Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

>Soulsy 20? W to mi graj.

>Halo 6? Kiedy to gówno w końcu zdechnie?

Skąd w Tobie tyle urazy do wszystkiego co związane z Sony? Wieża w returnalu nie idzie? Szczękogrzmot nie zostawił ogona po śmierci? Ferrari za drogie  w GT7?

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

>Soulsy 20? W to mi graj.

>Halo 6? Kiedy to gówno w końcu zdechnie?

Soulsy? Najlepsze dark fantasy w grach. Halo? Najgorsze sci-fi w grach, designerska porażka.

Opublikowano

Nie wiem czemu twórcy halo nie mogą zerżnąć wszystkich pomysłów z jakiegoś dobrego sf. Soulsy zrobiły tak z berserkiem i jak fajnie wyszło :nosacz3:

Opublikowano

Z Soulsów da się jeszcze wiele wycisnąć. Chętnie bym przywitał powrót Bloodborne’a właśnie ze względu na inną stylistykę. „Klasyczne” dark fantasy już trochę robi się w tej serii powtarzalne. Zamki w Elden Ring nie wyróżniają się dla mnie niczym na tle tych z Dark Souls (choć zaznaczam, że wszystkich jeszcze nie widziałem).

Opublikowano
47 minut temu, PanKamil napisał:

Ploteczka do kolekcji. Ostatnio sony na tt mocno spamowało tekstami ktore kręcą się w okół soulsow.

Jeszcze Capcom, Square Enix i frytki do tego. 

Ciekawe ile taki zakup FS mógłby wynieść?

Opublikowano
21 minut temu, YETI napisał:

Jeszcze Capcom, Square Enix i frytki do tego. 

Ciekawe ile taki zakup FS mógłby wynieść?

Pytanie ile kadokawa będzie kosztować.

1 minutę temu, XM. napisał:

Znowu to robicie sobie :)

Wiadomo, że to nie pewniak ale pogdybać można kiedy są poszlaki od całkiem poważnych ludzi. Jez raczej nie rzuca byle gunwa na tt, to nie grubb.

Opublikowano

Wiadomo, że nie ma pewniaczków do czasu oficjalnego ogłoszenia i samo przejęcie From wydałoby swoje owoce za kilka lat, ale to zawsze było jedno z najciekawszych wydarzeń na forumku.

Mnie i tak w sumie interesuje tylko Spartakus/PSNow, bo to świetna sprawa aby nadrobić zaległości + może faktycznie coś więcej w sprawie wstecznej z poprzednimi konsolami.

Opublikowano

Streaming i chuj :/ Ehhhhhhh...

Ale te 400 gierek w katalogu, najs. Ciekawe, czy będzie jakaś możliwość ulepszenia z obecnego Plusa, czy tylko full price.

Opublikowano

Jak to się sprawdzi, to ja pierdole :obama: Czekam na listę gier ze starych konsol.