YETI 10 992 Opublikowano 4 lutego 2022 Autor Opublikowano 4 lutego 2022 5 godzin temu, Pupcio napisał: No to zajebiście że jeden z najzdolniejszych devów branży traci czas i pieniądze na rimejk 9 letniej gry Serio niech ta branża zdechnie bo mnie denerwuje kurde bele Robię 3 gry obecnie. Rimejk jedynki pewnie wyjdzie w okolicach premiery serialu Hbo. Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 (edytowane) Ja bym chętnie zobaczył Men in Black z tych plotek. Ciekawe uniwersum ze specyficznym poczuciem humoru, ale czy pasuje do growego świata? Edytowane 4 lutego 2022 przez PanKamil Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 6 minut temu, PanKamil napisał: Ja bym chętnie zobaczył Men in Black z tych plotek. Ciekawe uniwersum ze specyficznym poczuciem humoru, ale czy pasuje do growego świata? Pasuje, byle w konwencji tlou, bez otwartego świata. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 W dniu 3.02.2022 o 14:53, ASX napisał: pamiętacie jeszcze studio w Malezji? To co oni nie mieli swojego budynku i z domu pracowali czy jak? i te 7 osób w tym dziadek na emeryturze to całe studio? Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 wyslij ktoś CV i niech się zapyta na rozmowie do jakiego projektu ta rekrutacja i jakie będą twoje obowiązki w firmie - i niech się podzieli tą informacją w tym temacie. Spoiler A Na koniec rozmowy niech powie, że woli jednak nintendo, bo tam więcej płacą Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. krzysiek923 1 658 Opublikowano 4 lutego 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 lutego 2022 2 godziny temu, YETI napisał: Robię 3 gry obecnie. Rimejk jedynki pewnie wyjdzie w okolicach premiery serialu Hbo. Jeden Yeti nakurwia 3 gry dla Sony, a Figaro narzeka na Bezosa. 11 Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 Tu prawnik wyjaśnia ten miliard dolarów dla zatrzymania pracowników Bungie i pewne błędne informacje podawane przez media. Jeśli dobrze rozumiem kolesia, to to jest częściowo opóźniona zapłata za firmę. Pracownicy Bungie mają dużą część akcji i przy przejęciu firmy część z nich z miejsca by się stała milionerami co mogłoby wpłynąć na decyzję o odejściu z pracy. Spoko kanał i polecam, bo koleś specjalizuje się w prawie korporacyjnym i konsolidacjach firm. Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 4 lutego 2022 Autor Opublikowano 4 lutego 2022 2 godziny temu, krzysiek923 napisał: Jeden Yeti nakurwia 3 gry dla Sony, a Figaro narzeka na Bezosa. Będą sztosiwa, wszytsko ku chwalę Królestwa Niebieskiego. Cytuj
SnoD 2 322 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 Godzinę temu, C1REX napisał: Tu prawnik wyjaśnia ten miliard dolarów dla zatrzymania pracowników Bungie i pewne błędne informacje podawane przez media. Jeśli dobrze rozumiem kolesia, to to jest częściowo opóźniona zapłata za firmę. Pracownicy Bungie mają dużą część akcji i przy przejęciu firmy część z nich z miejsca by się stała milionerami co mogłoby wpłynąć na decyzję o odejściu z pracy. Spoko kanał i polecam, bo koleś specjalizuje się w prawie korporacyjnym i konsolidacjach firm. Tak, to jest kasa na wykup akcji, które są w rękach pracowników. Cytuj
Szermac 2 741 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 Krążą ploty, że Sony ma zakupić KADOKAWE z FromSoftware na pokładzie. Pomarzyć można xD Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 Będą dalej klepać sously, tym razem na wyłączność? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 FROMik wypuszczający remasterek Bloodfuckingborne w 4k60 i robiący Bloodborne 2 w azteckiej dżungli? Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 29 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Będą dalej klepać sously, tym razem na wyłączność? Krążą też plotki o powrocie Armored Core. Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 5 lutego 2022 Opublikowano 5 lutego 2022 2 godziny temu, cotek napisał: Krążą ploty, że Sony ma zakupić KADOKAWE z FromSoftware na pokładzie. Pomarzyć można xD O Remedy też krążyły i dalej nic. Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 5 lutego 2022 Opublikowano 5 lutego 2022 W sumie nie wiem gdzie to napisać. Zrobiłem anulowanie preordera ER przez stronę (przez ps5 się nie da), bo wziąłem płytę. W środę dostałem maila, że luz i 48h i będzie. I nadal lipa. To normalne? W ogóle to, że było obowiązkowe pole tekstowe na wpisanie czemu już nie chce gierki to trochę lol Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 5 lutego 2022 Opublikowano 5 lutego 2022 1 minutę temu, Basior napisał: W sumie nie wiem gdzie to napisać. Zrobiłem anulowanie preordera ER przez stronę (przez ps5 się nie da), bo wziąłem płytę. W środę dostałem maila, że luz i 48h i będzie. I nadal lipa. To normalne? W ogóle to, że było obowiązkowe pole tekstowe na wpisanie czemu już nie chce gierki to trochę lol Mam nadzieje, ze im napisałeś w tym polu tekstowym, że jednak wolisz Sekiro 1 Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 6 lutego 2022 Autor Opublikowano 6 lutego 2022 Ciekawe jakie kolejne pół roku i czy wszytsko wyjdzie zgodnie z terminem. Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 6 lutego 2022 Opublikowano 6 lutego 2022 Bez złośliwości - czuję, że będzie kilka obsuw, bo wydawać 3 gry - z czego 1 jest autorska a za 2 zapłaciło 3rd party - w ciągu jednego miesiąca to wydawnicze samobójstwo. 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 6 lutego 2022 Opublikowano 6 lutego 2022 Oczywiście, 1st party są nie do ruszenia z listy którą wymienił YETI. Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 6 lutego 2022 Opublikowano 6 lutego 2022 Kiepsko planują okienka wydawnicze na swoje gierki. Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 6 lutego 2022 Opublikowano 6 lutego 2022 Babylon's Fall powinien wylecieć na kwiecień bo nikt na to nie spojrzy, tym bardziej mając 2 tygodnie wcześniej Horizona. Z drugiej strony i tak dużo by to nie pomogło tej grze. Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 6 lutego 2022 Opublikowano 6 lutego 2022 Mogliby to trochę rozciągnąć. A ciekawe też co mają na drugą część roku. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 6 lutego 2022 Opublikowano 6 lutego 2022 4 minuty temu, creatinfreak napisał: Mogliby to trochę rozciągnąć. A ciekawe też co mają na drugą część roku. Coda XD No dobra i GoWa (będzie masakratos). Coś może jeszcze kitrają, ale wątpię… Cytuj
triboy 973 Opublikowano 6 lutego 2022 Opublikowano 6 lutego 2022 1 minutę temu, balon napisał: (będzie masakratos) Nie wywołuj wilka z lasu... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi