Wiolku 1 592 Opublikowano 10 września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 września 2021 Ja uważam, że każdy gracz konsolowy, który chce być choć w miarę na bieżąco, a zwłaszcza dorosły gracz z mniejszą ilością czasu/większym oczekiwaniem, co do komfortu grania, powinien być już lub być bardzo blisko przejścia na nową generację. IMO zero porównania i teraz nigdy bym nie wrócił do np. Ps4. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 601 Opublikowano 10 września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 września 2021 Bardziej niż powrót do 1080/30fps przeraża mnie nie granie na dual sensie i brak dźwięku 3d i loadingi. Wczoraj w got musiałem iść sie3 upewnić że nikt mi po domu nie chodzi w nocy, tak świetnie oddali odgłos y w grze. A najstraszniejsze by było że nie można zagrać na ps4 w returnala 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 10 września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 września 2021 Wreszcie nadrobiłem PlayStation Showcase i wrażenie lepsze niż po tym od Microsoftu (90 minut padaki), bo też gry większego kalibru i marki bardziej przemawiające do wyobraźni, więc nawet głupi teaser CGI wywoływał więcej emocji niż analogiczne z Avowed czy State of Decay 3, bo te marki to no-name przy KOTOR czy Wolverine (od insomniac!). Karny kutas za filmik otwierający - straszny cringe i marnowanie środków, a można by te pieniądze przeznaczyć na lepsze chłodzenie do PS5 Minus również za mordę Ryana - bardzo niesympatyczny koleś. Kolejny minus właśnie za te CGI, bo mimo, że ogłosiły światu istnienie tychże projektów, to taka forma ich zaprezentowania zwiastuje dłuuuuuugi czas oczekiwania na konkrety. Minus za Gran Turismo 7, bo wygląda tragicznie i przy takiej Forzy to jakieś nieporozumienie. No i wielki karny kutang za kolejne odgrzewanie GTAV oraz REMASTER Uncharted 4 i Lost Legacy Kuźwa, jak to nie dostanie normalnej, DARMOWEJ podbitki na PS5 to beka wnusiu - na chuj ta konsola jest wstecznie kompatybilna, skoro oni znowu robią hurtowo remastery? W sumie sporo tego, jak na showcase, który uważam za udany, ale to głównie zasługa fajnych gierek i wrażeń po zapowiedzi tych odległych. Project EVE będzie grane jak nic - wyczuwam tu mocny vibe NieR Automata i mam nadzieję, że oprócz wizualiów, atrakcyjnej laski i efektownych starć, będzie tu też jakaś ciekawa fabułka. Forspoken też wygląda jak coś, co chcę ograć natychmiast, podobnie jak ten uroczy indyk - TCHIA. Guardians of the Galaxy wygląda bardzo interesująco i choć nie jestem fanem uniwersum, a pierwszy film już ledwo pamiętam (drugiego nawet nie widziałem) to mam gierkę na oku. No i God of War Ragnarok - na pierwszy rzut oka to wygląda jak DLC do poprzedniej części - w sumie wszystko wygląda tak, jakbyśmy wcisnęli continue i grali dalej w "jedynkę", ale że podoba mi się ta odświeżona formuła przygód Kratosa (podobnie mam z nowymi Tomb Raiderami) to nie będę narzekał na kolejne 30h epickich przygód (ale podobnie jak w przypadku nowych przygód Lary, mam nadzieję, że trylogia to max, co z tego zrobią, bo nie chciałbym znów rzygać GoWem, jak w przypadku starej formuły). 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 września 2021 4 minuty temu, Wredny napisał: pieniądze przeznaczyć na lepsze chłodzenie do PS5 Co jest nie tak z chłodzeniem PS5? Xboks wywala górą gorące powietrze, Plejka nie jest w ogóle ciepła. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 10 września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 września 2021 12 minut temu, Rozi napisał: Co jest nie tak z chłodzeniem PS5? Xboks wywala górą gorące powietrze, Plejka nie jest w ogóle ciepła. PS5 wywala ciepłe powietrze z tyłu. Przy czym PS5 słychać, minimalnie ale jednak, XSX w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordanensis 383 Opublikowano 10 września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 września 2021 No i intro było świetne, fajny klimat. Wjechali na bogato i tak do końca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 11 września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 września 2021 Świetne? Festiwal kiczu i żenady dla niebinarnych gimbusów. Patrząc na to zastanawiałem się "dla kogo to?", ale już widzę, jaki był ich target 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 11 września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 września 2021 15 minut temu, Wredny napisał: Festiwal kiczu Akurat klimaty Żeroma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 310 Opublikowano 11 września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 września 2021 4 godziny temu, Wredny napisał: Świetne? Festiwal kiczu i żenady dla niebinarnych gimbusów. Patrząc na to zastanawiałem się "dla kogo to?", ale już widzę, jaki był ich target 100% zgody, sam tego nie kumałem, totalna tandeta. Rozumiem, że targetem miała być młodzież, ale dla mnie strata czasu, można było to lepiej spożytkować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 11 września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 września 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordanensis 383 Opublikowano 11 września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 września 2021 (edytowane) 8 hours ago, Paolo de Vesir said: Akurat klimaty Żeroma. Dż Nie mówię, że to mój klimat. Po prostu fajnie nakręcone, energiczne, fajne ciuchy, dziewczyny, fajna końcówka obok Alohy itd. Jedynie muzyka mi się nie podobała. Zrobili młodzieżowo i na grubo. Można by mieć pretensje gdyby to intro zabrało czas grą, ale nic takiego nie miało miejsca, bo zostało pokazane 18 gier - gdzie nikt takiej ilości w spekulacjach internetowych się nie spodziewał. Było fajne intro, były bomby, świetnie zapowiadające się gry i nawet wywiady na sam koniec po tych 40 minutach, gdzie łącznie wszystko trwało godzinę. Dla mnie super. Edytowane 11 września 2021 przez Jordanensis Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 11 września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 września 2021 (edytowane) Współpraca Marvel X PlayStation z tego co widać przebiega na tyle dobrze, że może naughty dog kiedyś dopnie swego https://bloody-disgusting.com/video-games/3649018/naughty-dogs-neil-druckmann-would-like-to-make-a-punisher-or-ghost-rider-game/ Po zapoznaniu się z tym twittem przypomniało mi się co Neil deklarował odnośnie Punishera Edytowane 11 września 2021 przez PanKamil Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 11 września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 września 2021 Życzę mu żeby mu się udało spełnić marzenie, ale np w takim Crystal Dynamics tych od świetnego Avengers Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 11 września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 września 2021 Boże proszę niech ktoś powstrzyma te komiksowe syfy zanim gry skończą jak filmy i seriale 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordanensis 383 Opublikowano 11 września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 września 2021 Dokładnie. Robią Spidermana, Wolverine'a i starczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 11 września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 września 2021 Punisher od ND by zamiótł wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 11 września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 września 2021 Zgadzam się - Punisher od Naughty Dog byłby kozak - brutalność z TLoU idealnie by się tu wpasowała. Ghost Rider też byłby super, ale tutaj potrzebny jest otwarty świat, więc prędzej dałbym to insomniacom. No i w temacie "bezsennych" pozostając - mam nadzieję, że Wolverine będzie liniowy, bo jakoś nie widzę rosomaka w open-world. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 11 września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 września 2021 Tak jak wolverin będzie obstawiam medi-soft tak Punisher juz mógłby dać mocniejsze wrażenia ala mix tlou2 z max Payne. Może kiedyś... Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 11 września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 września 2021 Oby nie, wolę nowe ip nie na licencji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordanensis 383 Opublikowano 11 września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 września 2021 +1 Figuś. Jestem tego samego zdania. Rozumiem najbardziej popularne jak Spiderman, Batman, Wolverine, ale reszta do śmieci i starczy tych licencjonowanych gówien. Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 310 Opublikowano 11 września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 września 2021 37 minut temu, Jordanensis napisał: +1 Figuś. Jestem tego samego zdania. Rozumiem najbardziej popularne jak Spiderman, Batman, Wolverine, ale reszta do śmieci i starczy tych licencjonowanych gówien. Ja chętnie przytuliłbym pełnoprawnego Hulka, jednakże do tego typu gier nadaje się tylko insomniac, a oni już mają roboty zapewnionej na kilka lat do przodu. Nie powiem Punisher od ND byłoby ciekawym doświadczeniem. Ciekawe czy ta bliska współpraca z Marvelem jest chwilowa czy na dłuższą metę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordanensis 383 Opublikowano 11 września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 września 2021 Hulk? Tylko nie to. Jedno studio robi dwie produkcje z Marvela i starczy. Wolverine jest ok, Spidermana nie znoszę, ale rozumiem, że robią bo mega popularny, ale już nie przesadzajmy z jakimiś zielonymi Hulkami itd Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 11 września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 września 2021 Marvel to już nieźle oklepany temat, Spider-Man i Wolverine wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 310 Opublikowano 12 września 2021 Udostępnij Opublikowano 12 września 2021 7 godzin temu, Jordanensis napisał: Hulk? Tylko nie to. Jedno studio robi dwie produkcje z Marvela i starczy. Wolverine jest ok, Spidermana nie znoszę, ale rozumiem, że robią bo mega popularny, ale już nie przesadzajmy z jakimiś zielonymi Hulkami itd Hulk to też zwykły człowiek i jego wewnętrzna walka. Dobrze poprowadzona historia przeplatana jego zmianą w omawianą bestię była by fantastycznym doświadczeniem. Nie mówię tu o bezmugiej nawalance z lootem, bo nie tego oczekuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 12 września 2021 Udostępnij Opublikowano 12 września 2021 Niech zrobią grę z Lobo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi