Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Zdrowy rozsądek.

3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Moje ulubione obok chłopskiego rozumu. :pawel: 

:oh_you:

• Odpowiedzi 24,5 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

XDDD ale o co to pieczenie Rtooj, bo już któryś raz za mną latasz? :pawel: 

Jak będzie to spoko, ale jak nie to zobaczymy. Gra nie ma daty premiery dopóki jej nie ma, a TLOU2 tez kilka razy przenoszono. :) 

A bo naciskasz na Sony by dało GOW2 na gwiazdkę ;)

Edytowane przez Rtooj

Opublikowano

Chłodzenie podczas trybu wstrzymania działa, czy jest wyłączone? [emoji3]

Wysłane z mojego RMX2002 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Tak sobie przeglądam oferty bo szukam nowego laptopa, oczywiście zwykłego nie do grania, ale rzucił mi się w oczy ten egzemplarz i widząc go doceniam, że te ps5 za ponad 2 tysiące odpala wszystko w miarę przyzwoitej jakości, bo obecnie ceny za gamingowy sprzęt to jakiś szczyt, szczytów. 

https://m.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki/msi-laptop-gp66-i7-16gb-1tbssd-3080-w10_1.bhtml

Opublikowano
Godzinę temu, Figuś napisał:

Tak, tylko szybciej będzie pena jakiegoś użyć, bo to przerzucanie po kablu trwa długo

Myślałem że na ps5 nie da się przez pena. Tak czy siak dzięki za odpowiedź 

Opublikowano

Na pena nie da się skopiować sejwów z gier PS5. Te z PS4 można bez problemu kopiować.

Opublikowano

Zapisy z gier PS4 normalnie da radę na pena wrzucać na PS5, jedynie zapisy z PS5 są za plusowym paywallem co jest kurestwem.

Opublikowano

Jakie to są kurwy xD konsola miała przyjść z Returnalem i plusem zamawiane z MM. Oczywiście przyszła sama konsola. Pewnie kurier miał ochotę zagrać w tegoroczne GOTY 

Opublikowano
36 minut temu, Szymek napisał:

Jakie to są kurwy xD konsola miała przyjść z Returnalem i plusem zamawiane z MM. Oczywiście przyszła sama konsola. Pewnie kurier miał ochotę zagrać w tegoroczne GOTY 

A nie dostałeś kodów na plusa i Returnala mailem? 

Opublikowano

Wszystko chłopaki powinno być w jednej paczce. MM sprawdzi monitoring. Mam czekać na info. 

To się nagram w Returnala przez święta :smutas:

Opublikowano

Kurier przyzwyczajony bo codziennie startuje z tej samej bazy.

Opublikowano

Kurierzy nie zaryzykują kradziezy jakiś kodów smiesznych żeby sobie narobic kłopotów.

Moim zdaniem na 100% błąd przy pakowaniu przesyłki, bo znajać realia to te kody dodawane do konsoli wersja "golas"

Opublikowano

Dobra...falszywy alarm. 

Dwóch dorosłych chłopów odbiera paczkę. Także grają na konsolach i z odbiorem pączek mają doświadczenie. 

Idę proszę ja Ci dziś palić w piecu. Patrzę jakieś papierki. No i już chyba wiecie jak to się skończyło...nie gadam z nimi :shotgun:

Nie zauważyli. Już nawet rodzinie nie można zaufać. 

Edytowane przez Szymek