Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 24,5 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano
1 minutę temu, lukas_k96 napisał:

Jak na razie bieda straszna... Teraz jakieś simsy w multi? 

Nowa gra na silniku Playstation HOME.

Opublikowano

Po co w ogóle robić takie "pokazy"? Znów cały internet będzie się z nich śmiał. Czego oni się spodziewali, że kogoś te crapy z ps3 zachwycą?

Opublikowano

Ale ta gierka się zapowiada na moją GRE ŻYCIA ale gdzieś z tylu głowy mam wrażenie że może być ładnym ale nudnym crapiszonem

Opublikowano

Ale ta czcionka w tym LDI to mogłaby być większa.

Opublikowano

Black Trans Lives Matter i chuj, sążniste gówno, nie wiem jaki cel mają takie pokazy.

Opublikowano

Ładny ten star ocean, miło że ps3 nadal jest wspierane.

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

Ale ta gierka się zapowiada na moją GRE ŻYCIA ale gdzieś z tylu głowy mam wrażenie że może być ładnym ale nudnym crapiszonem

Bardzo często mam podobnie - oglądam te pokazy indyczyny i myślę sobie Boże, ile DUSZY, a potem zapominam o nich w pizdu albo okazują się być nudnymi crapiszczami właście.

Opublikowano

Żenada, że na takie szroty im się chce robić jakieś eventy xD na tych nintnedowych chociaż jakieś fajne indyki często pokazują A tutaj tylko ten devil którym szczują już od pierwszego pokazu sonki 5 A premiery wciąż nie widać 

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

Żenada, że na takie szroty im się chce robić jakieś eventy xD na tych nintnedowych chociaż jakieś fajne indyki często pokazują A tutaj tylko ten devil którym szczują już od pierwszego pokazu sonki 5 A premiery wciąż nie widać 

A to nie tak że jakiś stażysta składa parę trailerów w godzinę i robią z tego SOP?

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Bardzo często mam podobnie - oglądam te pokazy indyczyny i myślę sobie Boże, ile DUSZY, a potem zapominam o nich w pizdu albo okazują się być nudnymi crapiszczami właście.

No mam wrażenie że to dość częste z tymi ładnymi indorami ale na szczęście to nie jakaś reguła xD

Opublikowano

Little devil inside i Deaths door mnie sie podobały. Reszta łeeee

Opublikowano

Podsumowując - pokaz gier do Game Passa.

Opublikowano

Jakbym odpalił gamepass, No masa niepotrzebnych gier :/ może ten Devil spoko za klimat reszta do pominięcia 

Opublikowano
Teraz, Rtooj napisał:

A to nie tak że jakiś stażysta składa parę trailerów w godzinę i robią z tego SOP?

Nie wiem ale straciłem 20 minut na oglądanie gier których nawet asax nie odpaliłby w gamepassie

Opublikowano

Nie dostarczyli nawet nowej listy gier Playstation Plus której dziś normalnie nie dali bo podobno mieli pokazać na State Of Play.

Opublikowano

Little Devil Inside wygląda bardzo fajnie, Star Ocean pewnie będzie miało dobry system walki (jak większość gier tri-ace) ale na resztę już nie starczy budżetu. Pozostałe gry na śmietnik (może oprócz Death's Door i KOF). A ten 'trailer' First Class Trouble to chyba tylko po to żeby ludzie nie przedłużali PS+.

Opublikowano

Nie mogę się doczekać gdy odetną wagonik z konsolami poprzedniej generacji, by takie rzeczy jak te samochodziki, kof15, first class coś tam nie miały prawa bytu.

Opublikowano

Hehe. Caly pokaz to odnioslem wrazenie ze gry do ps plus na 2022 reklamowali.