Gość Rozi Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 Mi to przejście w kamerę zza pleców zabiło całą efektowność GoWa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 Miały być cuda a było po prostu OK, zero gier na koniec roku. Insomniac robi polowe gier na PS5 ten Vokverine jaranko chyba największe szkoda, że tracą czas na kolejnego spidermana zamiast skupić się na tym bo skoro spider 2 ma być 23 to vole kiedy 2025? Kolejna gra, ktora daje radę to Forspoken wygląda mega. Gt7 przy Forzy Horizon 5 wyglada biednie dali by sobie spokój z tą serią choc w sumie to jedyna odpowiedź jaka ma Sony jeżeli mówimy o racerach, no i na koniec God of war, który wygląda tak samo jak jedynka tak zwany bezpieczna kontynuacja będzie wiecej i lepiej, oby gameplay był bardziej zróżnicowany i przeciwnicy. Zabrakło dat GT7, Goda, Volverine itp Niestety.widac po grach od Sony, ze są crossgenowo oczywiście piękne ale nie ma efektu wow. Ogólnie fajnie się to oglądało bezpieczny pokaz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 Jedyne co widziałem w GoW to dynamiczna zmiana broni w trakcie walki. W jedynce to chyba było tak ze była chwila pauzy żeby czegoś innego użyć. I wyglada na to ze szykują się różnorodni bossowie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 335 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 2 minuty temu, krupek napisał: Ten trailer GTA V To jest po prostu sranie graczom na twarz i zapowiadanie, że weźmie się za to hajs. Te wszystkie remastery to żenada. Alan, GTAV, U4, już nawet nie udają że tam coś poprawiają do nowej generacji. Już sie boje o ten KOTOR, jeszcze wyjdzie że to ta sama gra co 20 lat temu tylko że w 4k. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 829 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 Pewnie patch do 60 klatek w u4 to marzenie ściętej głowy, co? Wydoja full cenka Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 205 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 ale ten koreański slasher aż poczułem feeling ps2, ale w dobrym znaczeniu, i do tego jest to nowe IP Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 Liczyłem na jakieś nowe IP od 1st party albo chociaż remake Silenta czy MGSa od Bluepoint. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 3 minuty temu, Soban napisał: R* to chyba definicja money corrupts w branży gier xd GTA online okazało się tak dojną krową, że odechciało im się robić jakichkolwiek nowych gier mimo, że budżet mają niedorzeczny w porównaniu z innymi studiami. Można wręcz stwierdzić fakt, że Rockstar wygaasował się graczom prosto do ryja Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 430 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 Sony dostarczyło!! Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 1 minutę temu, Observer napisał: Już sie boje o ten KOTOR, jeszcze wyjdzie że to ta sama gra co 20 lat temu tylko że w 4k. wypluj te słowa, bo gameplay kotora sie tak niewdzięcznie zestarzał, że powstrzymuje mnie przed odpaleniem wersji z goga Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 430 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 (edytowane) Masa nowych gier i kontynuacje w next genie! Mistrzowie Ragnarok czekam!!! Dowalili fest! Edytowane 9 września 2021 przez Whisker Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 (edytowane) Szczerze, to mam wrażenie że ten trailer GOW-a to chyba z 2-3 pierwszych godzin gry i później będzie dopakowanko po całości. Jaram się, bo jak tu się nie jarać. A ogólne wrażenie, że za dużo tego Marvela wszędzie. W gierkach też. Edytowane 9 września 2021 przez Cedric 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 205 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 no i Insomniac, który jest tym, czym Rare było dla Ninny podczas ery N64, Produkcja za produkcją, kozaki yebane Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 Bardzo dobra konfa, jestem zadowolony z większości gier. Przy Amnesii byłem pewien, że wjedzie SH, a później przy tym odliczaniu na koniec, ale dobre i to. Zaznaczę, że oczekiwania miałem spore, a i tak nie czuję się rozczarowany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 Jednak czy się podobało czy nie to Sony ma potężnego asa w rękawie w postaci Horizon Forbidden West który wygląda absolutnie wyśmienicie i który dzięki wyśmienitemu systemowi walki wychodzi poza granice zwykłego ubisofciaka. Co by nie mówić o Guerilla - oni zawsze wyciskali maksimum z Plejki. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 963 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 Jakby sobie darowali R6 Extraction, GTA5 czy Deathloop (który to już trailer?) i zmieścili się w tych 40 minutach to było by spoko. Strasznie szybko zapowiedzieli Spidera 2, God of War 2 wygląda bardzo dobrze, cieszy większa różnorodność przeciwników a graficznie to już mało co zostało do poprawy względem GoW 2018 dla tego na niektórych nie robi wrażenia (na pewno woda o wiele lepiej wygląda). Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 (edytowane) god of war jest spoko, pewnie bedzie wieksze zroznicowanie przeciwnikow i bossow, ale zebym sie specjalnie jaral to nie za bardzo - juz jedynka byla tylko okej no nie wyglada ten gameplay zbyt ekscytujaco ani nie gra sie w to tak zajebiscie jak chocby w bayonette Edytowane 9 września 2021 przez Ludwes Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 829 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 6 minut temu, Kalel napisał: Jedyne co widziałem w GoW to dynamiczna zmiana broni w trakcie walki. W jedynce to chyba było tak ze była chwila pauzy żeby czegoś innego użyć. I wyglada na to ze szykują się różnorodni bossowie. Wydaje mi się, że tam nawet jednego bossa nie pokazali, ale muszę jeszcze raz obejrzeć. W ogóle bardzo lubie mitologie nordycka w formie pisanej, ale wizja w grze jest mega słaba. Niech jak najszybciej porzuca te mitologie albo zatrudnia innego projektanta lokacji Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 Teraz, XM. napisał: Wydaje mi się, że tam nawet jednego bossa nie pokazali, ale muszę jeszcze raz obejrzeć. W ogóle bardzo lubie mitologie nordycka w formie pisanej, ale wizja w grze jest mega słaba. Niech jak najszybciej porzuca te mitologie albo zatrudnia innego projektanta lokacji freye pokazali Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 335 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 Lokiego też pokazali Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 Ten jaszczur chyba też na bossa wyglądał. Wolałbym GoWa w Egipcie, tam jest większe pole manewru co do stworzeń i bossów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 Pająk 2 był oczywistością. Venom też. Wystarczyło przejść poprzednie gry. Ja lubię ten klimat. Obie gierki platynka. Ale nie spodziewałem się że wyplują już teraz. Pokazane, żeby bo że robią. Dla mnie sam ruch słaby. Bo pokazuje, że nie mają innych rzeczy. Nie chodzi o to, że narzekam. Bo gierki spoko, ale żadnego zaskoczenia. Poza może rosomakiem. To było rozwinięcie tego co pokazali rok temu. Eh teraz Niny pokaże botw2 że nie wyjdzie w 2022 i kolejny rok kiepski. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 1 minutę temu, Rozi napisał: Wolałbym GoWa w Egipcie, tam jest większe pole manewru co do stworzeń i bossów. o kurwa weź przestań Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 601 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 Dla mnie konferencja 8/10. Star warsy i Alana nigdy nie grałem więc dla mnie to nowe hiciory. Gta5 było na ps3 grane i mocno czekam by znowu sobie pojeździć. Gt7 to wezmę tylko gdy w końcu ogarną zniszczenia i pogodę. Chińska bayonetta wygląda świetnie, chun lee w świecie nier/evangelion. Tylko by było grywalne. Spiderman i wolverine to pewniaki. Forspoken wygląda fenomenalnie, Vaiana też świeży powiew i nie wygląda jak indie na switcha. Gow2 wygląda jak gow1 co jest wystarczającym powodem by czekać, nic więcej nie chciałem. Najsłabsze to deathloop i te wampiry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi