Gość Rozi Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 Obiektywnie - Death Stranding Director's Cut > gówno > Figaro > ten pokaz Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 Murzynka w GoW? Marvel studios? Wyczuwam, ze w minigierce zamiast bujac swieczka przy lozku bedzie sie odpowiednio dobierac zaimiki. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 Ja pierdole was to nigdy nie zadowolą. Był gameplay gowa, nowe gry od insomniac które wyjdą i też marudzenie. Dla mnie jest bardzo dobrze. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 205 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 1 minutę temu, Observer napisał: Zakończenie GoW raczej wskazuje że ci bogowie to są wszędzie te same postacie tylko pod innymi imionami i postaciami, więc w sumie mają bramkę że wszędzie nas mogą wrzucić nawet na chwile. byłoby fajnie, bo już po tym trailerze mam dosyć nordyckich klimatów bez kitu, to GoW 2 to największe rozczarowanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 874 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 KOTOR, Project Eve, GT7, Spider-Man 2, niespodzianka w postaci Wolverine od Insomniac (!) i God of War najlepsze na pokazie. Reszta mnie nie interesuje, choć widać, że oferta zróżnicowana. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 604 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 Gierki zapowiedzieli fajne, ale problemem są daty. Albo ich brak, albo odległe. Wolverine to czysty potencjał, Spider 2 to wiadomo czego się spodziewać, ale będzie Venom, więc jaranko. GoW2 to czysta siła. Ogólnie początek konfy fajny, potem długi środek chujowy, no i na koniec krztyna nadziei, ale tak jak mówię - DATY. Insomniac, kiedy wy śpicie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 Teraz, mozi napisał: Ja pierdole was to nigdy nie zadowolą. Był gameplay gowa, nowe gry od insomniac które wyjdą i też marudzenie. Dla mnie jest bardzo dobrze. Super, będę sobie oglądał te trailery przez następne od dwóch do czterech lat, niesamowita historia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 2 minuty temu, Figaro napisał: Ogółem konfa słaba. Wolverine wygląda spoko. Tak samo chiński slasher, ale nikt się nie jara, bo nie ma logo PG. Ale największe rozczarowanie to GoW II, oczekiwałem czegoś lepszego. Kratos wygląda trochę jak rozszerzenie do gowa z ps4 Serio miałem deja vu jakbym dlc do poprzednika oglądał, a liczyłem na nową jakość i rozpierdol. No i wrzucanie murzyna do mitologii nordyckiej to xD Jakby była gra w Egipcie to pewnie by nie mieli jaj białych tam dać. Logan może pozamiatać, ale jest dużo pytań typu czy to open world i czy będzie brutalny, bo Wolvie bez gore to nie Wolvie, a insomniaci brutalnych gier nie robili do tej pory. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 2 minuty temu, creatinfreak napisał: No i za remaster uncharted powinno się ich wygwizdać. Przecież to pod PC bardziej było i raptem minutę trwało, za GTA jebać się ich powinno Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 Ten Project Eve chyba najciekawsza, nowa gierka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 1 minutę temu, mozi napisał: Był gameplay gowa, nowe gry od insomniac które wyjdą i też marudzenie. Gameplay GoWa jak z PS4, nowa gra od Insomniac która pewnie będzie reskinem Spidermana którego już mieliśmy okazję dwukrotnie zobaczyć. Serio, mogli pokazać cokolwiek z klasyków, może coś od nowych studiów, a może coś od Bluepoint które potrafi z godnością wskrzesić najlepsze sztosy. No było OK, ale wciąż najlepiej zapowiada się Horizon 2 jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 Teraz, Wiolku napisał: Ten Project Eve chyba najciekawsza, nowa gierka. ale ona przecież nie jest taka nowa, ktoś tu już z rok temu ja wrzucal Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 Teraz, Wiolku napisał: Ten Project Eve chyba najciekawsza, nowa gierka. Jaka nowa. Ta gra była chyba w zeszłym roku zapowiedziana. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 Project eve kolejny po Goku na chmurce scam tech demo z Chin. Tak to widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 Dat nie podają bo chuj wie też ile będzie trwała ta szopka z pandemią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 205 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 3 minuty temu, Soban napisał: Kratos wygląda trochę jak rozszerzenie do gowa z ps4 Serio miałem deja vu jakbym dlc do poprzednika oglądał, a liczyłem na nową jakość i rozpierdol. No i wrzucanie murzyna do mitologii nordyckiej to xD Jakby była gra w Egipcie to pewnie by nie mieli jaj białych tam dać. no dokładnie, wygląda to wszystko jak jakieś DLC na czwóreczkę Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 Gran Turismo 7 premiera 4 marca. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 1 minutę temu, Rozi napisał: Super, będę sobie oglądał te trailery przez następne od dwóch do czterech lat, niesamowita historia. No lepiej jak m$ wydać forze i halo jak z xboxa 1 i zero trailerów XD Tutaj mamy chociaż na co czekac. Wolverine i nowy pająk? No kurva wchodzę w to. Ale nie trzeba ponarzekać ze nie ma daty na 01.10.2020 bo wtedy szach mat XD 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Chmielinski 212 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 KOTOR „some time before we can show more” czyli pewnie najwcześniej 2024. Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 335 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 Teraz, MYSZa7 napisał: Gran Turismo 7 premiera 4 marca. Przełożą. To już tradycja przy GT. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 Ten trailer GTA V To jest po prostu sranie graczom na twarz i zapowiadanie, że weźmie się za to hajs. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 829 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 No właśnie co do god of wara - niby się jaram sequelem ale jak piszecie- tu tak wielki kopiuj wklej i nieciekawymi lokacjami wali, że masakra. Człowiek kiedyś oglądał trailer gow2 2007 i to był strzał za strzałem po ryju, a tutaj nic a nic. Na tym trailerze nawet żadnej nowinki gameplayowej nie ma, chyba że zaprzęg mam liczyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 (edytowane) 3 minuty temu, krupek napisał: Ten trailer GTA V To jest po prostu sranie graczom na twarz i zapowiadanie, że weźmie się za to hajs. R* to chyba definicja money corrupts w branży gier xd GTA online okazało się tak dojną krową, że odechciało im się robić jakichkolwiek nowych gier mimo, że budżet mają niedorzeczny w porównaniu z innymi studiami.@XM. zaprzęg chyba zgapili od konkurencyjnego GoWa xd Ale to pewnie będzie po prostu zamiennik łódki z 1 Edytowane 9 września 2021 przez Soban Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 829 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 Jak wpadnie trailer gow 4k to zarzućcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi