Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 24,5 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

Ale tylko raczej. A jak przesuną to hajs będzie wisieć i trzeba będzie z nimi wymieniać xx wiadomości aby oddali. To ja już wolę zapłacić gdy będzie możliwość pobrania plików. Nic nie stracę [emoji6]

Opublikowano

Nic nie przesuną. W szczególności, że Sony skupia się na promowaniu gier, które zaraz mają premierę. Po premierach horizon i gt7 pewnie dadzą już pewna premierę ragnarok i zacznie się promocja.

Opublikowano

[*] Sony

A tak na poważnie, to jak Bethesda jakoś może ich super nie zaboli, tak brak Call of Duty na Playstation to Sony poczuje :obama: 

Opublikowano

No Ryan już złożył dymisję. Podobno cały dział PlayStation ma być zamknięty. Fabryki zamiast konsol będą produkować tamagoczi.

Opublikowano

Nom, tym bardziej że Sony zawsze pakowało kasę w CoDa (wcześniejszy dostęp do trybów i inne takie tam). Ciekawe czy mają w produkcji jakiegoś dużego FPSa, jak nie to na święta 2023 mogą mocno poczuć brak CoDa.

Opublikowano

Spokojnie Cody jeszcze jakiś czas będą na Sonce, chyba że wliczone w deal są kary z umów

Opublikowano

No i mają ekipę co im robi fpsa jakiegoś i podobno idzie tam spora kasa. Ale ciekaw jestem czy jakos zareagują na ten zakup.

Opublikowano

Ale tobie chodzi o studio założone tylko z byłych pracowników Acti, a ono nie ma nic z nimi poza tym wspólnego

Opublikowano

To samo było pisane o przejęciu Bethesdy a jak wyszło chyba już każdy wie.  :)

Opublikowano
2 minutes ago, Lord Protector said:

To samo było pisane o przejęciu Bethesdy a jak wyszło chyba już każdy wie.  :)

Jak wyszło? Na PS wyszedł Deathloop i wyjdzie Ghostwire Tokyo bo umowy muszą być honorowane. Starfield już się nie ukaże, tak samo kolejne Doomy, Wolfy itd.

Opublikowano

No i tak samo będzie tu ten cod jescze wyjdzie kolejny już raczej nie  :)

Opublikowano
3 minuty temu, Lord Protector napisał:

No i tak samo będzie tu ten cod jescze wyjdzie kolejny już raczej nie  :)

cody są napierdalane taśmowo i na 100% Sony ma umownie zabezpieczone jeszcze kilka części :)

Opublikowano

Jak deal dojdzie do skutku i nowe CoDy wypadną z PS (czy to będzie pod koniec 2023 czy później), a do tego momentu nie będzie jakiegoś mocnego ekskluzywnego FPSa to pewnie będą rozmowy z EA, no chyba że MS zrobi kolejne zakupy  : )

Opublikowano
8 minut temu, KarolJanuszGejmingu napisał:

Będzie beka jak te wszystkie Cody i gry od bethesdy wyjadą na PlayStation tylko pod warunkiem opłaty pełnej ceny XD.

No za ułamek ceny przecież nie będą sprzedawać gier.

Opublikowano
1 minutę temu, Square napisał:

No za ułamek ceny przecież nie będą sprzedawać gier.

to raz, a dwa przecież i tak są barany które za CoDy płaca pełną cenę trzy i pół paki xD

Opublikowano

MS grubo leci, akurat w gierki od Acti nie gram zupełnie więc to dla mnie żadna strata, ale jak ktoś wykłada prawie 70mld to ma w tym jakiś cel :)

Opublikowano
2 minuty temu, mario10 napisał:

MS grubo leci, akurat w gierki od Acti nie gram zupełnie więc to dla mnie żadna strata, ale jak ktoś wykłada prawie 70mld to ma w tym jakiś cel :)

Dokładnie. Teraz jeszcze niech kupią ubisoft. Oby nie mieli chrapki na from software.

Opublikowano

Ło panie jak kupią From to ja kupię Xboxa :) na dwie konsole nie mam czasu żeby całe dobro ogrywać, ale dla gier od From bym kupił Xboxa :kaz: