Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 10 marca 2022 Opublikowano 10 marca 2022 Ten DioField wyglądał całkiem sympatycznie - myślałem, że będzie remake FFTactics, ale ujdzie. Największy zarzut mam do grafiki, bo serio wygląda to jak port gry z komórki, fajnie jakby się jednak chwilę nad tym pochylili. Cytuj
Snake_Plissken 911 Opublikowano 10 marca 2022 Opublikowano 10 marca 2022 Diofield Chronicles będę obserwował z zainteresowaniem jaki będzie efekt końcowy. Fajnie, że rusza się coś w temacie serii Valkyrie - szkoda, że to jakiś spin-off, ale mam nadzieję, że SE nie spieprzy tej gry. No i obowiązkowy zakup z tego wszystkiego to kolekcja Żółwi. Już widzę, jak będę kurwował przechodząc pierwszą część. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 10 marca 2022 Opublikowano 10 marca 2022 Wy nie chcecie żeby Square cokolwiek już remakowało a na pewno Tactics xd Zrobiliby to najmniejszym kosztem i jeszcze ludzie by z mlaskaniem hapali tą dzidę bo "fani". Cytuj
czarek250885 318 Opublikowano 10 marca 2022 Opublikowano 10 marca 2022 8 godzin temu, Dr.Czekolada napisał: Wy nie chcecie żeby Square cokolwiek już remakowało a na pewno Tactics xd Zrobiliby to najmniejszym kosztem i jeszcze ludzie by z mlaskaniem hapali tą dzidę bo "fani". Ja chętnie zagrałbym w Vagrant Story w nowych szatach jeśli chodzi o grafikę, ale w niezmienionej formie jeśli chodzi o gameplay i cały przedstawiony świat. Było by to mega doświadczenie. Eh szkoda, że to nie realne. 3 Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 10 marca 2022 Opublikowano 10 marca 2022 A dlaczego ten samuraj jest czarno biały? Konsola nie wyrabia z kolorami? Cytuj
Vivalamaks 0 Opublikowano 13 marca 2022 Opublikowano 13 marca 2022 witam mam taki problem ze gdy wlaczam konsole to pulsuje na niebiesko i nie wlacza sie. Konsola wlacza sie dopiero za 3 lub 4 razem nie wiem jaka moze byc przyczyna moze ma ktos jakies pomysly co zrobic Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 14 marca 2022 Opublikowano 14 marca 2022 nowe State of Play zapowiedziane na 17 go Marca. temat przewodni (albo i jedyny) - Harry Potter Hogwards Legacy Blog Playstaion Cytuj
mugen 1 955 Opublikowano 14 marca 2022 Opublikowano 14 marca 2022 22 godziny temu, Vivalamaks napisał: witam mam taki problem ze gdy wlaczam konsole to pulsuje na niebiesko i nie wlacza sie. Konsola wlacza sie dopiero za 3 lub 4 razem nie wiem jaka moze byc przyczyna moze ma ktos jakies pomysly co zrobic Reklamować. Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 14 marca 2022 Opublikowano 14 marca 2022 Nie wiem gdzie napisać ale moze tutaj znajdzie się jakaś pomoc Otoz chce odzyskac swoje stare konto PSN ale niestety nie pamietam jaki był online ID, znam tylko email. Gorzej ze dostepu do tego emaila oczywiscie juz nie mam a hasla tez nie pamietam Ogolnie to jest tak ze dzwonilem na infolinie Sony ale nie mogą mi pomoc bo te konto jest Kanadyjskie (tak, zakladam je na kanade bo kiedys byly tam lepsze ceny i dostep gierek). Kiedy staram sie pogadać z supportem w North America to bez PSN id w ogole nie chca ze mna rozmawiac i mnie wywalają z chatu. Czy ktos ma jakies lepsze wtyki zeby po mailu powiedziec mi jaki był to PSN ID? Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 14 marca 2022 Opublikowano 14 marca 2022 2 minuty temu, Redmitsu napisał: A co zrobisz jak przypomnisz sobie ten PSN ID, jak nie będziesz mógł się zalogować? Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 14 marca 2022 Opublikowano 14 marca 2022 Kiedy bede pamietac swoj PSN ID + email adress to bede mogł odzyskac konto jak odpowiem jeszcze na pewne prywatne pytania. Juz jedno konto w ten sposob odzyskiwalem Cytuj
waz7 0 Opublikowano 14 marca 2022 Opublikowano 14 marca 2022 Masz jakies gry na konsoli które były przypisane do tego konta co chcesz odzyskać? Jak masz to uruchom taką gre i dostaniesz komunikat w stylu, że tylko ktoś tam może ją uruchomić i każe logować sie na konto. Ja tak sprawdziłem swoje ID a walczylem z Sony z miesiąc. Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 14 marca 2022 Opublikowano 14 marca 2022 To jest konto z jakimiś gierkami z ps3, raczej ciężko z tym, bo to jest mega stare konto. Szukałem jakiegoś maila do Sony US ale znaleźć coś to jest niemożliwe. Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 15 marca 2022 Opublikowano 15 marca 2022 11 godzin temu, Redmitsu napisał: To jest konto z jakimiś gierkami z ps3, raczej ciężko z tym, bo to jest mega stare konto. Szukałem jakiegoś maila do Sony US ale znaleźć coś to jest niemożliwe. A nie wysłałeś sobie może friend request na główne konto? Z tego co piszesz to chyba łatwiej byłoby zacząć od odzyskania dostępu do maila. Cytuj
Patricko 1 403 Opublikowano 16 marca 2022 Opublikowano 16 marca 2022 Najwyższa pora, to miało być od premiery Cytuj
mugen 1 955 Opublikowano 16 marca 2022 Opublikowano 16 marca 2022 W dniu 14.03.2022 o 20:54, Redmitsu napisał: Nie wiem gdzie napisać ale moze tutaj znajdzie się jakaś pomoc Otoz chce odzyskac swoje stare konto PSN ale niestety nie pamietam jaki był online ID, znam tylko email. Gorzej ze dostepu do tego emaila oczywiscie juz nie mam a hasla tez nie pamietam Ogolnie to jest tak ze dzwonilem na infolinie Sony ale nie mogą mi pomoc bo te konto jest Kanadyjskie (tak, zakladam je na kanade bo kiedys byly tam lepsze ceny i dostep gierek). Kiedy staram sie pogadać z supportem w North America to bez PSN id w ogole nie chca ze mna rozmawiac i mnie wywalają z chatu. Czy ktos ma jakies lepsze wtyki zeby po mailu powiedziec mi jaki był to PSN ID? A nie dzieliłeś się kiedyś gdzieś nazwą tego konta? Gdzieś na jakimś forumku w podpisie albo spisie użytkowników plejstejszyn? Cytuj
czarek250885 318 Opublikowano 16 marca 2022 Opublikowano 16 marca 2022 Mam pytanie dotyczące klawiatury i myszy dedykowanej ps5, może ktoś wie, albo sam używa i może polecić? Cytuj
Snake_Plissken 911 Opublikowano 17 marca 2022 Opublikowano 17 marca 2022 12 godzin temu, czarek250885 napisał: Mam pytanie dotyczące klawiatury i myszy dedykowanej ps5, może ktoś wie, albo sam używa i może polecić? Do FF XIV wykorzystuję klawiaturę Logitecha, nie pamiętam teraz jaką. Wieczorem dałbym Ci znać jak coś. 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 17 marca 2022 Opublikowano 17 marca 2022 A jakie jeszcze gry obsługują klawiaturę i mysz? Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 17 marca 2022 Opublikowano 17 marca 2022 (edytowane) Taka ciekawostka, Hideo przesiaduje sobie w studiu playstation robiąc mocap do gierki. Czyżby death stranding 2 już się pichcilo? Edytowane 17 marca 2022 przez PanKamil Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 17 marca 2022 Opublikowano 17 marca 2022 To z sesji do Silenta od Hassana. 1 Cytuj
Bzduras 12 520 Opublikowano 17 marca 2022 Opublikowano 17 marca 2022 2 minuty temu, Square napisał: To z sesji do Silenta od Hassana. Prawda, kabel na podłodze po prawej stronie ma taką samą oplotkę, jak miał kabel w pomieszczeniu, w którym po raz pierwszy zapowiedziano Silent Hill na PSX. Hideo już nawet się nie kryje ze wskazówkami. 1 Cytuj
czarek250885 318 Opublikowano 17 marca 2022 Opublikowano 17 marca 2022 (edytowane) 10 godzin temu, Square napisał: A jakie jeszcze gry obsługują klawiaturę i mysz? Mam na kupce wstydu Frost Punka. I nawet mam chęć wrócić do jakiejś strategii, gdyż ostatnie co grałem, to były jeszcze czasy pc Settlers 4 i Red Alert 3. Dodatkowo pograłbym w there are bilions. A bez myszki to tak trochę słabo w strategię. Edytowane 17 marca 2022 przez czarek250885 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi