Square 8 534 Opublikowano 24 września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 września 2021 SSD tu nie ma raczej wpływu, bo tyle to ja ściągałem spokojnie na PS4. Ogólnie to dalej zależy od samych serwerów, bo cześć rzeczy będzie leciało maksymalną prędkością łącza, a część potrafi przymulić i lecieć 2MB/s zamiast 60. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 054 Opublikowano 24 września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 września 2021 Gorwa, dla mnie sufit dla was podłoga. Cytuj Odnośnik do komentarza
badyloss 0 Opublikowano 25 września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 września 2021 Cześć czołem, Panie i Panowie mam otóż taki problem. Przy pobieraniu gier z kolekcji ps plus, po 15 min wyskakuje błąd przy ściąganiu, żeby kontynuować ściąganie muszę ręcznie wznowić i tak w kółko. Część gier pobrała się po kilku próbach, ale problem występuje przy God of war, otóż zatrzymuje się przy 92% i idzie jak krew z nosa, po prostu konsola nie chce jej pobrać do końca Przy pobieraniu gier z EA play nie ma najmniejszych problemów i zasysa całą grę bez zająknięcia. Czytałem już setki solucji rozwiązania tego problemu i nic( resetowanie konsoli, odbudowywanie bazy danych konsoli, fabryczne resetowanie konsoli), zastanawiam się czy to nie wina serwerów sony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 143 Opublikowano 25 września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 września 2021 Ostatnio na hajpie po trailerze nowego GoWa ściągałem właśnie tego PS+ Collection żeby sobie przejść jeszcze raz i bez problemu poszło. Próbowałeś może w uśpieniu żeby sobie spokojnie ściągła i zainstalowała, albo jako pierwszą grę na "czystym" dysku. Może o brak miejsca na dysku chodzi bo niestety system przy ściąganiu rezerwuje jeszcze raz tyle miejsca ile gra waży. Albo podpiąć jakiś zew dysk na USB Cytuj Odnośnik do komentarza
badyloss 0 Opublikowano 25 września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 września 2021 4 minuty temu, Figuś napisał: Ostatnio na hajpie po trailerze nowego GoWa ściągałem właśnie tego PS+ Collection żeby sobie przejść jeszcze raz i bez problemu poszło. Próbowałeś może w uśpieniu żeby sobie spokojnie ściągła i zainstalowała, albo jako pierwszą grę na "czystym" dysku. Może o brak miejsca na dysku chodzi bo niestety system przy ściąganiu rezerwuje jeszcze raz tyle miejsca ile gra waży. Albo podpiąć jakiś zew dysk na USB Też próbowałem z czystym dyskiem i klops. Bawiłem się też w ustawieniach modemu, nawet wymieniłem modem na nowszy i dalej nic. Po prostu przy tych 92% nie idzie, no nic nie pozostaje mi nic innego jak pożyczenie wersji fizycznej i zainstalowanie z płyty, mam tylko nadzieje, że przy pobieraniu patcha sytuacja się nie powtórzy, ale z moich obserwacji wynika, że to problem po stronie sony bo tak jak wspomniałem gry z ea play idą jak szalone przy max prędkości jaką daje moje łącze. Nie mniej jak ktoś ma jeszcze jakiś pomysł to byłbym wdzięczny, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
LansVansDans 7 Opublikowano 26 września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 września 2021 (edytowane) W dniu 22.09.2021 o 13:01, PiPoLiNiO napisał: Znajdź mi za 220. Sam od wczoraj szukałem czarnego. I poniżej 230 + wysyłka nie ma. Ja chcę 210 z wysyłką Proszę bardzo, 219,90zł z wliczoną wysyłką. https://www.olx.pl/d/oferta/nowy-pad-sony-dualsense-czarny-playstation-5-ps5-gry-szybka-wysylka-CID99-IDLDHG9.html#07e8b844e3 Edytowane 26 września 2021 przez LansVansDans Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 26 września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 września 2021 Proszę bardzo, ale pewnie zaraz ktoś kupi.https://www.olx.pl/d/oferta/nowy-pad-sony-dualsense-czarny-playstation-5-ps5-gry-szybka-wysylka-CID99-IDLDHG9.html#07e8b844e3Stary, teraz to są. A wtedy nie było. Mogłeś jeszcze tydzień poczekać z odpowiedzią. Wtedy najtaniej był 230 i za tyle kupiłem więc luz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 26 września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 września 2021 od 1 dnia jak kupilem konsole myslalem ze menu ma strasznie wkurwiajacy dzwiek, przy przelaczaniu czegokolwiek w menu po tym zwyklym dzwieku, krotkim piknieciu mialem taki dluzszy szum, tak szuuuuuuuuuuu, myslalem ze to defaultowy theme jakis podmuch wiatru czy cos. Wczoraj ogladalem serial na Apple+ i jak zatrzymalem zeby pojsc do kibla nagle ten dzwiek byl zapetlony mimo ze nic nie przelaczalem. Okazalo sie ze to ustawienia mojego soundbara maja jakis bug ktory powoduje ten nieprzyjemny dzwiek przelaczylem cos na pilocie i nagle jak reka odjal, ja pierdole 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tomekps5 0 Opublikowano 27 września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 września 2021 (edytowane) Czy można już na ps5 zapisać save z gier ps5 na pendrive, czy dalej nie można? Czy tylko ps plus i zapis w chmurze? Jeśli nie można to ciekawi mnie czemu tak jest? Edytowane 27 września 2021 przez tomekps5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 534 Opublikowano 27 września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 września 2021 Nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 143 Opublikowano 27 września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 września 2021 Nie można i nie będzie można. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 27 września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 września 2021 Ostatnie kilka słów na temat nowej rewizji. Wentylator.Miałem wcześniej tak zwane "ufo", miałem też ten drugi. Ufo to totalny dramat, ten drugi był głośny, ale nie tak natarczywy. W nowej rewizji jest coś innego, bo działa jak ten w XSX. Po prostu go nie słychać.Także jak ktoś się zastanawia nad kupieniem nowej, to zdecydowanie warto. Znając mojego pecha, nie trafiłem magicznej sztuki tylko pewnie każda taka jest.Problem głośnej pracy odszedł w zapomnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 514 Opublikowano 27 września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 września 2021 Ja swoją kupiłem jakoś w marcu i jest cichuteńka, słychać tylko jak napęd pracuje jakiś czas później praktycznie jej nie słychać Cytuj Odnośnik do komentarza
malin1976 110 Opublikowano 27 września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 września 2021 U mnie to samo z tym że nawet napędu nie słychać bo go nie ma . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 28 września 2021 Udostępnij Opublikowano 28 września 2021 dokładni konsoli Sony zajęło to 39 tygodni i zabrakło tylko 7 dni do wyrównania rekordu Wii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 534 Opublikowano 28 września 2021 Udostępnij Opublikowano 28 września 2021 Gdyby nie braki sprzętu to by pobiła wszystkie rekordy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 054 Opublikowano 28 września 2021 Udostępnij Opublikowano 28 września 2021 Gdyby nie braki sprzętu już dawno przegoniliby Switcha. #wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 143 Opublikowano 29 września 2021 Udostępnij Opublikowano 29 września 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 054 Opublikowano 29 września 2021 Udostępnij Opublikowano 29 września 2021 Oj się Sony zapaliła dupa po ostatnich zakupach MSu i widać, że ktoś otworzył portfel. ale to dobrze, bo coś się zaczyna dziać po stronie niebieskiej Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 450 Opublikowano 29 września 2021 Udostępnij Opublikowano 29 września 2021 Piekne czasy I niech ktos powie ze konkurencja nie jest dobra - z perspektywy gracza of course. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 29 września 2021 Udostępnij Opublikowano 29 września 2021 Dobrze, dobrze niech Sony robi swoje magiczne gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 29 września 2021 Udostępnij Opublikowano 29 września 2021 Plus taki, że żeby nawiązać konkurencję z MS i ich portfolio znanych marek, Sony będzie inwestować w coś nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 29 września 2021 Udostępnij Opublikowano 29 września 2021 Studio Sony kupilo sobie studio ? :-D Ale co by nie mówić to ten firesprite to zaraz zostanie jednym z większych ekip Sony. No ale nadal czekam na blaupoint Cytuj Odnośnik do komentarza
Vetiuz 0 Opublikowano 29 września 2021 Udostępnij Opublikowano 29 września 2021 W dniu 27.09.2021 o 11:46, PiPoLiNiO napisał: Ostatnie kilka słów na temat nowej rewizji. Wentylator. Miałem wcześniej tak zwane "ufo", miałem też ten drugi. Ufo to totalny dramat, ten drugi był głośny, ale nie tak natarczywy. W nowej rewizji jest coś innego, bo działa jak ten w XSX. Po prostu go nie słychać. Także jak ktoś się zastanawia nad kupieniem nowej, to zdecydowanie warto. Znając mojego pecha, nie trafiłem magicznej sztuki tylko pewnie każda taka jest. Problem głośnej pracy odszedł w zapomnienie. Ja w nowej rewizji trafiłem na wentylator nidec i mam te "ufo" ale jakoś bardzo mi nie przeszkadza grywam na słuchawkach Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 29 września 2021 Udostępnij Opublikowano 29 września 2021 Czyli jednak dalej loteria. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi