Figuś 21 173 Opublikowano 8 lutego 2022 Opublikowano 8 lutego 2022 https://blog.playstation.com/2022/02/08/new-ps5-and-ps4-system-software-betas-roll-out-tomorrow/ 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 8 lutego 2022 Opublikowano 8 lutego 2022 Czyli wracają stare imprezy, spoko. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 8 lutego 2022 Opublikowano 8 lutego 2022 spoko jest tez opcja przypinania ikonek gier w menu. Jakby dali foldery to byłby chyba za duży luksus :F Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 8 lutego 2022 Opublikowano 8 lutego 2022 Cytat You can now individually adjust the voice chat volume of each player in a party on PS4, just like on PS Wow, troche im zajęło ogarnąć taką podstawową funkcjonalność Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 9 lutego 2022 Opublikowano 9 lutego 2022 Kruci nad bajką sly to też pracują od 20 lat a nawet trailera nie było Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 9 lutego 2022 Opublikowano 9 lutego 2022 trailer był ale raczej skasowane https://www.simplegamer.co.uk/sly-cooper-movie/ Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 10 lutego 2022 Opublikowano 10 lutego 2022 7 godzin temu, Figuś napisał: już słyszę ten jęk zawodu To co remaster remastera przed premierą filmu, czy może łaskawie remake, albo nawet nowa część (taaaaa)? Cytuj
Krissan 5 Opublikowano 10 lutego 2022 Opublikowano 10 lutego 2022 Hej ,jeśli ktoś ma ochotę na beta 3.0 oto kodzik AC5M-CJNC-L78E 1 Cytuj
Phex 0 Opublikowano 11 lutego 2022 Opublikowano 11 lutego 2022 Witam. Kupiłem. Horizona i chce go udostępnić drugiej osobie jako share account. Robię to w następujący sposób 1 . Udostępnianie konaoli i granie offline na swoim koncie klikam " wyłącz. 2. Loguje się kontem brata na swojej konsoli i w tych samych ustawieniach klikam nie wylaczaj. Wchodząc przez konto brata na sklep ps store, gra widnieje , że trzeba zapłacić Co złe.robiw ? Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj
Bzduras 12 520 Opublikowano 11 lutego 2022 Opublikowano 11 lutego 2022 1 godzinę temu, Phex napisał: Wchodząc przez konto brata na sklep ps store, gra widnieje , że trzeba zapłacić No nie wiem jak to tam na PS działa, ale chyba musi ściągnąć grę z Twojego konta i grać na swoim. Nie kupił na swoim, więc gra w sklepie widnieje jako dostepna do zakupu, na moje wszystko się zgadza. Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 11 lutego 2022 Autor Opublikowano 11 lutego 2022 Godzinę temu, Bzduras napisał: No nie wiem jak to tam na PS działa , ale chyba musi ściągnąć grę z Twojego konta i grać na swoim. Nie kupił na swoim, więc gra w sklepie widnieje jako dostepna do zakupu, na moje wszystko się zgadza. Tak jak pisze Bzduras. Cytuj
Devils1100 0 Opublikowano 11 lutego 2022 Opublikowano 11 lutego 2022 Witam:),mam takie pytanko podczas rozmowy na imprezie z Wujkiem dochodzi do dziwnej sytuacji otóz słysze samego siebie podczas rozmowy jest "Echo" i Słysze jego dzwięki z gry w słuchawkach podłączałem nawet inne słuchawki zobaczyć czy to moze wina słuchawek a sie okazało ze to samo xD Super pamiętam mieliśmy kiedys tez takie coś na ps4 ale wujek akurat miał i dało sie jakoś to zrobić a na 5 nic i teraz nie wiadomo czy to wina systemu czy tej imprezy pzdr Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 11 lutego 2022 Opublikowano 11 lutego 2022 Niech wujek przycisku dźwięk u siebie Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 11 lutego 2022 Opublikowano 11 lutego 2022 19 minut temu, Devils1100 napisał: Witam:),mam takie pytanko podczas rozmowy na imprezie z Wujkiem dochodzi do dziwnej sytuacji otóz słysze samego siebie podczas rozmowy jest "Echo" i Słysze jego dzwięki z gry w słuchawkach podłączałem nawet inne słuchawki zobaczyć czy to moze wina słuchawek a sie okazało ze to samo xD Super pamiętam mieliśmy kiedys tez takie coś na ps4 ale wujek akurat miał i dało sie jakoś to zrobić a na 5 nic i teraz nie wiadomo czy to wina systemu czy tej imprezy pzdr Trzy opcje, niech wujek zmniejszy czułość mikrofonu w ustawieniach party, druga opcja to niech zmniejszy głośność tej słuchawki, a trzecia i najlepsza opcja niech je wypierdoli i kupi coś innego. Miałem jakieś gówno od PDP do samego czatu i zawsze był płacz że jak wchodzę na party to powoduje u ziomków echo. Kupiłem sobie Plantronicsy RIG100HS(polecam, bardzo wygodne z dobrym micro) i problem znikł, ewentualnie dobrą opcja jest też sama sznurówka ta co była dodawana do PS4 w zestawie też nie powoduję echa. jeżeli ty słyszysz echo wina jest po drugiej stronie Cytuj
Devils1100 0 Opublikowano 11 lutego 2022 Opublikowano 11 lutego 2022 (edytowane) 13 minut temu, Figuś napisał: Trzy opcje, niech wujek zmniejszy czułość mikrofonu w ustawieniach party, druga opcja to niech zmniejszy głośność tej słuchawki, a trzecia i najlepsza opcja niech je wy(pipi)i i kupi coś innego. Miałem jakieś (pipi) od PDP do samego czatu i zawsze był płacz że jak wchodzę na party to powoduje u ziomków echo. Kupiłem sobie Plantronicsy RIG100HS(polecam, bardzo wygodne z dobrym micro) i problem znikł, ewentualnie dobrą opcja jest też sama sznurówka ta co była dodawana do PS4 w zestawie też nie powoduję echa. jeżeli ty słyszysz echo wina jest po drugiej stronie Hmm,słuchawki mam akurat Goldy (2018) on ma tez goldy i goldy platinum wszystkie te rewizje z (2018) przełączał się na te i na te i dalej słyszałem samego siebie. Dziwne strasznie wczesniej mi sie wydaje ze ta impreza jakoś lepiej działała na ps4 a teraz mam wrażenie ze jest gorzej oby ten Discord coś polepszył z tej imprezy się korzystać nie da.Porażka Edytowane 11 lutego 2022 przez Devils1100 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 15 lutego 2022 Opublikowano 15 lutego 2022 Podoba mi się, że wszędzie dodają Astro, może oznacza to jakiś większy tytuł w produkcji. 1 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 15 lutego 2022 Opublikowano 15 lutego 2022 mogli by wrzucić tą animację gdy się konsola włącza 1 Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 15 lutego 2022 Opublikowano 15 lutego 2022 9 minut temu, oFi napisał: mogli by wrzucić tą animację gdy się konsola włącza Chyba żeby mnie ku.rwica wzięła. Konsola ma się włączać natychmiast. Co innego gry, przed nimi taka animacja mogłaby się pojawiać. Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 15 lutego 2022 Opublikowano 15 lutego 2022 15 minut temu, oFi napisał: mogli by wrzucić tą animację gdy się konsola włącza i może jeszcze mamuta byś do tego chciał? 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 15 lutego 2022 Opublikowano 15 lutego 2022 No to pojawia się przy pierwszym uruchomieniu, potem jest pomijana (chyba, że gra dostanie update, albo wyłączysz całkowicie konsole). Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 15 lutego 2022 Opublikowano 15 lutego 2022 Dzięki bogom że sony nie czyta tego forum 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi