłownie NIC? :pawel: 

fakt, może poprawię się, teaser wyszedł im spoko

Opublikowano

Z zakupem PS5 to na spokojnie do wersji pro w 2023 można czekać. Nic tu zrywającego papę nie ma.

Opublikowano
3 minutes ago, PiPoLiNiO said:

To GT7 wygląda jak jakiś żart. Że im głupio nie jest. Przecież jak Turn 10 pokaże Forza to nie będzie czego zbierać.

żart to GTA5, trailer to chyba z 2014

Opublikowano

Totalnie obiektywnie i bez żartów najlepszą grą tego pokazu było GTA 5.

Opublikowano

żart to GTA5, trailer to chyba z 2014
No gierka dosłownie z ps3, hajsik będzie się zgadzać.
Opublikowano
3 minuty temu, Figuś napisał:

Jest Tyr i chuj wie czy nie skoczymy do Egiptu

Zakończenie GoW raczej wskazuje że ci bogowie to są wszędzie te same postacie tylko pod innymi imionami i postaciami, więc w sumie mają bramkę że wszędzie nas mogą wrzucić nawet na chwile.