Rtooj 1 598 Opublikowano 20 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2022 7 minut temu, Qbon napisał: W sumie w przypadku gier Sony jest to jak najbardziej możliwe bo są dopracowane bardzo dobrze na premierę nawet bez premierowego patcha, wyjątkiem było tu days gone. Zdecydowanie jest taki trend, co się chwali, ale np. są też dodatki typu patch 60fps za free (tlou2, horizon) i bez internetu nie da rady. Np. wiem że horizon 2 mogę jechać rano w premierę kupić i grać, ale np. elden ring to tak wezmę po testach innych graczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Qbon 311 Opublikowano 20 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2022 13 minut temu, Rtooj napisał: Zdecydowanie jest taki trend, co się chwali, ale np. są też dodatki typu patch 60fps za free (tlou2, horizon) i bez internetu nie da rady. Np. wiem że horizon 2 mogę jechać rano w premierę kupić i grać, ale np. elden ring to tak wezmę po testach innych graczy. Zgadza się, patchy 60fps już by nie było no ale w samą grę by szło grać, dostęp by był, wiadomo, że zawsze lepiej z patchem, poprawkami itd ale sam fakt możliwości uruchomienia i grania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 20 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2022 Cytat Oczekujemy, że Microsoft będzie przestrzegał umów kontraktowych i nadal będzie dbał o to, aby gry Activision były multiplatformowe”. Haha to się zdziwicie :-D Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 20 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2022 Źródło tego cytatu byś też wrzucił Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 20 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 512 Opublikowano 20 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2022 U mnie na razie nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 20 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2022 U mnie działa, ale nie widzę gdzie mogę sobie te tabelki z podsumowaniem zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 20 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2022 (edytowane) Hehe A Switch: Najwięcej było grane na Xboxie ale ta biedna firma nie ma żadnego podsumowania. Edytowane 20 stycznia 2022 przez devilbot Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 20 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2022 4 rok z rzędu rdr na pierwszym miejscu słabiutki rok miałem ale 403 godziny jakimś cudem nabiłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 512 Opublikowano 20 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2022 Ok. na bank nie jest to całkowicie dokładne, no ale lecimy. Mam wrażenie, że czas Ghosta jest zawyżony o jakieś 135h bo chyba tyle miałem w werji PS4 zanim przeniosłem sejwa. Wersja DC na konsoli pokazuje mi jakieś 450h więc to by bardziej pasowało pod całkowity czas. W BL3 na PS5 mam niby 400 godzin łącznie, z czego kilkadziesiąt było w 2020, tutaj na bank jest rozjazd czasowy. Returnal się zgadza, bo jak ostatnio odpalałem w grudniu to komputer pokazywał niecałe 10 dni. Rocket League też możliwe, że poprawnie. Ten całkowity czas 1895h wydaje się olbrzymim wynikiem, z uwzględnieniem powyższych obstawiałbym bliżej 1500-1600 czyli dalej w chuj dużo. Czas online też nie do końca poprawny, no bo skoro w RL mam 185 godzin, a w GoT 609h (z czego w singlu ok 150h), no to powinno być trochę więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza
niunias101 15 Opublikowano 20 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2022 U mnie niestety tak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 20 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2022 ten czas to liczony od włączenia gry bo zapis z takiego AC pokazywał mi niecałe 90h, ale czas uruchomionej gry może się zgadzać bo przysypiałem przy nim XD Cytuj Odnośnik do komentarza
maxoffe 40 Opublikowano 20 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2022 Pany mam takie pytanie, dziś przyszło mi PS5 i chciałem jeszcze raz pograć w God Of War. Stąd pytanie jak pobieram grę z PS Plus, Kolekcja PS to gra ma od razu zawartego patcha do wer. PS5? Chodzi mi o grafikę 4K i 60fps. Pytam bo nie pamiętam czy ściągnę wer na PS5 czy muszę skądś tego patcha ściągać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 20 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2022 Tak, gra się pobiera od razu z patchem pod ps5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maxoffe 40 Opublikowano 20 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2022 5 minut temu, Figuś napisał: Tak, gra się pobiera od razu z patchem pod ps5 Właśnie sciąglem i widzę że jest wybór, ale dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 20 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2022 Właśnie chciałem sie wbić na profil z przgladarki https://my.account.sony.com/ ale przy logowaniu wyskoczyło mi 20 obrazków jeden po drugim. Przeleciałem przez nie jak burza i wywaliło mi błąd. Drugim razem juz sie nie dałem na to nabrać. Olałem sprawę bo nie mam zamiaru wykonywać czyjejś roboty. Trzeba bylo zaznaczyć obrazki w których myszka nie moze dostać sie do sera Nie wiem kto to wymyślił ale szybko zniechęca do logowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
A_Bogush 387 Opublikowano 20 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2022 3 godziny temu, niunias101 napisał: U mnie niestety tak to wygląda. Prawdopodobnie dlatego, że nie masz wyrażonej zgody na zbieranie danych. Też mam tak samo. Cytat *Users need to have a registered PSN account in their region, be age 18 years or over, have played games on a PS4 or PS5 console for at least 10 hours between January 1, 2021 and December 31, 2021. Users who have not consented to the collection of “Full Data” from their PlayStation 5 system settings, may be unable to participate in the Wrap-Up campaign. Users located in Europe, the Middle East, Africa, Australasia, India, and Russia, who have not consented to the collection of “Additional Data” from their PlayStation 4 system settings, may be unable to participate in the Wrap-Up campaign. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 390 Opublikowano 20 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2022 U mnie też nie działa pomimo, że Full Data włączone od dawna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 20 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2022 Bieda, no ale wszystkiemu winien XBOX Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 20 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2022 Czyli kupił im trochę czasu na zastanowienie nad kolejnym ruchem Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 390 Opublikowano 20 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2022 Zobaczymy czy z grami Bethesdy też będą tacy wyrozumiali. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kafaresko 37 Opublikowano 21 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2022 1 godzinę temu, MEVEK napisał: Właśnie chciałem sie wbić na profil z przgladarki https://my.account.sony.com/ ale przy logowaniu wyskoczyło mi 20 obrazków jeden po drugim. Przeleciałem przez nie jak burza i wywaliło mi błąd. Drugim razem juz sie nie dałem na to nabrać. Olałem sprawę bo nie mam zamiaru wykonywać czyjejś roboty. Trzeba bylo zaznaczyć obrazki w których myszka nie moze dostać sie do sera Nie wiem kto to wymyślił ale szybko zniechęca do logowania. Lepsze jest jeszcze to,że aby odebrać nagrody(awatary) trzeba się ponownie zalogować i znowu rozwiązać te 20 obrazków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 512 Opublikowano 21 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2022 Ja nie musiałem rozwiązywać żadnych obrazków. Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 21 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2022 2 godziny temu, McDrive napisał: Czyli kupił im trochę czasu na zastanowienie nad kolejnym ruchem Bardziej wygląda to na wyjaśnienie, że Sony jest za małe by traktować ich jako równego konkurenta. Phil tym wpisem sprowadził Sony do pozycji sprzedawcy ich gier. Cytuj Odnośnik do komentarza
Qbon 311 Opublikowano 21 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2022 Tylko spencer zapomina, że jego dział Xboxa jest dość daleko w tyle za Playstation wciąż więc nie wiem kto kogo tu by miał traktować jako równego sobie jeśli chodzi o jakość gier a raczej myślę, że jakość>ilość. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi